Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
zabraele da kazat uste eden klub! treba od 2001 da pisat deka od Sporting presol vo Paris pa posle vo man.utd. Toa e!!!

zabraele da kazat uste eden klub! treba od 2001 da pisat deka od Sporting presol vo Paris pa posle vo man.utd. Toa e!!!
abe znam deka e zaboraeno ne moze da e dr!ama kako so oni ja sirat taa propaganda deka se najgolem klub vo svetot(:uvo:)neli e sramota ova da se sluci!nema vrska aj se slucuva!inace ke vidite sega heinze kakvo igraciste e!mn mi e krivo so si zamina od manutd ama toa e live goes on!pozdrav

МИслам дека доста е со засилувања ова лето.Ако е за арно доста е.Повеќе ме плаши.8 нови играчи 3 од позајмица што се вратија и + 2 од Реал Б.

Mene edno nesto me cudi...

Која му е тактиката на Шустер и Мијатович? Да го заебат Олимпијакос? Ај преброите и кажете колку левичари има во тимот.

Тоа не оди на добрo, толку левичари во еден тим...лошоооо!(не ми попувајте сега дека некои играат и со десна, знам ама сепак премногу се):pipi:

Dzabe .Nemame dovolno igraci ni trebaat uste najmalku 2 zasiluvanja.:vozbud: :pos2:

како немаше сеа некоја пријателска, па да изгубеа и тоа ке го кажеше шустер :)

а нешто збореше дека ке зимаат напаѓач

bobi ako ne igra ramos sredina na onie drvata ke mu davat po deset na natprevar

U pm! Izgleda deka i Ramos nema da igra! Pisuva deka e povreden na oficijalnata na Real! Vlezete kaj sto ima sliki od treningot denes, i najdolu vidite...ima koj se povredeni. Casillas, Torres, Ramos i Higuain. Neznam stvarno sto e u pm neka ida! EEEE pamtite koga rekov sto gi pustaat za reprezentacija? Eve ni gi povredija 2-ta najdobri od timot. Se namesteno ova mamicata nivna a!!!

И робен и хајнце нема да играат мислам

E ako de ima igraci kolku sakas sea.Затоа ги купија тие за да има коа ке се повредат.
И од тој Торес преку глава ми е.Нека го одморат малце Многу го форсираат.Подобро Марсело да игра.
----------------Дудек---------------------------------
--?--------Мецелдер--------Пепе--------------Дренте--
--Баптиста----Диара-----Снајдер-----------Робињо----
---Савиола------------РВН------------------------------

Канаваро,Хајнце,Торес,Касиљас,Игуаин,Робен,Рамос се повредени

abe sakale vie nejkele salgado ke igra.

Сакале неќеле салгадо ќе угра ,ке го продадат Баптиста ,го шитнаа сисињо на позајмица марсело ,при 6 напажачи ке го купуваат Бербатов..................некој нешто да дополни

SQUAD LIST
Goalkeepers: Casillas & Dudek
Defenders: Salgado, Ramos, Cannavaro, Pepe, Metzelder & Marcelo
Midfielders: De la Red, Gago, Baptista, Sneijder, Drenthe & Robinho
Forwards: Raúl, Van Nistelrooy, Soldado & Saviola

abe kasiljas i ramos se na listata. fala bogu. kasiljas ne znam dali ke igra a ramos mislam deka osol na trening

izglea ke igrat vaka

-----------------Casillas------------------

Salgado---Ramos-----Cannavaro-----Marcelo

------------Gago---------------Sneijder------
Robinho----------------------------------Drenthe

---------------RVN-----Raul----------------

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom