ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
И јас сум IN за у Сабота :salut:
И Робен е ИН за Сабота!!!!
Очекувам да ги распукаат,да не знаат од кај да се завртат!!!
И јас сум IN за у Сабота :salut:
^
Едвај чекам да ја гледам муњата по десно![]()
Ова го прочитав од еден од фб од мојот хоум таун К.П. Уствари само ние 2ца сме фанови на Баерн од К.П. колку што ги знам. Како бели мечки сме пред истребувањеPolicija je izvrsila raciju u prostorije fudbalskih klubova Bayern Munchen i Schalke 04, nakon dojave da je banda provalila u prostorije. Iz Bayernovih prostorija su odnesene 4 titule LP, jedna Kup Uefa i dvije titule Svjetskog klupskog prvenstva, a iz Schalkeovih 2 tostera, aparat za kafu i fen za kosu...))
Ова го прочитав од еден од фб од мојот хоум таун К.П. Уствари само ние 2ца сме фанови на Баерн од К.П. колку што ги знам. Како бели мечки сме пред истребувањеPolicija je izvrsila raciju u prostorije fudbalskih klubova Bayern Munchen i Schalke 04, nakon dojave da je banda provalila u prostorije. Iz Bayernovih prostorija su odnesene 4 titule LP, jedna Kup Uefa i dvije titule Svjetskog klupskog prvenstva, a iz Schalkeovih 2 tostera, aparat za kafu i fen za kosu...))
Крај! :pos2:Ова го прочитав од еден од фб од мојот хоум таун К.П. Уствари само ние 2ца сме фанови на Баерн од К.П. колку што ги знам. Како бели мечки сме пред истребување![]()
Баерн сакале да го викнат на пробни тренинзи но Гамба Осака одбиле. За тој играч биле и многу други клубови заинтересирани. Можел да игра како полушпиц и офанзивно крило.Иначе заинтересирани сме биле за некој 18 годишен самурај Такеши Усами од Гамба Осака.
Ван Гал го окарактеризирал како голем талент.
Ni treba vakov igrac i toa sigurno , Robben ili Ribs mora nekoj da gi zameni utre drugiden ali uzivajte si ima klubot svoi strategii i za mladi zvezdi !Баерн сакале да го викнат на пробни тренинзи но Гамба Осака одбиле. За тој играч биле и многу други клубови заинтересирани. Можел да игра како полушпиц и офанзивно крило.
Koljce aj ne si praj filmovi demek radi toa so pokazal nekoja glupava gestikulacija ne go sakaat , se znae zosto ne go sakaat , ne go sakaat bidejki e CREP NEVIDEN I GLUP KO traktor !![]()
Ова не беше против Милан, кога го постигна израмнувачкиот гол за 2:2? Ако е од тогаш, сигурно дека нема да го сакаат.![]()