Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.220
Крос и Олич нема да играат

--- надополнето ---

Без разлика дали Дортмунд победува или губи ние мораме да победуваме за да ја осигураме барем 2-та позиција во табелата.
Фала друже битно ми беше Робен дали ќе игра али глеам дека ке игра така да очекувам да ги исплескате Волците кои се ослабени со тоа што им отиде бошњакот :)
П.с. Се уште мислам дека вие ќе ја освоите титулата пошо според мене ќе паднат младиќине од дортмунд

Н

'Никола'

Гостин
Фала друже битно ми беше Робен дали ќе игра али глеам дека ке игра така да очекувам да ги исплескате Волците кои се ослабени со тоа што им отиде бошњакот :)
П.с. Се уште мислам дека вие ќе ја освоите титулата пошо според мене ќе паднат младиќине од дортмунд
Ретки сме тие што уште веруваме во титула. Иначе за утре Робен нема да ја игра цела, ќе почне со Алтинтоп на таа позиција, па најверојатно на полувреме ќе го стави Робен.
И јас очекувам утре победа, ама не лесна, сепак Волфзбург се многу непредвидлива екипа, и без Џеко можат да бидат pain in the ass.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Мислам дека ке ги исплескаме, 90% сум сигурен во тоа. Со Робен е подруго. А за титулата според мене нема шанси. Кој што сака нека вика, Дортмунд 100% си ја заслужија титулата оваа година. Да бидеме фер сами, си го нанесовме ова на себе. Се надевам на втора позиција на крајот на сезоната. Додека во ЛШ и во Купот е друга ситуацијата.

Н

'Никола'

Гостин
Дечки да ве потсетам, утре има собир, во 15:00 пред Ајриш. Сите се добредојдени. Ќе се дружиме по подолго време, can't wait.:)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.220
Мислам дека ке ги исплескаме, 90% сум сигурен во тоа. Со Робен е подруго. А за титулата според мене нема шанси. Кој што сака нека вика, Дортмунд 100% си ја заслужија титулата оваа година. Да бидеме фер сами, си го нанесовме ова на себе. Се надевам на втора позиција на крајот на сезоната. Додека во ЛШ и во Купот е друга ситуацијата.
Па нешто слично е и со Интер само кај нас ситуацијата во бодовната разлика се подобрува и ние сме на -5 од Милан а вие пак многу заостанувате, но без разлика на тоа кој ќе биде шампион на крајот ипак мислам дека Баерн со здрави Робен и Рибери ќе го покаже своето вистинско лице и ќе ги збрише сите во Бундес лигата! Во ЛШ се надевам не :smir:

P

PewDiePie

Гостин
Па нешто слично е и со Интер само кај нас ситуацијата во бодовната разлика се подобрува и ние сме на -5 од Милан а вие пак многу заостанувате
Дете да не си ги измешало апчињата ти бе :pos2: Да не е случајно -11 ? Па уште им вика вие многу заостанувате :aplauz::pos:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Мора да се победи тек сега. Дали нерешено дали пораз сеедно, само победа не вади колку-толку.

Крафт дефинитивно во прв, Густаво за почеток на клупа, Прањо од почеток. Хамит прво, Робен второ веројатно. И за жал вБомел од почеток повторно :jaj: Леле ми се лоши ко ќе ми текне како играше првиве 6 месеци.

----------Крафт
Лам--Бади--Брено--Прањич
----вБомел--Швајни
Хамит---Милер---Рибери
----------Гомез

Кроос повреден, исто и Олиќ другите фала Богу конечно сите фит.

P

PoisonLady

Гостин
Драги и помалку драги Баварци,едно кратко соопштение:
Наскоро,сајтот посветен на наШиот сакан Баерн ќе стартува со работа.Јас и Наумче ќе работиме како и до сега,но доколку има некој заинтересиран кој би сакал да соработува со нас,може слободно да не' ( ме) контактира.
П.С. за да не нема забуни...како може да ме прашувате дали сега сум за Малага бе??? :nesvest: (си знае на кој се однесува ова)
Ајт,се гледаме

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.220
Дете да не си ги измешало апчињата ти бе :pos2: Да не е случајно -11 ? Па уште им вика вие многу заостанувате :aplauz::pos:
ГОЛЕМ ДЕЧКО ги сметав и тие двете заостанати ако не ти е јасно

Н

'Никола'

Гостин
Тимошчук нема да игра? Срам да му е на вГаал.

--- надополнето ---

Крафт во стилот на Кан кога со долги топки ги наоѓаше напаѓачите.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Штета за Рибери :S
Робен ќе влезе.
Статива од пеналот :S

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
И уште еднаш несакам да слушнам нешто против Крафт!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom