потполно се сложувам со мадрид.ке видиме тек тогаш кој е европски шампион.Иден Селектор на Шпанија ќе биде Висенте Дел Боске (нашиот најдобар) па да видите дали нема да играат Раул и Гути.
Тој ќе биде по или на европското првенство.Иден Селектор на Шпанија ќе биде Висенте Дел Боске (нашиот најдобар) па да видите дали нема да играат Раул и Гути.
samo "AKO" se vrati pa i da se vrati pak ke go jadete stapot i zatoa ne zamaraj vo nasiot fan klub REAL MADRIDЌе видиме бе. Реваншот е кај Реал.Вие ќе победите дома ако не се врати Меси а случајно меси ако се врати тогаш ќе има и добар фудбал и добар реванш.
па што има врска дали ќе се врати Меси или нема да се врати.Тој не игра сам.Барса покажаа се за оваа година а и плу веќе гледам го губите и третото место.Вие секако нема да не тепате дома.Ќе видиме бе. Реваншот е кај Реал.Вие ќе победите дома ако не се врати Меси а случајно меси ако се врати тогаш ќе има и добар фудбал и добар реванш.
Ако си толку за Барса, ќе си ја гледал утакмицата вчера...а ако си ја гледал утакмицата вчера, ќе видеше дека Меси веќе се врати и одигра едно полувреме.Ќе видиме бе. Реваншот е кај Реал.Вие ќе победите дома ако не се врати Меси а случајно меси ако се врати тогаш ќе има и добар фудбал и добар реванш.
Еве и од мене, честито титулаАбе шо се мачите списоци за утакмици глупости!
Почнете да си ја честитате титулата!!
еве ја ке почнам
ЧЕСТИТО ТИТУЛА да ви се множат!!!
Еве и од мене, честито титула
Ај Благодариме, иако сеуште мислам дека е рано, ама ај чим сте запнале со честитање. Ајде и вие да освоите по некоја титула до крајот на сезоната.ЧЕСТИТО ТИТУЛА да ви се множат!!!