Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вистинска нула. Без финти и скриени трошоци.

Инаку јас сум за Хеитинга да дојде во Баерн, пошо нема некој посаламен на пазарот, а е достапен за во ЛШ.

Мислам дека Хеитинга ќе ви биде добро засилување, има доволно искуство и заедно со еден од Брено или Бадштубер ќе бидат добар пар...

Хммм... затишје пред бура или се спремаат изговорите деновиве..?

Нерлингер на 31ви Јануари „Се обидовме но зимскиот пазар е навистина тежок. Не најдовме ниеден играч кој би бил реално засилување“ :jaj: Премногу тихо ми е некако после ова со Беинс... не мора ништо да значи може мирно работат позади затворени врати но сепак почиња мен језа да ме фаќа...

не е бе затишје :) сме купиле талент од Австрија 16 годишен Ylli Sallahi со косовски корени. Се покажал добро на trial и ке го зееме на позајмица до 2012 со можност за трансфер нарамно доколку импресионира

не е бе затишје :) сме купиле талент од Австрија 16 годишен Ylli Sallahi со косовски корени. Се покажал добро на trial и ке го зееме на позајмица до 2012 со можност за трансфер нарамно доколку импресионира

YESSSSS...а како не бе yes жими мајка.Абе дај нека засукаат ракави и нека фрлат пари за некој асален дефанзивец,да не биде после она што Баварец го пиша погоре...

YESSSSS...а како не бе yes жими мајка.Абе дај нека засукаат ракави и нека фрлат пари за некој асален дефанзивец,да не биде после она што Баварец го пиша погоре...

Едноставно мора да се фрлаат пари сега. Треба да се бориме во Бундес, купот и ЛШ. Демикелис веќе не напушти, истото ке го сторат и Ван Бомел, Брадхајф, и најверојатно Клосе.

Мора да се донесе асален дефанзивец, Брено и Бадштубер ни се единствени дефанзивци, а ретко да се погодат двајцата да играат, еден од нив е повреден. Ван Бујтен мора да не напушта, покорисен е во нападот отколку во одбраната. Значи ако не се земе некој, продолжуваме понатаму со овие двајца и Тимошчук како алтернатива или некој вундеркинд од младинската школа:vozbud:

А ке ни треба и напаѓач за замена на Клосе.

Нема потреба од нови имиња се интерно ќе решиме. Никола место Ноер на гол, далеку е поефтин, Даре тренер, ја ќе р‘мбам на средина место вБомел, Фрос на местото на нејзината љубов позади а имењак ми го местиме да суди стално за да тепаме. Решен проблем не ни требаат засилувања :kesa:

Decki eve me pak , bev baniran malku podolgo :) navrediv clen na forumot i me baniraa , e sea toa e , pravila jbg :)
Ajde sea nekoj neka mi kaze sto kako idat rabotive vo fan klubov :)
Demichelis i Drvono si odat fala bogu :)) Se spasivme !

spaso IS BACK!!

ЛЕЛЕ пред малку го даваа двомечот Баерн со Барселона, нашата одбраната беше во овој состав: Брено, Демикелис, Оддо, Лел. :nesvest:

spaso IS BACK!!

ЛЕЛЕ пред малку го даваа двомечот Баерн со Барселона, нашата одбраната беше во овој состав: Брено, Демикелис, Оддо, Лел. :nesvest:

Mecov bese strava :) ne ebea kako sakaat ! :D

Одо беше шпиун, жива саботажа Милан ко да ни пратија бомбаш-самоубиец... А Јенсен го шитна Клинсман идиотот за да го земе кој? Одо :jaj:

Инаку сеуште тивко и ич не ми се бендисува тоа ич, ич, ич, ич... Божиќ или не сеедно - нека седне да изработи нешто Нерлингер вака не оди. Он си го прчи за празнициве а одбраната останува незасилена.

^ Точно. Другиве клубови малку по малку си зедоа по некое засилување, а нашиве го слават Божиќ и не се замараат.:nesvest:

Ако не приметувате све се сведува моментално на шпекулации.Нема ништо официјално,од проста причина што низ европа,поточно низ католичките земји се празници,односно Божиќ.

Рачунајте работите да станат посериозни од 1ви па натака!

Ако не приметувате све се сведува моментално на шпекулации.Нема ништо официјално,од проста причина што низ европа,поточно низ католичките земји се празници,односно Божиќ.

Рачунајте работите да станат посериозни од 1ви па натака!

naramno na 2ri nasive idat za Katar pa mozno e da ni se prikluci nekoj igrac tamu

К.Х. Румениге во Кикер: (ме мрзи цело да го преведувам имате гугл транслејт ако сакате тоа јас ќе ги потенцирам само важните точки)

Kicker: Haben Sie freie Tage zwischen den Jahren? Oder müssen Personalien in der Transferzeit abgewickelt werden?

K.H.R.: Ich habe immer gesagt, dass wir Ausschau halten auf dem Markt. Christiann Nerlinger versucht, die Dinge zu sortieren. Dann werden wir sehen, ob es sich umsetzten lässt, dass wir mehr Qualität in die Mannschaft bringen.

Kicker: Wird in der Defensive nur für die Außen- oder auch für die Innenverteidigung gesucht?

K.H.R.: Ich sehe unsere Innenverteidigung entspannter als die Öffentlichkeit. Wir haben drei sehr gute Innenverteidiger: Badstuber, Breno, dessen achtmonatige Verletzungspause wir nicht vergessen sollten, und Anatoliy Tymoshchuk, der uns alle hier speziell im letzten halben Jahr sehr überzeugt hat. Das sind drei Optionen für zwei Positionen.

Kicker: Ist Leighton Baines aus Everton der Favorit für die linke Außenverteidigung?

K.H.R.: Er ist ein guter Spieler, der in seiner Art und seinem Auftreten ein bisschen an Bixente Lizarazu erinnert. Er ist klein, drahtig, schnell, aggressiv, hat technische Fähigkeiten nach vorne. Ich habe ihn gegen Liverpool und Chelsea und auf DVD gesehen, Christian und die Scouts haben ihn beobachtet, alle bei uns sind von ihm überzeugt.

Лошата вест: нема да купуваме централен одбранбен зошто интерно раководството и тренерот смета на Бади, Брено и Тимо :lud:

Добрата вест: никој не го есапи вБајтен за жив веќе! :aplauz:

Добра вест: официјално се заинтересирани и убедени во квалитетите на Беинс, потсеќал на Лизаразу, го гледал Румениге со Ливерпу и Челзи во живо + ДВД-иња, Нерлингер и скаутите повеќе пати го гледале во живо и ќе се потрудат да го донесат.

К.Х. Румениге во Кикер: (ме мрзи цело да го преведувам имате гугл транслејт ако сакате тоа јас ќе ги потенцирам само важните точки)

Лошата вест: нема да купуваме централен одбранбен зошто интерно раководството и тренерот смета на Бади, Брено и Тимо :lud:

Добрата вест: никој не го есапи вБајтен за жив веќе! :aplauz:

Добра вест: официјално се заинтересирани и убедени во квалитетите на Беинс, потсеќал на Лизаразу, го гледал Румениге со Ливерпу и Челзи во живо + ДВД-иња, Нерлингер и скаутите повеќе пати го гледале во живо и ќе се потрудат да го донесат.

Одлична Вест!

Лоша Вест:Многу е несериозно тоа од управа.Не ги сметам за такви.Мислам да се потпреш цела полусезона на двајца класични централни дефанзифци и еден кој не е класичен централен е многу несериозно.

Што праиме ако Брено и Тимошчук се повредат во исто време??????????

А околу Бејнс.Нека испукаат 20 милиони и ич нека не му ја мислат.

Абе овие нашиве се договориле со Холандија околу спорот за Робен. Решението било пријателски натпревар меѓу Баерн и Холандија.:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom