Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Човекот што го обележа првиот дел од сезоната за Баерн, и што сам го носеше тимот на рамена многу често. Да не беше тој, сега ќе бевме во зона на испаѓање.

Секоја чест, Марио.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Не ја гледав целата утакмица. само почетокот го фанав и крајот. Петарда против Штутгард!!!!!!!

Сега следува зимска пауза за консолидирање на редовите, и нормално засилувања. Има ли некои информации кои играчи дефинитивно ке не напуштат во зимскиот период?

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Контенто , Ван Бомел и Бут :nenene: до негде и брено. Со овие играчи нема што да бараме во ЛШ. обавезно ван бомел аут зимоска и еден средина и еден лев бек да се донесат . А контенто нека го испратат на позајмица или нека го дадат во Италија

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Van Gaal: Mit neuen Spielern auf BVB-Jagd

Um den Spitzenreiter zu stoppen, setzt van Gaal auf die Verpflichtung neuer Spieler. "Wir haben 24 Spieler, es gab nie ein Problem, eine bestimmte Position zu besetzen. Und nicht viele Gegner waren besser als wir. Aber ich will auch kaufen. Ich will uns verbessern. Aber dann müssen die Neuen besser sein, als die, die wir haben“, so der Holländer.

Ван Гал изјавува дека ќе купува во зимскиот преоден рок!!!!!!! :vozbud:

http://www.sport.de/medien/3431-8ba1a-4fc7-93-41f59/van-gaal-mit-neuen-spielern-auf-bvb-jagd.html

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ццц... пак ќе си напраевме „сам себе утепал“ ко со Гладбах. Значи кој дегени сме како така може од 5:1 да им дозволиш да се вратат и повторно да се понадеваат на нешто од овој натпревар? Ај шо вика Ченто бар после ова нема да има дилеми за тоа дека на дефанзивата и треба ремонт зимава.

Не знам точно кој ќе си оди ама нешто ми кажува дека ќе биде барем еден од Мичо и вБајтен, а по можност, еве упатувам и апел да бидат и двајцата па да земеме асални луѓе таму позади. Сепак веројатно само Мартин ќе си оди а дрвото белгиско ќе си остане.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Van Gaal: Mit neuen Spielern auf BVB-Jagd

Um den Spitzenreiter zu stoppen, setzt van Gaal auf die Verpflichtung neuer Spieler. "Wir haben 24 Spieler, es gab nie ein Problem, eine bestimmte Position zu besetzen. Und nicht viele Gegner waren besser als wir. Aber ich will auch kaufen. Ich will uns verbessern. Aber dann müssen die Neuen besser sein, als die, die wir haben“, so der Holländer.

Ван Гал изјавува дека ќе купува во зимскиот преоден рок!!!!!!! :vozbud:

http://www.sport.de/medien/3431-8ba1a-4fc7-93-41f59/van-gaal-mit-neuen-spielern-auf-bvb-jagd.html
па доста се праеше и он паметен дека може со играчи од младинска школа неможе сите што ке ги земе од младинска да бидат како Милер фала богу увиде дека не иде со некои играчи и дека не ги бива

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ццц... пак ќе си напраевме „сам себе утепал“ ко со Гладбах. Значи кој дегени сме како така може од 5:1 да им дозволиш да се вратат и повторно да се понадеваат на нешто од овој натпревар? Ај шо вика Ченто бар после ова нема да има дилеми за тоа дека на дефанзивата и треба ремонт зимава.

Не знам точно кој ќе си оди ама нешто ми кажува дека ќе биде барем еден од Мичо и вБајтен, а по можност, еве упатувам и апел да бидат и двајцата па да земеме асални луѓе таму позади. Сепак веројатно само Мартин ќе си оди а дрвото белгиско ќе си остане.

А стварно мислиш дека има заинтересирани да го купат????? :nenene:

Он бар е другар со Рибери,па затоа може да остане,и што знае да даде гол као џокер.Иначе треба да се исклучи од дефанзивата комплетно.

Демикелис исто,и он е 99% сигурен дека ќе си оди,тоа е јасно.

Изглеа и Ван Бомел,многу е ДУПКА дечкото.Што ако е фајтер и борец и све тоа,коа една изгубена топка на терен може гол да не кошта а денес такви ситуации имаше многу.
Можно е и Алтинтоп да си оди,али мислам дека не мора.Освен ако не сака.

Да сумираме,ќе ни треба замена за Ван Бомел,Централен ОБАВЕЗНО и бек(освен ако не дое Луис Густаво како што се збори),и може уште напаѓач ако си оди Клосе,или некој полушпиц,крило.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дај не зезај мене нека ме платат ја ќе му преведувам на Рибс поефтин сум од вБајтен... еве и Никола ќе му го пратиме ако е во сушен период да ја среди жена му Вахиба гратис за она да не го замара и Франк да си се концентрира на тренинзси на раат...

Двајцата позади би требало во аут ама таа варијанта малку потешко. Луиз Густаво е добар ама млад и неискусен. Не знам дали е само тој решението во тој дел од терен.

Централен, лево, средина и евентуално резерва напад - тоа се четири играчи што според 90% од нас навивачите треба да се земат а прашање дали еден ќе дое зимава на крај... :nesum:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дај не зезај мене нека ме платат ја ќе му преведувам на Рибс поефтин сум од вБајтен... еве и Никола ќе му го пратиме ако е во сушен период да ја среди жена му Вахиба гратис за она да не го замара и Франк да си се концентрира на тренинзси на раат...

Двајцата позади би требало во аут ама таа варијанта малку потешко. Луиз Густаво е добар ама млад и неискусен. Не знам дали е само тој решението во тој дел од терен.

Централен, лево, средина и евентуално резерва напад - тоа се четири играчи што според 90% од нас навивачите треба да се земат а прашање дали еден ќе дое зимава на крај... :nesum:

Двајца доаѓаат минимум.

Ван Гал може е тврдоглав али не е глуп ко Бенитез.Знае дека ако ја посере работата и ја упропасти сезоната со Баерн,дефинитивно ќе се одалечи од можноста да ја превземе репрезентацијата на Холандија или Германија,или пак некој друг клуб.

Такашто мислам дека дефинитивно ќе се сака да се осигура квалитетно,ќе се направи детална анализа,и според медиумиве скаутите на Баерн веќе месец дена се по терени низ Европа.

Такашто после оваа изјава на Ван Гал нема сумња дека ќе купи квалитетни играчи.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Абе овој Гомез се истури од голови давање у пичку материн!!! Ај терајте вака!!!

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Досега 100% учинок имам кога го пишам Баерн в кладилница,учинок 5/5 оваа полусезона...изгледа треба почесто да ги играм....:cuc:..
Честито победа:bravo:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Досега 100% учинок имам кога го пишам Баерн в кладилница,учинок 5/5 оваа полусезона...изгледа треба почесто да ги играм....:cuc:..
Честито победа:bravo:

Па ти кога си ги фаќал во оваа полусезона која беше доста шашава,ондак само настави во продолжението,бидејќи ќе оди на МНОГУ подобро,тоа можам да те уверам.

Иначе за оние кои сакаат статистика

Марио Гомез 13 гола 951 минута играње 15 одиграни натпревари 10 одиграни од самиот почеток

Един Џеко 11 гола 1518 минути играње 17 одиграни натпревари 17 одиграни од самиот почеток

Епа и ја кој ептен го поштувам Џеко го пишувам ова,ондак стварно треба да престанете да јадете бурек за Гомез.

СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА МОМАКОТ! :toe:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.625
Поени од реакции
22.364
И ја тоа го викам дека Гомез е многу добар напаѓач, за џабе Баерн не даде 30м Евра. Е сега има малку проблеми ко ќе играат Робен и Рибери пошто и тие се потенцијални стрелци но Гомез во 44 наптревари за Баерн даде 22 голови. Доста добра статистика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom