Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
), ама драго ми е што и за некој друг е така. Може и ќе откријам дека за некој нешто друго е убаво кај мене, што јас не мислам дека е убаво..Малку ќе ми ја подигне самодовербата..не може да биде лошо.. Проблемот со луѓето што не сакаат да слушаат комплименти, е дека може не веруваат во себе, па ни во тоа што другите ќе им го кажат?! Се осеќа ако е кажано само за да се каже нешто, а и ако вистина некој го мисли тоа. Можеш и на келнерката во кафичот да и дадеш комплимент, мене ако ме прашаш, не мора да ја знаеш за да ја пофалиш, или келнерот без разлика. Плус не мора секогаш комплиментот да значи удварање. Се разбира одмерено, вкусно, и ако е искрено мислење.Гижо напиша:не страв, туку искреност, нескама да кажам што било само колку да ја освојам

)од чиста култура уште стојам(зошто сакав да видам до каде може да оди во симнувањето) и слушам(се смеам на страна),и на крај ми вика леле колку убаво пееш (пеам очајно и сите го викаат тоа и ме молат да не пеам во нивно присуство
) .Му предложив да го смени репертоарот за следната и одлетав