Ццц... пак ќе си напраевме „сам себе утепал“ ко со Гладбах. Значи кој дегени сме како така може од 5:1 да им дозволиш да се вратат и повторно да се понадеваат на нешто од овој натпревар? Ај шо вика Ченто бар после ова нема да има дилеми за тоа дека на дефанзивата и треба ремонт зимава.
Не знам точно кој ќе си оди ама нешто ми кажува дека ќе биде барем еден од Мичо и вБајтен, а по можност, еве упатувам и апел да бидат и двајцата па да земеме асални луѓе таму позади. Сепак веројатно само Мартин ќе си оди а дрвото белгиско ќе си остане.
А стварно мислиш дека има заинтересирани да го купат????? :nenene:
Он бар е другар со Рибери,па затоа може да остане,и што знае да даде гол као џокер.Иначе треба да се исклучи од дефанзивата комплетно.
Демикелис исто,и он е 99% сигурен дека ќе си оди,тоа е јасно.
Изглеа и Ван Бомел,многу е ДУПКА дечкото.Што ако е фајтер и борец и све тоа,коа една изгубена топка на терен може гол да не кошта а денес такви ситуации имаше многу.
Можно е и Алтинтоп да си оди,али мислам дека не мора.Освен ако не сака.
Да сумираме,ќе ни треба замена за Ван Бомел,Централен ОБАВЕЗНО и бек(освен ако не дое Луис Густаво како што се збори),и може уште напаѓач ако си оди Клосе,или некој полушпиц,крило.