Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Копиле тешко! Со еден збор може да се објасни...КОПИЛЕ!!! Многу грешки имаше судијата денеска, не само за нас, и за нив имаше грешки! И двајцата одеа на топка, Рамос влезе малку поостро...ама можеше да му прогледа низ прсти. Ова се вика „од готово вересија“! чиста наша утакмица, на крај можеше и многу повеќе да не чини! Среќа и што не загубивме!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тоа е, не изгубивме а можевме. Робињо требаше да влезе многу порано. Глупав потег со внесувањето на Диара да игра десен бек. Торес требаше веднаш да влезе. Енивеј утре Барса ќе киксне со Гетафе а не верувам Виљареал да извади нешто со Севиља.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Ех навистина ова судијава многу лошо ја отсуди уткамицава,а инаку треба да сте многу среќни тоа што не изгубивте,во 82 минута од 5 метри од цел гол пречка погоди Гузиа или како се викаше :)

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Ај да не се буниме денес слабо ни изиграја пулениве наши ,

посебно отакао излезе Рамос( јас мислам дека беше компензација вториот жолт за поништениот гол во прво полувреме или за недосудениот пенал :)) ,
разочаран сум од игриве, топло-ладно
со Севиља газевме, денес нигде не немаше, додуша Рамос ги упропасти плановите на Шустер ама тоа е ...

Член од
15 јули 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Ај да не се буниме денес слабо ни изиграја пулениве наши ,

посебно отакао излезе Рамос( јас мислам дека беше компензација вториот жолт за поништениот гол во прво полувреме или за недосудениот пенал :)) ,
разочаран сум од игриве, топло-ладно
со Севиља газевме, денес нигде не немаше, додуша Рамос ги упропасти плановите на Шустер ама тоа е ...
pa so pravo go ponisti golot imas fault napraven vrz ramos

a ramos ne be se kriv za crveniot karton ednostavno sudijata ne vide sto se sluci vo taa situacija :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шустер направи неколку глупи потези. Како прво што го внесе Диара како десен бек, многу е спор за да игра на таа позиција. Како второ Робен или Гути мораше многу порано да го повлече од игра...и последниот потег стварно не го сфатив. Го вади Раул...на негово место Баптиста :toe: Баптиста не е играч кој може добро да се снајде во шпицот...а посебно не кога е осамен. Робињо требаше да влезе во игра. Ако продолжи вака да не го става Робињо, само може да предизвика нешто непосакувано на крајот на сезоната, а тоа е заминување на Робињо. Робињо е млад и многу добар играч, и нормално дека сака да игра прв тим. Се надевам дека ова е поради замор или слично, и дека не е нешто посериозно помеѓу него и Шустер. Прошлата сезона имавме среќа што Робињо не си замина, ама ако продолжи вака Шустер...у пм!

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Требаше Робињо да добие шанса како ме нервира Шустер дека не го клава она Игуаин го клава робињно не ебати глупиот.Очекувам Барселона и Вилјареал да кикснат и да останит бодовната разлика иста

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Се надевам дека ова е поради замор или слично, и дека не е нешто посериозно помеѓу него и Шустер.
Сигурно дека Робињо не играше заради умор или некоја ситна повреда,

на следата утакмица најверојатно ќе бидит можит и во прв тим , со оглед на неверојатно слабите утакмици на Игуаин :toe:, незнам за Шустер ама моево трпение со Гонзалo е при крај :( (дај боже да ме демантрат:)),
и ич да не се секираш управата на Реал немат шанси да го пуштит Робињо никаде :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ама ова со Игуаин на живци ми иде...можеби сум досаден и кажав 100 пати...ама детето се загубило во Реал, не е за тука тој!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ама ова со Игуаин на живци ми иде...можеби сум досаден и кажав 100 пати...ама детето се загубило во Реал, не е за тука тој!
Аман те бе луѓе, не си барајте виновник цело време. Што лошо направи оваа утакмица сега?

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
не го пцуете судијата џабе. одвај се спасивме :tapp:. за малце без бод ке останевме. шустер е пилиштар невиден. назад во ббва во СЕРЕш под итно, барем ќе има конкуренција од тренери со негов калибар во сегунда

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Интересен натпревар

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
уште нешто заборајв... до кога ќе ни стегат голој поранешни играчи на Кастиља :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Оваа ништо лошо, ама ништо ни добро за Игуаин! До кога треба да го чекаме??? Барем нека си го стави на клупа и нека спие, нека влезе последни 5 мин., а не ми го става 2 пати по ред прв тим...идиот! Не барам виновник во никого, Игуаин да е во некој друг клуб, за големиве мислам...нема ни на клупа да биде. Него изедоја гомна со него што го зедоа, па ај сега да не биде дека не му дале шанса и неможел да се покаже. А ова за со Шустер Никола што збориш, нема врска! Коа победуваме Шустер е злато нели? Ај доста, Шустер е еден од најзаслужните за играта што ја имаме денес, која ни требаше последниве 3-4 години.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
уште нешто заборајв... до кога ќе ни стегат голој поранешни играчи на Кастиља :toe:
За ова имам пост на блог.Ѕирни го....;)

Не го глеав натпреварот.Знаев дека ке кикснеме во Палма.Ништо страшно можеме да си дозволиме:)

Едно ми е криво од овој натпревар.Црвениот на Рамос.

Барам шанса за Савиола.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom