Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.379
Поени од реакции
26.354
Боби[Мкд];3754443 напиша:
Ako stvarno go kupat Van der Vaart da mu prai konkurencija na Kroos, se kolnam deka nema da gledam pojse fudbal...
Крос за Ван Дер Варт е како што е Робен за Прањич

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Стварно не сваќам шо кењате толку по Демикелис, многу е подобар од Ван Бујтен. И мислам дека со Демикелис и еден од децава Бадстубер или Брено имат добар стоперски пар.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Стварно не сваќам шо кењате толку по Демикелис, многу е подобар од Ван Бујтен. И мислам дека со Демикелис и еден од децава Бадстубер или Брено имат добар стоперски пар.

ManUtd imaat isto dobar stoperski par so Evans i O'shea neli ??? Ne zaebavaj brat ni treba nesto kako Vidic i Ferdinand pa togas moze da razmisluvame na Liga sampioni.

--- надополнето ---

So Van Der Vaart moze da se igra so dvajca AMC so dve krila i eden DM-Schweini so sto bi odpadnal Van Bommel e sea ostanuva da vidime sto ke napravi idiotov Van Gaal, inaku jas ja proteziram taktikata so dvajca AMC i eve Miler kako FC , e sea ke treba samo Van Gaal da gi raspodeli zadacite na Kroos i VdV edniot moze da bide playmaker , a drugiot moze da se izbacuva vo sesnaest pa vnatre da dodava topki na Miler toa ti e povtorno 4 - 5 - 1 taktika sto e solidna i dosta napagacka .

P

PoisonLady

Гостин
Точно.Ете,фан на Манчестер се уверил во квалитетот на Мартин а вие не...

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Ај дајте ги Фердинанд и Видиќ земете ги и Демиелис и Ван Бајтен и Бадштубер и Хаас ќе ви го дадеме како поклон. :)

Точно.Ете,фан на Манчестер се уверил во квалитетот на Мартин а вие не...
И што сега треба да рипаме од среќа што подобар од Ван Бајтен? Подобар е. Едниот е подпросечен дефанзивазац, а другиот просечен и треба да се се радуваме на такви играчи. Јас да сум на ЛВГ кога ќе се опорави Брено прв тим би ги ставил Брено и Бадштубер. Ќе се нервирам една година ама барем знам после ќе се многу екстра дефанзивци.
Иначе до кога Брено ќе е повреден, кога се очекува да се врати?

P

PoisonLady

Гостин
Ај дајте ги Фердинанд и Видиќ земете ги и Демиелис и Ван Бајтен и Бадштубер и Хаас ќе ви го дадеме како поклон. :)

И што сега треба да рипаме од среќа што подобар од Ван Бајтен? Подобар е. Едниот е подпросечен дефанзивазац, а другиот просечен и треба да се се радуваме на такви играчи. Јас да сум на ЛВГ кога ќе се опорави Брено прв тим би ги ставил Брено и Бадштубер. Ќе се нервирам една година ама барем знам после ќе се многу екстра дефанзивци.
Иначе до кога Брено ќе е повреден, кога се очекува да се врати?
Брено има скинати лигаменти и нема да игра најмалку до декември.
Иначе,видовме некни со Бадштубер што ни се случи...мераци (ептен се израдував ама озбилно ова) :pipi:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
Никола е бизи моментално, му претече млекото, го чисти шпоретот. Ајт заминав.:)
А не беше малку доцна за млеко??? :pos2: И да не бидам офтопик......абе вие вистина ништо не купивте.....

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Сите тимови во Бундеслигата и наши конкуренти страшно се појачаа. Никогаш не сум видел Бундеслигата да биде толку активна на трансфер пазарот.

А само нејзиниот најголем, најтрофеен клуб и шампион не купи ништо.

Барем оној Брадхајф да си заминеше во Ајакс или Галатасарај, да се осетеше дефицит на бековските позиции и да се донесеше Контрао или Ван дер Вил

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Nese tokmu ovja kako be ne zedoa nieden odbranben fudbaler se nadevam deka ce bide Breno kako sto trebe deka drugive ne kamen tuku karpa

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Mene mi e nadez Breno uste od 2008 go sledam i stvarno ponekogas znae da izigra na nivo na Stopper od svetska klasa ali eve i ovoj izleze staklen :(:)toe:

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
nadezta posledna umira ,no deneska nasata nadez deka Baern ke donese barem eden nov kvaliteten stoper ,definitivno umre, podgotvete se navivaci da ja sledite golgotata koja mu predstoi na Baern sezonava , podgotvete se da go gledate TITANIK , po koj znae koj pat, no od sega pa do maj mesec vo imeto na Baern gledajte go kako toni , toni , kako potonuva, najnapred kako ispaga od liga na shampioni uste vo fazata po grupi, pa ispaga od DFB POKAL,i kraen epilog e, 4to mesto vo bundes ligata, kako slag na gorclivata torta , SETO TOA KE NI SE SLUCI BLAGODARENIE NA 4ETIRITE DEBILI KOI GI IMAME VO BAREN, VAN GAL, NERLINGER, RUMENIGE, HENES, SVE ZENSKO U FAMILIJA DA IM EBAM

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ne mi e jasno zosto stedat ?????? Neka objasnat toa me nervira..mozebi ke soberat pari za klauzulata na Messi a ??? Ako e za Messi togas bi zrtvuval sezona :))))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom