Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Марсело добива топка лево и овој вика: И сега сисињо шанса да нафрли, односно силвињо е тоа простете.
lele kolku bese izguben komentatorot i drugi greski napraj se iznasmejv.

Mnogu mi e krivo za porazot imavme mnogu sansi ama ne gi iskoristivme Guti imase 2 na koi mozese da asistira a toj se isebici i stignaja kaznite a Higuain namesto da dajt gol toj mu e dade vrace na Hildebrand.Odime Ponataka Ocekuvam Pobeda protiv Sevilija

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе коментаторот кога ти е се црно знае да те насмее :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А кога се десило да не направи грешка на натпревар? Не е ништо ново ова... :) ДЕГЕН! :):)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Еее, да имавме фокс

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Иване тргниго канаваро од потпис.Ке му ебам матер.Да му ебам смотаниот да му ебам.Пенал за кур напрај имаше пред него 3 играчи да го блокираат шутот,се лизгаше за 3тиот гол ко дете на снег.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.555
Поени од реакции
5.546
Леле еднаш човек ќе згреши и одма плукате по него ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.409
Иване тргниго канаваро од потпис.Ке му ебам матер.Да му ебам смотаниот да му ебам.Пенал за кур напрај имаше пред него 3 играчи да го блокираат шутот,се лизгаше за 3тиот гол ко дете на снег.
Најдобрата одбрана во светот , бааах , не го заборавај и Пепе кој имаше огромен удел во победата на Рома на Бернабе , нека си го стават Рамос централно у тандем со Пепе и нека земат еден асален десен бек а Канаваро назад во Италија , не му е прв пат киксови да прави а за третиот гол и Касиљас многу лошо го покри аголот али коа ке ми текне што све не правеше човеков сезонава , слободно можам да го прогласам за играч на годината за Реал .

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не бе заради еден натпревар не го тргам, а за следната сезона Алвес десен бек, Рамос и Пепе централни.
Пепе е супер, не го мешајте

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.555
Поени од реакции
5.546
Ако го земете Алвес ќе имате најдобра одбрана ама некако Барса позагреани се за него :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Го кркавте од валенсија,незнам колку од вас го видоа тој меч.

Е армине ваков си,на темата за интер...досаден ептен.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
јебига таков сум.Дај ми црвено.

Абе Канаваро не можам више.каков еден натпревар нема кој да игра се повреди Мецелдер инаку шо ке играше прв тим во Реал тој неписмен.Он мисли во Јуве е ке се тепа у 16терец и нема да судат.И други киксови цела сезона е лом.

Не знам како ке одлучи Шусти дали ке купува десен бек или ке купува централен дефанзивец.Односно дали ке го игра Рамос десно или централно др сезона.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Леле еднаш човек ќе згреши и одма плукате по него ...
Ма како еднаш згрешил бе? Гледај повеќе Реал и ќе видиш дали еднаш згрешил. На секој 2-3 натпревар прави киксови, за среќа Касиљас е тука и го ваѓа од гомната. Летово назад во Италија одма...не е тој за овде. Италија се знае, 7 души во одбрана...па некој и да е камен ќе излезе како добро да игра. Не викам дека Канаваро не знае да игра, далеку од тоа...ама во последно време невидени киксеви прае.

јебига таков сум.Дај ми црвено.

Абе Канаваро не можам више.каков еден натпревар нема кој да игра се повреди Мецелдер инаку шо ке играше прв тим во Реал тој неписмен.Он мисли во Јуве е ке се тепа у 16терец и нема да судат.И други киксови цела сезона е лом.

Не знам како ке одлучи Шусти дали ке купува десен бек или ке купува централен дефанзивец.Односно дали ке го игра Рамос десно или централно др сезона.
Абе централен нека си земат...Рамос појќе ми се свиѓа кога игра десен бек, многу е брз и експлозивен, има многу добар центаршут. Јас би го играл моментално Хајнце централен, не заборавајте на него. Хајнце е многу подобар кога игра како централен отколку лев бек. Рамос десно, Пепе и Хајнце средина и Марсело лево. Од Марсело ќе стане играч...

btw, најголем ќејф ми се направи...кога Пепе ги нанижа 5 играчи. ХАХАХ. Ова не му е прв пат...и со Депортиво каква контра направи...:) Многу е брз...чекорот му е ко 5 мој :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
btw, најголем ќејф ми се направи...кога Пепе ги нанижа 5 играчи. ХАХАХ. Ова не му е прв пат...и со Депортиво каква контра направи...:) Многу е брз...чекорот му е ко 5 мој :)
Eј да бее ја реков кој фати да дрибла коа глеам Пепито :)

Добро викаш тоа Хајнце да игра централно подобар од Кварот ќе биде ама жолт нора да пие секој меч:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom