Леле еднаш човек ќе згреши и одма плукате по него ...
Ма како еднаш згрешил бе? Гледај повеќе Реал и ќе видиш дали еднаш згрешил. На секој 2-3 натпревар прави киксови, за среќа Касиљас е тука и го ваѓа од гомната. Летово назад во Италија одма...не е тој за овде. Италија се знае, 7 души во одбрана...па некој и да е камен ќе излезе како добро да игра. Не викам дека Канаваро не знае да игра, далеку од тоа...ама во последно време невидени киксеви прае.
јебига таков сум.Дај ми црвено.
Абе Канаваро не можам више.каков еден натпревар нема кој да игра се повреди Мецелдер инаку шо ке играше прв тим во Реал тој неписмен.Он мисли во Јуве е ке се тепа у 16терец и нема да судат.И други киксови цела сезона е лом.
Не знам како ке одлучи Шусти дали ке купува десен бек или ке купува централен дефанзивец.Односно дали ке го игра Рамос десно или централно др сезона.
Абе централен нека си земат...Рамос појќе ми се свиѓа кога игра десен бек, многу е брз и експлозивен, има многу добар центаршут. Јас би го играл моментално Хајнце централен, не заборавајте на него. Хајнце е многу подобар кога игра како централен отколку лев бек. Рамос десно, Пепе и Хајнце средина и Марсело лево. Од Марсело ќе стане играч...
btw, најголем ќејф ми се направи...кога Пепе ги нанижа 5 играчи. ХАХАХ. Ова не му е прв пат...и со Депортиво каква контра направи...
Многу е брз...чекорот му е ко 5 мој