Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
И да изгубиме, нека се порадуваат. Кој е шампион?!?! :):)
CHAMPEOOONES CHAMPEOONES ALEEEE ALEEE AAALEEE!!

Па да де...што вие толку сте запнале,башка и реал нема којзнае колку силен тим за да бидете сигурни дека ке тепате

Па да де...што вие толку сте запнале,башка и реал нема којзнае колку силен тим за да бидете сигурни дека ке тепате

E не Интер има силен тим.

Ја си ја рачунам титулата веќе

да, и сеа меси игра..

Меси го видовме прошлиот натпревар како играше

E не Интер има силен тим.

Ја си ја рачунам титулата веќе

Меси го видовме прошлиот натпревар како играше

Паа...вие сте ми биле некои навивачи,а не гледате од носот подалеку,ако не сум во право демантирај ме со аргументи...а не да спомнуваш некои тим,за кој впрочем не е местото на темава

Паа...вие сте ми биле некои навивачи,а не гледате од носот подалеку,ако не сум во право демантирај ме со аргументи...а не да спомнуваш некои тим,за кој впрочем не е местото на темава

Доволен аргумент ти е скорот на најсериозните кандидати за титулата Виљареал и Фарселона ...

е тоа е веќе друг моабет....иако и овој не држи 100посто..сам си бил сведок на натпревари каде што бодовната разлика меѓу противниците била голема па пак фаворитот на хартија губел...моабетот ми е,бодовите не се никаква гаранција дека вечерашната победа ви е сигурна

Ако бодовите не се никаква гаранција не знам која би била поголема гаранција...ај кажи ти пример??

И плус имаме игра на ниво

Реал има порази годинава така? а сепак е прво...ете ти доказ дека тоа што сте на боље позиција не ви гарантира победа

abe i da ne tepame sepak sme sampioni imame 9 boda prednos...tuku gledaj si ti tamu inter da ne kikste oti im otide titulata ne se sekiraj za real

Реал има порази годинава така? а сепак е прво...ете ти доказ дека тоа што сте на боље позиција не ви гарантира победа

Кажи де која е поголема гаранција од бодовите за титулата?

Нема само Реал порази сите имаат и ВИљареал и Фарса имаат директните конкуренти.

Па тоа и ми беше зборот,во фудбалот речиси и да нема гаранции и сигурни победи

Кажи де која е поголема гаранција од бодовите за титулата?

Нема само Реал порази сите имаат и ВИљареал и Фарса имаат директните конкуренти.
плус во меѓусебните дуели сме подобри од виљареал а сега за сега и од БарШИТлона

Барселона ќе губат од нас :k*r:

Па тоа што ги победи Реал дома мислам дека е доволно. Тоа што Реал има далеку подобар тим сезонава, треба да е доволно. Тоа што Барса на гостувањата само од Леванте игра подобро, треба да е доволно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom