Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
De be, ima koj da pravi tim, ne ste vie zadolzeni :)

Ke se menuvaat igracite na sekoj natprevar, najvazni se rezultatite na timot, ne koi igraci igraat...

Гути највероватно ке биде во првиот тим со Атлетико, овде
а уште еден ке ти отпадне дека не го пишав Шнајдер...
а и рачунај дека Шустер побара да му биде купен уште еден напаѓач...
будала глава е шустеров еј :)

Abe Zaragoza ne go pusta Milito, bas sabajle negde procitav...a za Huntelaar stvarno dobar igrac e ama mnogu ke imame, ne ni trebaat uste! Ako Schuster go stavi Guti na mestoto na Raul, sekoja cest. Samo Raul da go nema vo timot...pa ako saka i de la Red neka go stavi!

of topik: Dime aj zirni do Primera Division temata i odgovori mi na prasanjeto.

абе што му е на овој шустер!!!!
купил играчи за да направи добри 2 тима.
А што е најболно нема да знае кого попрво да стае да игра прв тим. А пошто има полно јаки играчи и никој нема да сака да седи на клупа сите ќе се бунат.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ златен капело зошто отиде од реал.
Искрено не очекувам од реал да победи во премиера дивизион годинава.
Прво дека има многу јаки играчи кои нема да сакаат да седат на клупа а второ дека секој натпревар ќе мора да менува цел тим за да поиграат сите по малку, а така се знае, тим не бидува!

spored mene ovaa formacija e najdobra

-------------------------Casillas (Dudek)------------------------------

Salgado (Torres)---Ramos (Pepe)---Cannavaro (Metzelder)--Torres(Heinze)

-------------------Sneijder (Baptista)------Drenthe (Guti)--------------
Robinho (Higuain)---------------------------------------------Robben

-------------------RVN (Saviola)---------Soldado (Raul)---------------

Marcelo, Balboa, De la Red, Codina, Gago, Diarra neka si go barat careto. mislam deka baptista i guti ke sjodat pa diarra i gago ke bidat na nivnite pozicii (na klupa se razbira)
ili pa neka prikupat uste igraci i mozi tri tima da si naprajme

spored mene ovaa formacija e najdobra

-------------------------Casillas (Dudek)------------------------------

Salgado (Torres)---Ramos (Pepe)---Cannavaro (Metzelder)--Torres(Heinze)

-------------------Sneijder (Baptista)------Drenthe (Guti)--------------
Robinho (Higuain)---------------------------------------------Robben

-------------------RVN (Saviola)---------Soldado (Raul)---------------

Marcelo, Balboa, De la Red, Codina, Gago, Diarra neka si go barat careto. mislam deka baptista i guti ke sjodat pa diarra i gago ke bidat na nivnite pozicii (na klupa se razbira)
ili pa neka prikupat uste igraci i mozi tri tima da si naprajme

Bog da cuva ej! Kakov Salgado najdobro da igra be?!?!?! Mu ebem starecot, toj bil za igranje! I + Diarra najzasluzen sto sredinata ni bese cvrsta, da baral care! Bog da cuva! A koga Raul kje go stavat na klupa da mi se javis!

Real se podgotveni da platat Ј20M, so e 30M evra za gjuptino berbatov??????????????????????
ima nekoj so dva grama mozok vo upravata??????????????????????
intervju na kapelo so marca od goal.com

"The strange thing is that they only gave me 30 million euros to make signings," he said, compared to the Madrid total this year that's already topping the 100 million mark.

nego mu dadoja 30M a na shuster 100M?????

Capello said, "Beldini went to Brazil and saw Pato. He called [Pedrag] Mijatovic [sporting director] and said, 'I've seen a lad here, and he's an extraordinary player.

"With a bit of luck - and considering he shared a representative with Emerson - we could have got him for 2 million euros... but Madrid said, 'No, too young.' And now he's worth 20 million...

edit: salgado e najdobar be. star ne star sekogas igra 110% i koj ke trca po topka podgotven e zivoto da go daj. nogu brz e samo malce so e temperamenten i znaj da se izglupira ponekogas

Nikola, so toj tim nema da primate po 5 gola na natprevar doma, sega ke primate 10 :)

salgado e najdobar be. star ne star sekogas igra 110% i koj ke trca po topka podgotven e zivoto da go daj. nogu brz e samo malce so e temperamenten i znaj da se izglupira ponekogas

I sea aj kazi sto ako "daval" 110% kako sto vikas (a ne e tocno) Sega aj ja ce idem u Real, i kje trcam kako konj, i toa znaci deka zasluzuvam da igram prv tim? Aj ne zaebavaj, em star...em vrska si nema. Dosta izmesan pametot od starosta, uste tie na teren da mu go mesaat! Ramos desno igra...prosla sezona igrase desno, a ne sega koga dojdoa uste centralni defanzivci, kje go stava nego centralen! Ne zaebavaj i ti. Salgado vrska si nema, nemoj da mislis deka Salgado e istiot od pred 3 god. Ne e! Pamtis kolku golovi i sansi im pruzase toj Salgado (sto dava 110%) lani? Kolku greski samo pravi so negovite stari noze!!!

Со среќа нека му е на Робен, се надевам дека ќе игра како превите две сезони во Челзи, фантастично

Robben e fantasticen igrac! Brzina, tehnika, dribling, shut...! Sto sakate pojce? Odsekogas mi se dopadjal kako igra!

I sea aj kazi sto ako "daval" 110% kako sto vikas (a ne e tocno) Sega aj ja ce idem u Real, i kje trcam kako konj, i toa znaci deka zasluzuvam da igram prv tim? Aj ne zaebavaj, em star...em vrska si nema. Dosta izmesan pametot od starosta, uste tie na teren da mu go mesaat! Ramos desno igra...prosla sezona igrase desno, a ne sega koga dojdoa uste centralni defanzivci, kje go stava nego centralen! Ne zaebavaj i ti. Salgado vrska si nema, nemoj da mislis deka Salgado e istiot od pred 3 god. Ne e! Pamtis kolku golovi i sansi im pruzase toj Salgado (sto dava 110%) lani? Kolku greski samo pravi so negovite stari noze!!!
абе ти ги разликуваш СОлдадо и САлгадо:tapp:
сигурно си ги помешал! ај размисли убаво ако не ти текне иди на гугл погуглај и ќе видиш дека СОЛДАДО е еден од најМЛАДите во Реал и заслужува да игра прва постава!

абе ти ги разликуваш СОлдадо и САлгадо:tapp:
сигурно си ги помешал! ај размисли убаво ако не ти текне иди на гугл погуглај и ќе видиш дека СОЛДАДО е еден од најМЛАДите во Реал и заслужува да игра прва постава!

abe ti glupav si ili treniras? ne gledas deka kako desen bek go ima staveno Salgado?!?! za nego pravime moabet a ne za Soldado! Ja ako ne gi znaem igracite na Real...neznam!!! :tapp::tapp:

Кажете некој линк, од презентацијата на робен и хајнце видео.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom