Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Bobi znaci zakon si brat taka treba brate BRAVO !!!

Da zivee LUFTHANSA

--- надополнето ---

Ne e Henes kriv , kriv e onoj debilniot Nerlinger , neznam kolku znaete za nego ali toj e eden od najgolemite biznismeni vo cela Bavaria i zatoa imav nadez deka sepak nesto ke smeni i deka ke odi na rizik da dade golemi pari da se kupi mnoooogu dobar defanzivec .

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Еден гоооолем лајк за Луфтханза и од мене. Само џабе се пува управава наша кога пак нема да земе ДОБАР дефанзивец.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.374

Da zivee LUFTHANSA

--- надополнето ---

Ne e Henes kriv , kriv e onoj debilniot Nerlinger , neznam kolku znaete za nego ali toj e eden od najgolemite biznismeni vo cela Bavaria i zatoa imav nadez deka sepak nesto ke smeni i deka ke odi na rizik da dade golemi pari da se kupi mnoooogu dobar defanzivec .
не знам колку знаеш ти, но голема грешка си ти братче :nesvest:, Нерлингер не е бизнисмен, тој е спортски директор на Баерн, по завршувањето на фудбалската кариера Нерлингер студирал и од минатото лето ја презема работата на Ули Хенес

M

Mario Gómez

Гостин
Море нашиве сеа има да го превртат секое камче и секоја младинска школа во Tуркменистан само Луфтханза да им го дајт парите...:pos2:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.374

Da zivee LUFTHANSA

--- надополнето ---

не знам колку знаеш ти, но голема грешка си ти братче :nesvest:, Нерлингер не е бизнисмен, тој е спортски директор на Баерн, по завршувањето на фудбалската кариера Нерлингер студирал и од минатото лето ја презема работата на Ули Хенес

--- надополнето ---

Грешка сум го прочитал.

Еден од спонзорите на Баерн, Луфтханза една од најголемите авиокомпании во светот, не сака да му исплати на Баерн 50 милиони според договорот.
Причина: Баерн не бил доволно активен на трансфер пазарот и не купувал познати имиња за да се афирмира клубот а воедно и спонзорот.
Во продолжение Хенес открива дека е се поверојатно дека ке се купи добар централен дефанзивец
дај линк ако сакаш

P

PoisonLady

Гостин
Баварци! Се' поверојатно е дека Мартин Демикелис деновиве и официјално ќе го напушти Баерн (за ваша голема радост :nesvest:а за моја ОГРОМНА тага).Затоа,сега и јас ќе го напуштам форумов и најважно од се' нашиот фан-клуб.Нема да идам на собирите одреден период.Убаво поминувајте си и слободно терајте си ја вашата анти-Мичо пропаганда.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Баварци! Се' поверојатно е дека Мартин Демикелис деновиве и официјално ќе го напушти Баерн (за ваша голема радост :nesvest:а за моја ОГРОМНА тага).Затоа,сега и јас ќе го напуштам форумов и најважно од се' нашиот фан-клуб.Нема да идам на собирите одреден период.Убаво поминувајте си и слободно терајте си ја вашата анти-Мичо пропаганда.
За тој одреден период ке жалиш за Демикелис? :))) Ке ти помине. :cug::cug::pijan::pijan::pijan::party1:
Не е анти-Мичо пропаганда, тој ги изигра најдобрите години во Баерн и веќе не е на тоа ниво што е достојно за Баерн и треба да си оди. Ние нема да го заборавиме и ке бидеме благодарни за тоа што го направи за клубот.

Но уште не е се официјално па можеби и ке остане.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909

Кутриот скарфејс, само он без пиво...(верник си е човекот, јебига.) :party1:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Daj nekoj neka dade link za raspored na natprevarite ovaa sezona , fala !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дечиња се извинувам за мојата неактивност од светско па навака ама еве една одлична причина да се вратам - не само почетокот на сезоната туку и... :vozbud:

http://img822.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dscn1866s.jpg

Епа ај нека ни е со среќа и уште многу титули да славиме вака организирани :pipi:

А мислам ова не е лоша причина да се собереме во петок пак - со К'лаутерн имале секогаш многу драж натпреварите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom