Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Уште годинава ќе ја истуркаме со Бут, и знам многумина нема до мене да се согласат, но од в година сакам Крафт да застане меѓу стативите како прв голман.
Не е доволно проверен уште Крафт за да се рачуна сериозно на него.Рискантно би било да се наслониме на него како насленик на голманската позиција.Башка и не го пратија нигде на позајмица,и мислам дека не рачунаат на него.

Н

'Никола'

Гостин
Не е доволно проверен уште Крафт за да се рачуна сериозно на него.Рискантно би било да се наслониме на него како насленик на голманската позиција.Башка и не го пратија нигде на позајмица,и мислам дека не рачунаат на него.
Абе и Касилјас не беше проверен, па кога влезе во финалето со Леверкузен, сите памтиме што правеше меѓу стативите и од тогаш незаменлив е во Реал и во Шпанската репрезентација.
Крафт има голем потенцијал, и колку што го имам гледано досега можам да кажам дека ќе го биде и тоа големо.
А знаејќи го вГаал и неговото форсирање на млади играчи, има надеж (за мене) ова да се оствари.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Абе и Касилјас не беше проверен, па кога влезе во финалето со Леверкузен, сите памтиме што правеше меѓу стативите и од тогаш незаменлив е во Реал и во Шпанската репрезентација.
Крафт има голем потенцијал, и колку што го имам гледано досега можам да кажам дека ќе го биде и тоа големо.
А знаејќи го вГаал и неговото форсирање на млади играчи, има надеж (за мене) ова да се оствари.
Не можеш да го споредуваш со Касиљас зошто тој бранеше 2 години пред сезоната 2002 кога и се покажа.Овој колку што доби шанса добро се покажа ама сепак ќе купат нов голман до година(убеден сум) ако не се поремети Бутот.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Го имаме феноменалниот лев бек Брафхајд за лев бек, или пак Бадштубер може да игра лево многу добро се снаоди како бек понекад и не се познава дек е централен дефанзивац. Можат и Хаас да го стават да игра сеа одбрана, претерано докажан фудбалер у кој ЛВГ има доверба . Така да неверуем дека ќе примиме гол , мож еден само ама неверуем дек ќе примиме . Бајерн убер алес

Нерлингер <3
Хенеc <3
СЕКОЈА ЧЕСТ ШТО ГО ЗАСИЛИТЕ ОВОЈ ЛЕТО БАЕРН

P

PoisonLady

Гостин
Го имаме феноменалниот лев бек Брафхајд за лев бек, или пак Бадштубер може да игра лево многу добро се снаоди како бек понекад и не се познава дек е централен дефанзивац. Можат и Хаас да го стават да игра сеа одбрана, претерано докажан фудбалер у кој ЛВГ има доверба . Така да неверуем дека ќе примиме гол , мож еден само ама неверуем дек ќе примиме . Бајерн убер алес

Нерлингер <3
Хенеc <3
СЕКОЈА ЧЕСТ ШТО ГО ЗАСИЛИТЕ ОВОЈ ЛЕТО БАЕРН
Јас не сум крива...само ја пренесов лошата вест :pipi:

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Абе дечки,зедовте ли некој играч и зошто не ....:pos2:
абе момче,после секоја успешна година иста политика,не смее да се помисли на нови играчи,табу тема во Баерн...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.761
Поени од реакции
12.100
Момци сакав да ве прашам колку години има .................................

Демикелис????

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.761
Поени од реакции
12.100

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Кој број копачки носи Демихелис???
Колку цм му се долги прамените на Демихелис???
Каква боја му е стегачот на репот на Демихелис???
Колкав му е на Демихелис???
Кај има бемка Демихелис???
Како се викала прабаба му на Демихелис???
Што имал ЗПО на полугодие у 3-то одд. Демихелис???

А? а? а? :raz: :raz: :raz:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Кој број копачки носи Демихелис???
Колку цм му се долги прамените на Демихелис???
Каква боја му е стегачот на репот на Демихелис???
Колкав му е на Демихелис???
Кај има бемка Демихелис???
Како се викала прабаба му на Демихелис???
Што имал ЗПО на полугодие у 3-то одд. Демихелис???

А? а? а? :raz: :raz: :raz:

Na ova samo eden moze da ti odgoviri :)))) i ne prababamu gi znae i brojot na boksericite so gi nosi :))))

Н

'Никола'

Гостин
Не можеш да го споредуваш со Касиљас зошто тој бранеше 2 години пред сезоната 2002 кога и се покажа.Овој колку што доби шанса добро се покажа ама сепак ќе купат нов голман до година(убеден сум) ако не се поремети Бутот.
Не го споредувам само давам паралела дека не е ништо чудно такво нешто да се деси. Не знам зошто, ама имам многу добро предчуство за Крафт. Новиот Кан можеби?:)
А ако купат голман, тогаш нема шанси да заигра во наредниве 5-6 години кај нас, ќе треба на позајмица или да го продадеме. Најдобра алтернатива би била, ако веќе купуваме голман, да земиме некој искусен што му остануваат уште 2-3 години од кариерата, и овој на позајмица за искуство. И таман после си го земаме назад, и наредните 10 години сме обезбедени.:)

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Не го споредувам само давам паралела дека не е ништо чудно такво нешто да се деси. Не знам зошто, ама имам многу добро предчуство за Крафт. Новиот Кан можеби?:)
А ако купат голман, тогаш нема шанси да заигра во наредниве 5-6 години кај нас, ќе треба на позајмица или да го продадеме. Најдобра алтернатива би била, ако веќе купуваме голман, да земиме некој искусен што му остануваат уште 2-3 години од кариерата, и овој на позајмица за искуство. И таман после си го земаме назад, и наредните 10 години сме обезбедени.:)

Kraft moze od dogodina da bide zamena za Neuer , Adler ili Akinfeev i nisto povekje .

--- надополнето ---

http://kajgana.com/sport/povredata-na-roben-e-misterija

--- надополнето ---

Zosto ne go zemaa Eden Hazard c c c c sramota sramota ??????

--- надополнето ---

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZA EFTINI PARI NI BEGAT IGRACI OD A KLASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

Carvalho (DC) , Van Der Vaart (MC,AMC) , Hazard (AMC , AMRL) , Simon Kjaer (DC) i mnoooooogu drugi , a videte sega so Simon Kjaer i Carvalho za eftini pari ja imavme najdobrata odbrana vo Bundesliga i posiroko i mozevme da se nadevame i na Liga Na Sampioni , a jas veruvajte Bayern ne go gledam samo kako potencijalen pobednik na 1. Bundes tuku sakam da go gledam kako go kreva peharot vo najelitnoto fudbalsko natprevaruvanje !!!! E sea da si go prodadovme idiotov Demichelis vo Chelsea mozese na kompenzacija duri i so mala doplata ( Smesna ) 1 ili 2 miliona plus vo zamena za Carvalho i Simon Kjaer za 10 ili 12 miliona bese nas , sea koga Robben vekje go nema Eden Hazard za 15 miliona ke dojdese i ke imavme briliantna zamena za stakleniot . Znaci za 30 miliona ke zemevme 3 igraci i ke se pojacavme vo odbrana i extra zamena za Robben ke dobievme , e sega moze Henes i Nerlinger slobodno da se besat na Marien Plaz , neznam zosto navivacite vo Minhen dremat so skrsteni race , polani dadoa 30 000 000 e za sakatiot Gomez na koj formata nemoze ni za milimetar da se pomesti , a ovaa godina nisto be ko nisto da ne im fali , briliantni sme ,,,,,, koja smesna sezona ke bide ovaa , ne planiram da me provociraat ovde u Strumica interistite pak , cela godina me ebat vo psiha e nemozam vise !!!!!!

--- надополнето ---

Dali mozete da pretpostavite vo mislite vasi ako se padneme so Real ili Barca kolku mnogu bi ne ebele , ali jas sakam da se sluci nesto takvo za navivacite u Minhen izlezat na protest i gi ispoubijat celo rakovodstvo.

--- надополнето ---

Dali moze kako oficijalen Fan klub na Bayern od Makedonija da se pise edno sexy pismence do Bayern ??? Moze nekoj da mi kaze ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom