- Член од
- 8 февруари 2007
- Мислења
- 2.931
- Поени од реакции
- 251
- Локација
- 0x436344 =1 - 358231x66
jes jee ja use od mal po real hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зачудувачко е како после толку стартови не доби жут.Станува се подобар и подобар Гаго,и на минатиот меч беше најдобар на срединатаGago pak ne dobi zut karton znaci ke igra so viljareal
Тешко Касиљас да го стигне Кањизарес. Виљареал се многу добри, посебно Нихат кој во последно време е многу опасен. Да се надеваме дека Касиљас уште долго ќе блеска на голот на Реал![]()
Море ако му свирне таа идеа на Шустер, додека е повреден Пепе, Дудук ке брани.![]()
За тие Виљареал збориме што изгубија 5-0 у гости?Не примивме гол против Барса,Сарагоса,Атлетико зашто мислите дека ќе примиме против Виљареал.Тешко Касиљас да го стигне Кањизарес. Виљареал се многу добри, посебно Нихат кој во последно време е многу опасен. Да се надеваме дека Касиљас уште долго ќе блеска на голот на Реал![]()
Клубот пред личните интереси :smir:Нека брани Дудук,а Касиљас да го става само во лесни натпревари кај шо има голема веројатност да не прими гол и ке го помине на Кањизарес.
Глеаш кој учел математика 2години у средно
Не се пишувани од Гол,туку од од Ас.Дека ја посетиле мајка му ја посетиле вистина еАко се лажеме и ги дава парите на мајкаму...ова ти се чисти измишљотини со мајкиве/татковциве/баби/дедовци на гоал што се пишуваат.
Ако се лажеме и ги дава парите на мајкаму...ова ти се чисти измишљотини со мајкиве/татковциве/баби/дедовци на гоал што се пишуваат.
Мајка му сакала да го види во Реал пред да умре... А добро, колку планира жената да живее, до 2030?![]()