Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
:kesa:

Со Кајзерслаутерн имавме игра а не си ги искористивме шансите - ова денес беше очај. Да не ги повторувам некои од коментарите погоре за неиграњето на Хамит и Кроос кој само што влезе веднаш внесе свежина во играта и форсирањето на Олиќ и Клосе. Ола изигра ѕверска ланска сезона ама ако не е фит човекот или ако е во слаба форма имаме супер клупа - еден од таа клупа може да го замени комотно. Искористи го моментот на еден Хамит кој е во супер форма... Толку човек да не може да види и да не им дава шанса на некои играчи веќе не е можно...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Боби[Мкд];3774825 напиша:
Какви голови какви бакрачи, ако на онаа одбрана неможеме гол да дадеме незнам на која...

Напред одиме само кога Рибери и Лам пробиваат, нема никаква течност во играта абцолутно ништо, Прањиќ и Алтинтоп се во одлична форма тој не ги игра, Милер е дрво тој не го ваѓа...

Најебавме со Рома без Рибери и Робен.
Miler i da lezi na teren cela utakmica VG nema da go izvadi. Pocnuva da me nervira so negoviot inaet mi gi forsira Klose i Olic a Kroos sedi na klupa.Lani Miler sekoja utakmica dobivase sansa i koa bese najgolemo drvo a sea Kroos samo prvata ja pocna od pocetok. Mora malce da izigra nekoja utakmica za da vleze vo ritam

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Добро сеа ќе не даваат на 5 или не? Ако не ќе оди ли барем на 5+ со Рома? Многу мразам вака не може на раат да се организираме за гледање :jaj:

П

Паган-др

Гостин
Нели Ајриш Паб имаат Сателитска? Ако имаат тогаш немаме никаков проблем за организирано гледање...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Добро сеа ќе не даваат на 5 или не? Ако не ќе оди ли барем на 5+ со Рома? Многу мразам вака не може на раат да се организираме за гледање :jaj:

Без разлика на која тв ќе оди,немаме проблем за организирано гледање во Среда!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Абе и јас се мислам имаме еднаш гледано и на Скај во Ајриш ама не сум 100% сигурен...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ајде правете екипа на фантази фудбал и влегувајте во групава(само за Баварци)

кодот: 44685-14639

Н

'Никола'

Гостин
Еве некои од изјавите вчера по натпреварот. Некако резервирани ми се, а се гледа дека и на вГаал не му се зборувало многу како што си знае обично.

Louis van Gaal: “We’ve not put away our chances, but that was exactly what we had to do today. Unfortunately, not all our players are fully fit, which is why we gave away possession so often. I was happy with our second-half display, but we’ve got to be scoring goals.”

Mark van Bommel: “Overall it wasn’t as good as we wanted it to be. It's a funny start to this season. The teams dropping points aren’t the ones you’d expect.”

Jörg Butt: “In the first half, we were careless, we made too many mistakes, and we gave the ball away cheaply. We let Bremen have far too many chances. We created more chances of our own in the second half, but we’re just lacking the determination to make our chances count. We obviously have to improve in every area in our forthcoming games, especially in terms of taking our chances.”

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
Ако не се лажам утакмицата со Роме ќе ја пренесува Сат 1...барем мислам дека видов најава за пренос...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.343
Поени од реакции
26.280
Ако не се лажам утакмицата со Роме ќе ја пренесува Сат 1...барем мислам дека видов најава за пренос...
да, точно, на германската програма SAT.1 ке ја даваат Баерн - Рома, само чудно ми е како може да не ја даваат на Канал 5, Реал - Ајакс ке давале, ццц :zid:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
да, точно, на германската програма SAT.1 ке ја даваат Баерн - Рома, само чудно ми е како може да не ја даваат на Канал 5, Реал - Ајакс ке давале, ццц :zid:
So se mavas u zid i jas da bev urednik vo 5 ke ja davav taa utakmica .... Real > Bayern i Real >>>> Roma , Ajax = Bayern i Ajax >>>> Roma pa so te cudi togas .

Real i Ajax imaat 13 tituli , a Bayern i Roma imaat samo 4 i tie se na Bayern , Roma ne e nekakov atraktiven klub so tradicija vo Liga Na Sampioni pa da ima zainteresiranost nekoj da saka da ja gleda taa utakmica .

--- надополнето ---

Znaci ova ako ti e cudno togas bratko nema zosto povekje fudbal da gledas ili ustvari neznaes koi se Real i Ajax , neznam so drugo da ti kazam .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.343
Поени од реакции
26.280
Со Рома сакам Ван Гал вака да игра

Алтинтоп------Милер------Крос

-----------------Олич------------

но мислам дека Ван Гал вака ке игра

Милер-----Крос-----Олич

-----------Клозе-----------

Н

'Никола'

Гостин
Јас би сакал

Милер.....Кроос.....Алтинтоп
............Гомез.............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ама нема.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.343
Поени од реакции
26.280
So se mavas u zid i jas da bev urednik vo 5 ke ja davav taa utakmica .... Real > Bayern i Real >>>> Roma , Ajax = Bayern i Ajax >>>> Roma pa so te cudi togas .

Real i Ajax imaat 13 tituli , a Bayern i Roma imaat samo 4 i tie se na Bayern , Roma ne e nekakov atraktiven klub so tradicija vo Liga Na Sampioni pa da ima zainteresiranost nekoj da saka da ja gleda taa utakmica .

--- надополнето ---

Znaci ova ako ti e cudno togas bratko nema zosto povekje fudbal da gledas ili ustvari neznaes koi se Real i Ajax , neznam so drugo da ti kazam .
Да во право си, не знам кои се Реал и Ајакс, но не знаеш зошто не знам?
НЕ ЗНАМ поради тоа што Ајакс во претходните четири години не играл во Лигата на Шампиони, а Реал во претходните 6-7-8 сезони (не знам точно колку) во ЛШ не го поминал ниту еднаш осминафиналето, тој да бил уредник во Канал 5 ке ја давал Реал - Ајакс, ке ми кажува тој кој колку титули има и во 70-те години што се случувало во Европа.

Не знаел тој што друго да ми каже. Ти не мора ништо да ми кажуваш, уште кога се регистрирав (пред скоро време) видов дека само ти си фалш тука (од тие што пишуваме тука за Баерн Минхен) и сите твои мислења ме иритираа по што гледав дека се правиш фан на Баерн, а поима немаш, затоа јас сега ке влезам во твојот профил и ке те игнорирам :ban?: за да не ги читам веќе твоите мислења тука во форумот.

Поздрав :icon_bigg

--- надополнето ---

Јас би сакал

Милер.....Кроос.....Алтинтоп
............Гомез.............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ама нема.
И јас би сакал Гомез но и тоа што викаш "ама нема"

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Zosto nekoj ne gledaat na realnata strana ne mi se jasni, ovoj Aleks e retardiran nacisto , a i site koi mislat kako nego , kako i da e Real i Ajax da gi sporeduvas so Bayern i Roma e izlicno.
Da igrame protiv Real i Ajax sega vo momentov ke ne napolnat do gusa i nema da znaeme na koja strana da fatime , Zamislete nasava odbrana treba da gi cuva Ronaldo , Ozil , Higuain od Real ili pak ne daj boze da go cuvaat Suarez , ako ne primime po 4 komada dobri sme :D .
Ovaa godina jas ne se nadevam nitu na edna titula poradi nekolku pricini a toa se :

1. Butt
2.Stopersko duo Badstuber i Van Buyten
3.Kontento (WHO THE FUCK IS DIEGO CONTENTO)
4.Van Bommel star e vekje , neli gleda malku pujkata Van Gaal deka deckoto e za u penzija ili za pozajmica u Newcastle
5.Robben OUT cela sezona znaci nema koj da gi pere lajnata na drugite
6.Ribery psihicki nezazdraven od stresovite so gi dozivea so malava prostitutka i francuskata reprezentacija
7.Katastrofalna uprava na celo so Nerlinger
8.Gomez ne dobiva sansa za da vleze vo forma
9.Forsiranje na Klose i Olic
10.Altintop na klupa ( WHY ????? )
11.louis Van Gaal

Zal mi e ama ova e realnata slika za Bayern vo momentot kade mislam deka ovaa sezona ide u propast a imavme sansa da gi zememe i Ozil i Khedira i nekoj mnogu dobar odbramben igrac e sea poradi upravata i sranjava sto gi nabroiv pogore ke se nerviram cela godina ......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom