Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

MrzaRules

Гостин
па и би требало да направи...Лам ми е некако многу тивок на теренот,за разлика од Швајни..мислам дека не би згрешил доколку му ја додели него капитенската лента...

M

Mario Gómez

Гостин
Па мора, Лам капитен и на Германија и на Баерн многу ќе се уморит.

Треба да си ги поделат со Швајни братски. :)

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Лам ми е многу некако ситен,детинест и не се дере многу.Треба да се знае што е капитен,како на пример Кан што беше..ѕверотиња од капитен !

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Боби[Мкд];4048504 напиша:
Па мора, Лам капитен и на Германија и на Баерн многу ќе се уморит.

Треба да си ги поделат со Швајни братски. :)
I ja mislam taka TREBA !

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Blagodaram mnogu Van Bommel za se so napravi ama vreme ti bese da se preselis kaj penzionerite !!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Значи вака... Билд не важи за сериозен весник во Германија, се би пишале за тираж и кликови АМА ако овој пат се во право тогаш...

Не ми се верува ќе ги засакам и Милан :kesa: Вакво добро не мислев дека никој не може да ни направи...

Ајде правец геријатрија дедо Бомел :star:

П.С: И благодариме аз се што направи за клубот ама време е за нови фаци!

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Чао Ван Бомел, фала за се што направи за нас. Додека вредеше играше во Баерн, од кога ти помина времето отиде таму кај што ти е местото.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Хм се скарал со вГаал читам а? Просто не ми се верува со миленикот да се скара Луис? Па практично гаранција имаше вБомел дека секогаш игра, макар играл слабо, не ми е јасно како овие двајца се скарале? Или па можеби конечно прогледал вГаал и видел какво срање игра нашиот капитен па му рекол „или врати се во форма или капитен, некапитен, не е важно - нема да играш прва“...

Не знам во секој случај интересно би било ако се дознае што има позади ова. Ако си оди во играчки квалитет не губиме ништо, баш напротив, лошто е само што се случува на сред сезона и ќе ја „раздрма“ екипата што е секако ризично (капитенот и „лидерот“ си оди на крајот на краиштата).

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Еве по што ќе го паметам Ван Бомел јас,нека му е со среќа во Милан.:)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
А да им го подметнеме и Браафхајд како бонус да го земат? Или да им дадеме да бираат или 1.5мил ќе ни платат или мора Браафхајд да го земат :pos2:

Н

'Никола'

Гостин
P

PoisonLady

Гостин
Не ми се верува кои се' не промени ни се случија периодов...ова со Ван Бомел не го очекував.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Уште нема ништо официјално околу вБомел? И уште нешто, зошто е статијава? Нема да ја преведат на англиски, а за Гомез и Швајни се работи, затоа ме интересира.:) Ајмо германци да видам колку сте научиле јазик:
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2011/27699.php?fcb_sid=08183035de642c5ca87634a3f3205172
Гомез го фали Швајни дека е светска класа на 10ка и дека такви топки ко него само уште Чави и Иниеста можеле да даваат :smir:

ОФИЦИЈАЛНО!

Уште еднаш фала за се Марк и се најдобро во Милано!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom