Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ama 30 евра е не е 65 како некој погоре шо напиша?Или да ти ја донесат до Македонија толку ке фати?

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Мене сигурно нема да ми се падне оти јас не ни имам таква картичка само кажав тоа што пишува на сајтот на Реал а сеа ако некоје е спремен да купи таква картичка блазе си му.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мене сигурно нема да ми се падне оти јас не ни имам таква картичка само кажав тоа што пишува на сајтот на Реал а сеа ако некоје е спремен да купи таква картичка блазе си му.
Добро де, ја онака пишав...не беше наменето за тебе директно :smir:

Ма дај оставите тоа...погледнете само што се доживувавме лани, но на крајот излезе се како што треба:

Само за MADRIDISTAS...HALA MADRID!!!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
На пола од утакмиците шо ги игравме лани се чудам како не ме удри срцето, се беше трилер до трилер.
А јас кога сакам да се расположам едноставно нели, си го гледам ова.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Одлична идеја за Фан Клуб на Реал. Треба да се направи еден официјален, сметајте ме за член ако се форимира нешто такво :pos2: Инаку Мадридиста Фан Клуб Кард се плаќа 30 евра на година.

Член од
3 април 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
И јас приметив дека ја намалиле цената...иначе беше 65. И незнам шо кукате...дека било глупост, да се земе картица, ја не реков сите да купат...РЕКОВ ДЕКА ЈА ЌЕ КУПАМ, а ако сака некој да си земе тоа е негова работа. Исто така, работата со официјален фан клуб во Македонија е доста нова, па зошто да не биде на најдобриот фудалски клуб во светот Реал Мадрид. + со фан клубот има други дешавки, како на пример на годишнини ти праќаат ветеран или некоја друга фаца на посета. Се разбира дека немора веднаш да се официјализираме, ама барем да почнеме со некои собири (глеање утакмици и пиење пиво), малце да се крене навивачки дух.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Јас сум за Болуте:)

Директорот на агенцијата за млади и спорт како се вика не знам е страствен навивач на Реал. Има полно фаци шо навиваат за Реал дај да се собереме да се организираме.

Во Македонија официјално според анкетата на Топки која траеше еден месец има најмногу навивачи во Реал Мадрид.Зашто да не се собереме мадридистите. Ај се надевам ке напраиме нешо.:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Тетово малце да не има за Реал. Автобусот и тука сте:) 30 километри се бе:)

И од др градови коа ке имае главно собирање цела Македонија мадридисти и од Струмица и од Охрид, Битола, Велес да не набројувам цела Мачедонија :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тетово малце да не има за Реал. Автобусот и тука сте:) 30 километри се бе:)

И од др градови коа ке имае главно собирање цела Македонија мадридисти и од Струмица и од Охрид, Битола, Велес да не набројувам цела Мачедонија :)
Абе за далеку не е далеку, 20 мин и таму сме...ама треба сам да доаѓам, зошто сумњам дека некој ќе дојде :):)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Сонував дека сме тепале 2-0 со Барса :vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Во вистина секогаш излегува обратно од она што сме го сонувале :(:(:(

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Во вистина секогаш излегува обратно од она што сме го сонувале :(:(:(
ама не верувам дека ќе се случи обратното т.е.нема евентуални шанси да се случи обратнотното.

Член од
3 април 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
ама не верувам дека ќе се случи обратното т.е.нема евентуални шанси да се случи обратнотното.
никогаш не се знае со Барса, али дефинитивно имаме далеку посилен, поукомпониран и поздрав тим одколку нив. * И не мора да се собираме само во Скопје.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Топката е округла,не може ништо да се предвиди

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop