Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Од перуански сајт(Варгас е од Перу),информацијата е од пред пола саат....

Потврдено е дека Баерн е заинтересиран за Варгас.Играчот имал средба со својот агент Карлос Делгадо за да се договорат на темата Баерн.

Понудата е 18 милиони ДОЛАРИ плус Диего Контенто.

Фиорентина е согласна да го продаде Варгас и Баерн е многу блиску.Се чека на зелено светло од Панталео Корвино(менаџерот на Фиорентина)

http://depor.pe/noticia/703852/bayern-ofrece-18-millones-dolares-diego-contento-vargas

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fdepor.pe%2Fnoticia%2F703852%2Fbayern-ofrece-18-millones-dolares-diego-contento-vargas&sl=es&tl=en&hl=&ie=UTF-8

Па да почекаме да се официјализира :vozbud::vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Од перуански сајт(Варгас е од Перу),информацијата е од пред пола саат....

Потврдено е дека Баерн е заинтересиран за Варгас.Играчот имал средба со својот агент Карлос Делгадо за да се договорат на темата Баерн.

Понудата е 18 милиони ДОЛАРИ плус Диего Контенто.

Фиорентина е согласна да го продаде Варгас и Баерн е многу блиску.Се чека на зелено светло од Панталео Корвино(менаџерот на Фиорентина)

http://depor.pe/noticia/703852/bayern-ofrece-18-millones-dolares-diego-contento-vargas

http://translate.google.com/translate?u=http://depor.pe/noticia/703852/bayern-ofrece-18-millones-dolares-diego-contento-vargas&sl=es&tl=en&hl=&ie=UTF-8

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
според Kicker Брафхајд потпишал за Хофенхајм е сега уште да се донесе некој играч и добро ке биде.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
според Kicker Брафхајд потпишал за Хофенхајм е сега уште да се донесе некој играч и добро ке биде.

Варгас ќе да е тој играч...

Штом и Брафхајд го дале,мислам дека е скоро сигурно да донесат нов играч.

само да почекаме за сигурно кој ќе биде тоа ???????????

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Се отарасивме од Марк, Браафхајд и Мичо, остана дрвото вБајтен уште само :jaj: Па би рекол солиден преоден рок ако го донесеме Варгас :salut:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Се отарасивме од Марк, Браафхајд и Мичо, остана дрвото вБајтен уште само :jaj: Па би рекол солиден преоден рок ако го донесеме Варгас :salut:

Со Варгас или евентуално некој сличен,и јас сум задоволен од овој преоден рок.

Ме плаши малце заминувањето на Ван Бомел,во смисла на тоа како ќе реагира екипата,кој ќе ја превземе улогата на нов лидер,но Ван Гал знае како тоа треба,не сумњам.

M

MrzaRules

Гостин
Со Варгас или евентуално некој сличен,и јас сум задоволен од овој преоден рок.

Ме плаши малце заминувањето на Ван Бомел,во смисла на тоа како ќе реагира екипата,кој ќе ја превземе улогата на нов лидер,но Ван Гал знае како тоа треба,не сумњам.
па шта се мени тиче Ван Бомел и не беше некој си лидер....а моментално улогата на лидер мислам дека треба да му се додели на Швајни,човекот игра беспрекорно насекаде на терен,на феноменален начин го најави продолжувањето на договорот и верноста кон Баерн....едноставно заслужува да го носи епитетот КАПИТЕН!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Мислам дека лентата интерно е договорено да оди за Лам, Швајни заменик капетан. Двајцата колку што знам многу добро стојат и и меѓу нив е ова договорено. Според мене ок е така, Лам е можеби „помирен“ ама затоа исклучително многу респектиран од сите. А кога ќе има „интересни“ ситуации сигурен сум и Швајни ќе е таму да каже збор-два. И двајцата се многу фер - Лам мислам има нешто као 2 жолти картони во минати 2 сезони а за Швајни сетете се само на последното коло во Декември со Штутгарт.

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Да се продаде Контенто ќе биде голема грешка! Нешто слично како Хумелс.
Тоа дете има потенцијал за бек од светска класа.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Да се продаде Контенто ќе биде голема грешка! Нешто слично како Хумелс.
Тоа дете има потенцијал за бек од светска класа.
Го делам мислењето. 18 + Контенто е премногу, дури и за Варгас.

P

PoisonLady

Гостин
Ма немој...и затоа гледам ги купивме најдобрите одбранбени.
... и ај ако не, нека си заминат сите зашто нас никој не ни треба :toe:

--- надополнето ---

Го делам мислењето. 18 + Контенто е премногу, дури и за Варгас.
Се сложувам. Па Варгас и не е не знам кој.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ма немој...и затоа гледам ги купивме најдобрите одбранбени.
... и ај ако не, нека си заминат сите зашто нас никој не ни треба :toe:

--- надополнето ---

Се сложувам. Па Варгас и не е не знам кој.
Со цел респекАт ама од мене набројаните горе беа камења во последниве 6-12 месеци за Баерн. Да, померак ќе ми беше Дрво ван Камен да си оди место Мичо, ама кога не сака да седи овој на клупа што да правиме :toe:

Не викам дека Бади и Брено, Тимо и Густаво се вау ѕверови ама бар не прават тешки глупости еднаш по натпревар ко другиве двајца.

За Контенто сум во моментов неутрален. Пред 9-10 месеци немаше да сакам да чујам да го дадеме ама тотално ме разочара од тогаш. Многу слабо, скоро ич, не напредуваше. Киндер јајце играч е не знам што ќе биде од него, најдобра варијанта позајмица би била според мене па да видиме како ќе се снајде во Нирнберг, Бохум или некој сличен...

Сумата за Варгас на Милчо беше Долари - 18мил Долари не се 18 милиони Евра :smir:. 12-13 Милиочиња се тоа и мислам дека е ок сума за Варгас.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Да 12-13 милиони плус играч. И тоа добар талент за кој се заинтересирани повеќе добри клубови. А Варгас е подобар како крило, за бек е исто квалитетен колку и Контенто и Прањиќ.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ако има некој подобра идеја за добар класичен лев бек слободно нека сподели. Тремулина, Кришито, Беинс... сите некаде заглавија и отпаднаа дали заради немање желба од играчот, дали заради тоа што не импресионираа или зошто беа барани луди суми од сегашните нивни клубови.

Како и да е со целиов театар околу Марк заборавиме дека вечерва играме на Тиволи во 20:30 со Ахен. После ова не би чудело да изгубиме против високомотивиран второлигаш јбг :toe:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Брадхајф во Хофенхајм.

Е вака требаше да се ослободуваме од вакви играчи во летниот трансфер период, а не сега кога нема нешто класа да се купи. Значи сега дефинитивно може да се очекува некој трансфер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom