Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.bbc.co.uk/news/business-12376035

Баерн ја задржува четвртата позиција на листата на најбогати клубови, со рекордни приходи од 323 милиони евра лани, со што се приближува до третото место.

1. Real Madrid: 438.6m euros
2. Barcelona: 398.1m euros
3. Man Utd: 349.8m euros
4. Bayern Munich: 323m euros
5. Arsenal: 274.1m euros

Ок тогаш јас сум за процедурална собиранка колега БаварецОТ. Друг некој?

Едно нешто ме интересира кој беше кретенот од управа што го продаде Hummels ? ? ?

Едно нешто ме интересира кој беше кретенот од управа што го продаде Hummels ? ? ?

До тренерот е бе, шо е сфе со управата. Ако тренерот каже не го бива играчот го шиткаат, управата не пратат на тренинзи како играат играчите. Така да кретенот ти е Клинси химселф.

Боби[Мкд];4087803 напиша:
До тренерот е бе, шо е сфе со управата. Ако тренерот каже не го бива играчот го шиткаат, управата не пратат на тренинзи како играат играчите. Така да кретенот ти е Клинси химселф.
:hump::violent1::violent1::sakas_ust:zid:

Kraft
Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Gustavo
Schweinsteiger, Pranjic
Robben, Muller, Ribery
Gomez

Пак одбраната не средена. :(

Сеа личиме на екипа...

Рибери-Милер-Робен и супер Марио!

--- надополнето ---

ТОМАС МИЛЕР!! :vozbud:

Во нормални услови ќе речев дека е решен натпреваров ама со ваков Баерн кој прима по 3 од Келн, Рома и Гладбах се е можно... Да причекаме уште 45мин.

Инаку дома играме многу подобро, помотивирано некако.

Добар напад имате со Милер и Робен,нас со одбранава во последно време не ни иде,примаме многу ефтини погодоци.Единствено да му го пуштиме на Робен јапончето па да го чува и онака двајцата брзи играчи,него голмачево бе од кај ви искочи ко мачка е од увек германците имале добар голман...

РОБЕНННННННННННННН :vozbud: :vozbud:
НЕ ДА СМЕ ДРУГ ТИМ СО РОБЕНЧООООО

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom