Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
]E sea ova se odnesuva so ke go napisam samo do clenovite na fan klubot na BAYERN MINHEN ? Znaete li deka mnogu igraci bi posakale da si zaminat od klubot dokolku dogodina ne se plasirame vo liga na sampioni ??? Po se izgleda za Dortmund ke treba da navivame dogodina posto Bayern tesko ke se plasira , a stakleniov so mu stana pak li 6 meseca ke bide OUT

Чиста шпекулација за првото (ваљда мислиш на глупостите што излегоа дека Робен сакал во Милан).
За второто не знам, нека излезат со официјално соопштение од клубот. Искрено не видов кога се повреди.

Тоа е момци,се изигра тврд и борбен фудбал,во 1 ни ебавте мајката... можевте комотно да не напуните.Али незнам што ви стана,како прво одбараната ви е точак,многу слабо многу анемично,и Рибери зашто толку паднак од форма човеков,за колку би можеле да го продадете највише ме интересира?

Истово го мислам ...мада и ние не сме поарни (ама ИЧ) ....

Кој и да отидеше ...од следната ПОЈАКА екипица ...ИСПАЃА !

Како и да е ... Трилер меч .....Ја дома се убив од урлање поготово кога Пандев со грб чист гол спаси ...мада и Рибери имаше 2000 шанси .... најпрост тренинг гол незнае да даде ....паднат е апла типот ;/

браво бе друже еден од поретките си

Чиста шпекулација за првото (ваљда мислиш на глупостите што излегоа дека Робен сакал во Милан).
За второто не знам, нека излезат со официјално соопштение од клубот. Искрено не видов кога се повреди.

Ako stakleniov povtorno se povredi dolgo vreme mislam deka redno vreme ke bide da se dade nekade kako sloboden igra4 , a nerlinger treba pod itno da se strela , sakam naviva4ite sea da ja zapalat allianz arenata vo znak na revolt i da si se vratime na olimpiskiot kade imavme mnogu uspesi i kade gledavme igra4i koi ginea za timot , a ne sea katastrofi !!

Ах бре ах,сами сте криви,10 шанси имавте во 1во полувреме а никако да влези,Рибери дефинитивно нај себичен фудбалер во светот,да направаиш пресврт од 0-1 а после пак да ти направат пресврт е срамота и жално,за вас бев ама тое то...повеќе среќа наредната година...поздрав

Ах бре ах,сами сте криви,10 шанси имавте во 1во полувреме а никако да влези,Рибери дефинитивно нај себичен фудбалер во светот,да направаиш пресврт од 0-1 а после пак да ти направат пресврт е срамота и жално,за вас бев ама тое то...повеќе среќа наредната година...поздрав

Toa e brat sega mi ostanuva da navivam za Messi da rusi rekordi !!!

Sky expert and former Bayern coach Ottmar Hitzfeld: "It's a horror scenario. This is a situation that you really want to save them. This means that one has not fulfilled the task. "A season without title, without success? Hitzfeld: "This is not Bayern Munich"
ах бе шефе шефе... и 100 да изгубат со тебе не ми е криво

Sky expert and former Bayern coach Ottmar Hitzfeld: "It's a horror scenario. This is a situation that you really want to save them. This means that one has not fulfilled the task. "A season without title, without success? Hitzfeld: "This is not Bayern Munich"
ах бе шефе шефе... и 100 да изгубат со тебе не ми е криво

E ajde de ............................ Hitzfeld bese 4ovekot !!!!!!!!!!

За нецел месец отиде се во вода.
Ништо од оваа сезона мора да освоиме 3то место, инаку црно ни се пишува.
Ова е вториот најболен пораз . Прв се знае тој со Манчестер 99та.
Летото мора да има ПРОМЕНИ и тоа големи.
Ама само во одбраната и сакам некој супер напаѓач што може сам да напраи шанса.

Ај не се глупирајте со глупите коментари за обдраната. Барем на вчерашниот меч, одбраната не беше таа заради која изгубивме. Што да прават дечките кога не реализиравме 5000 шанси во прво полувреме???
Ај у курац веќе, јас сеуште сум шокирана.

Ај не се глупирајте со глупите коментари за обдраната. Барем на вчерашниот меч, одбраната не беше таа заради која изгубивме. Што да прават дечките кога не реализиравме 5000 шанси во прво полувреме???
Ај у курац веќе, јас сеуште сум шокирана.

до некаде си во право , до некаде не... дечките од одбраната беа криви.... ама ако дечките од нападот не беа криви ќе тепавме 5-3

и нз најверојатно сите ќе ме сватите погрешно но..... со сета почит кон според мене најдобриот играч на Баерн во последниве 2-3 години Лам, ни треба друг капите... човеков е едноставно како да кажам... добар.... треба командант на теренот да писка да вика, знаете сите на што мислам ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom