Sacansi*
Oh, crystal ball!
- Член од
- 4 април 2008
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 68
Metal shop Influence, лептокарија XDМалку оф топик
Каде има некој метал/рок „фан“ шоп у СК? Нешто маички, капички, ово оно
Metal shop Influence, лептокарија XDМалку оф топик
Каде има некој метал/рок „фан“ шоп у СК? Нешто маички, капички, ово оно
150 :salut:Супер! Идам Колку ќе кошта албумчето? да знам пари да си земам доволно
ke ima majci za 300 i 400Успут глеам на Blitzkrieg ќе имало и мерч...шо пари ќе биде тоа?
btw....
sabota.....promocija na debi albumot
Сигурно е, уште пред повеќе од месец Цобе од Formless Terror ми збореше. Исто така планираа и маици со нов дизајн, па и пар женски модели.Btw, незнам колку е сигурно ова, ама слушнав дека се спрема мрсна дет метал свирка за на 30ти април со Demency, Formless terror, Enthrallment(BG), Cocklush (BG).
OTKAZANO!:nesum:
Свирката е откажана поради ненадминливи технички проблеми! Со оглед на тоа дека во К.Р.И.К. се стремиме кон беспрекорна организација, или барем најблиску до тоа, во сите апекти од нашето работење, организирањето по секоја цена на половична свирка, во неуспешен амбиент го оставаме на некој друг, во ситуацијава клуб Вулкан. Се извинуваме на сите кои ја очекуваа свирката и ветуваме дека ќе надополниме...OTKAZANO!:nesum:
Ве чув на мајспејс и ми оставивте многу добар впечаток, еден од ретките вакви бендови на овие простори! Штета што е во кастро свиркава, инаку не би ве пропуштил, а и многу луѓе! Се надевам дека ќе правите свирка за некое време во друг клуб, или некаде низ Македонија-ва...LAST ACT OF DEFIANCE + support, 8.Maj, Club Castro