Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Со Раул е слична ситуација како и со Дел Пиеро, кој игра во многу добра форма а Донадони не го става на к*р!

Иден Селектор на Шпанија ќе биде Висенте Дел Боске (нашиот најдобар) па да видите дали нема да играат Раул и Гути.

потполно се сложувам со мадрид.ке видиме тек тогаш кој е европски шампион.

Барса киксна,

утре очекувам сигурна победа на Реал и бело знаме на Барса :bilokojzbor:

сигурно чекориме кон 31-вата :real:

Halla Madrid

Ќе видиме бе. Реваншот е кај Реал.Вие ќе победите дома ако не се врати Меси а случајно меси ако се врати тогаш ќе има и добар фудбал и добар реванш.

Иден Селектор на Шпанија ќе биде Висенте Дел Боске (нашиот најдобар) па да видите дали нема да играат Раул и Гути.

Тој ќе биде по или на европското првенство.

Ајде вечер сте пред голема шанса за ја зголемите предноста на 9 бода!
Верувам дека уште вечер ќе се реши шампионот.

Ќе видиме бе. Реваншот е кај Реал.Вие ќе победите дома ако не се врати Меси а случајно меси ако се врати тогаш ќе има и добар фудбал и добар реванш.

samo "AKO" se vrati pa i da se vrati pak ke go jadete stapot i zatoa ne zamaraj vo nasiot fan klub REAL MADRID

па што има врска дали ќе се врати Меси или нема да се врати.Тој не игра сам.Барса покажаа се за оваа година а и плу веќе гледам го губите и третото место.Вие секако нема да не тепате дома.

Ако си толку за Барса, ќе си ја гледал утакмицата вчера...а ако си ја гледал утакмицата вчера, ќе видеше дека Меси веќе се врати и одигра едно полувреме.

Ајде денеска победа и ништо друго, и оп 9 бода разлика, ехеее супер.

Ајде еве го списокот за денешната утакмица:

Goalkeepers: Casillas & Dudek.
Defenders: Pepe, Salgado, Marcelo, Heinze & Torres.
Midfielders: Diarra, Gago, Drenthe, Guti, Baptista, Sneijder & Robben.
Forwards: Higuaín, Saviola, Robinho & Raúl.
Left out: Codina, Balboa, Soldado & Cannavaro (coaching decision); Metzelder & Van Nistelrooy (injured); Sergio Ramos (suspended).

Абе шо се мачите списоци за утакмици глупости!
Почнете да си ја честитате титулата!!
еве ја ке почнам
ЧЕСТИТО ТИТУЛА да ви се множат!!!

Абе шо се мачите списоци за утакмици глупости!
Почнете да си ја честитате титулата!!
еве ја ке почнам
ЧЕСТИТО ТИТУЛА да ви се множат!!!
Еве и од мене, честито титула:)

Kанаваро не е повикан затоа што треба да иде во некое шоу
:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom