Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ке видите вие лошковци едни за Реал шо навивате ке видите коа ке се враи Меси и Роналдињо коа ке се врати во форма во која беше една сезона, ке видите вие коа ке почне да дава голови Ето, ке видите вие коа ке го видите стариот Анлиии...woшкоwci едни...

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Abe gabe in e koj seka dojde i ako imame ovredeni igraci Barca si e Barca i ke se dokazeme ke vidite.
Добро ај оди таму пишвај во фан клуб барселона не овде не ме интересира барса мене...Би било одлично да се вратат Гранеро и Де Ла Ред и да добијат повеке шанса

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.392
Де ла Ред доби црвен...5 мин! Ццццц, го заслужи :/

Не би рекол дека го заслужи зашто мислам дека не беше последен играч во одбраната , тоа и коментаториве го викаат , престрога одлука на судијата .

@Klime на ОБН и на романската Телеспорт ја пренесуваат утакмицата

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Ја даваат и на Хрватска 2 и на ОБН!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не би рекол дека го заслужи зашто мислам дека не беше последен играч во одбраната , тоа и коментаториве го викаат , престрога одлука на судијата .

@Klime на ОБН и на романската Телеспорт ја пренесуваат утакмицата
Не беше последен, последниот беше во линија со играчот на Баерн, така да можеше комотно да си излезе сам. А и на Де ла Ред не му требаше баш овој потег.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.392
Не беше последен, последниот беше во линија со играчот на Баерн, така да можеше комотно да си излезе сам. А и на Де ла Ред не му требаше баш овој потег.

In that case црвениот картон е неоправдано покажан , во таква ситуација се покажува жолт картон , такви се правилата.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
In that case црвениот картон е неоправдано покажан , во таква ситуација се покажува жолт картон , такви се правилата.
Да де, те сфаќам. Ама последниот играч на Гетафе, не беше последен играч воопшто. Беше пола чекор зад играчот на Баерн, така да...

btw, ништо не иде на добро за Гетафе, покрај црвениот на Де ла Ред...и Уче им се повреди. Ццццц СРЕЌА ГЕРМАНСКА!!!

едит: КОСМИИИИИИН КОНТРАААААА :):):) Гетафе-Баерн 1-0...БРАВО!!!!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Гетафе се појаки од реал :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гетафе се појаки од реал :)
Хехе...Гетафе се во животна форма! Со црвен да играш против Баерн и да ги водиш...не е мала работа :)

После Реал, дефинитивно најомилен клуб (секако неможе да ги споредувам) :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Го имаат шмекот од мадриѓаните дефинитивно.Па како ке го немаат кога имаат наши играчи, и плус Лаудруп.

Кога се нудеше да биде тренер на Реал сите пцуевме, леее.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Јебига, да даеше гол се ќе беше готово, се лизна ебаго

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop