Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Butt; Jülich, Van Buyten, Badstuber, Contento; Van Bommel, Pranjic, Sosa, Ribéry; Müller y Klose

Кој е овој Јулич бе? :S:S :O

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Леле Касиљас како брани, инаку требаше до сега да ги имате наполнето овие од Тапа мадрид!

Н

'Никола'

Гостин
Дечки, формава на Рибери е инкредибл. Секаде го има, само така да продолжи и во теков на сезонава.

M

Mario Gómez

Гостин
на atdhe има добар стрим.

Инаку презадоволен сум од играва, ги убивме максимално, посед на топа и шанси колку сакаш.

Требаше да водиме досега 3:0, ама така коа ќе му даеш пенал на Бадштубер. :LOL:

Рибери и Прањиќ се одлични, сега второ полувреме сакам Лам и Швајни да ги видам.

P

PoisonLady

Гостин
Лелееееее,Баерн се класи и класи подобри ама оној Икер ги спасува цело време...
П.С. и друг пат да ми го фалите Бадштубер како он е добар ,солиден бла бла бла.Реал имаа 2 шанси за гол (ама стварно добри) и тоа благодарение на глупостите кои Бадштугер ги правеше во соработка со другар му Контенто.Иначе Ван Бајтен денес е играчиште.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.797
Поени од реакции
12.171
Момци како утакмицата???? Кој е подобар??? Ама реално.....овде викате вие сте подобри.....реаловци викаат тие се подобри....никој не е за верување:pos2:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Лелееееее,Баерн се класи и класи подобри ама оној Икер ги спасува цело време...
П.С. и друг пат да ми го фалите Бадштубер како он е добар ,солиден бла бла бла.Реал имаа 2 шанси за гол (ама стварно добри) и тоа благодарение на глупостите кои Бадштугер ги правеше во соработка со другар му Контенто.Иначе Ван Бајтен денес е играчиште.
Еве сеа пак одлична шанса на Роналдо при грешката на Бадштубер. :)

Н

'Никола'

Гостин
Ајде пеналчиња. Сеа Касиљас ќе не убија.:)
Ама и Крафт е ѕверче. Да видиме како ќе се покаже на пенали.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
uu PENALIII !! :D

--- надополнето ---

ПУ БЕ ПАК ИЗГУБИВМЕ ОД ОВИЕ ЛУЗЕРИ :nerv::nerv: знаев дека Брафхајд ке промаши :nerv::nerv: :mad:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Тоа е, ваквите педерски екипи ако не ги победиш регуларно, вака на пенали се јаки!

Важно им ја скривте топката, не знаеја кај тераат!

M

Mario Gómez

Гостин
Ме нервира Ван Гал шо стави онакви аматери во второ полувреме, знам дека е пријателска ама мора да се победи. Види и пехар даваат. :D

ЦЦ ц Брафхајд, 100% бев сигурен дека ќе промаши. Ама како и ги одбра аматерите да шутираат пенали, ејјј. Осеќам дека за џабе си трошев нетот, за да си игра курот Гал ни на Швајни ни на МИлер не им даде да шутнат пенал.

Глупости бе, Швајни го стави крило да игра.

Како и да е, подобра припремна неможевме да добиеме, мило ми е што Рибери е пак во форма, и заедно со Робен ќе растураат на крилата.

Швајни најдобар DM, Лам најдобар бек, Милер најдобар млад играч. :) Конечно имаме и плејмејкр и задоволен сум во тимот иако не ќе беше лошо да се подобри одбраната. Ајде има уште 2-3 недели до истекот на трансфер рокот.

P

PoisonLady

Гостин
Еве сеа пак одлична шанса на Роналдо при грешката на Бадштубер. :)
Да,ама не е само тоа.Ете и при изведувањето на пенал-серијата,голот го даде едвај со доза на среќа бидејќи Икер пак го прочита.
Оф леле...

P

PoisonLady

Гостин
Боби[Мкд];3720340 напиша:
Ме нервира Ван Гал шо стави онакви аматери во второ полувреме, знам дека е пријателска ама мора да се победи. Види и пехар даваат. :D

ЦЦ ц Брафхајд, 100% бев сигурен дека ќе промаши. Ама како и ги одбра аматерите да шутираат пенали, ејјј. Осеќам дека за џабе си трошев нетот, за да си игра курот Гал ни на Швајни ни на МИлер не им даде да шутнат пенал.

Глупости бе, Швајни го стави крило да игра.

Како и да е, подобра припремна неможевме да добиеме, мило ми е што Рибери е пак во форма, и заедно со Робен ќе растураат на крилата.

Швајни најдобар DM, Лам најдобар бек, Милер најдобар млад играч. :) Конечно имаме и плејмејкр и задоволен сум во тимот иако не ќе беше лошо да се подобри одбраната. Ајде има уште 2-3 недели до истекот на трансфер рокот.
Итно но не некои аматери да ми донесат!!! ...Ама видовте без Мартин што се случува со одбраната??? Видовте ли?
Иначе,Ван Гал повеќе пати летово изјави дека сакал да игра со Лам,Брено,Бадштубер сакатиот и Контенто у прва постава...хахахахах можам да замислам што би се случувало тогаш.Впрочем,видовте вечерва...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Тоа е, ваквите педерски екипи ако не ги победиш регуларно, вака на пенали се јаки!

Важно им ја скривте топката, не знаеја кај тераат!
О Чомбе патетико тешка, кое црно криење на топка, сигурно второ полувреме си глеал Бандини. Никој не ни се замара со мечов, ти најде да мудруваш тука, и ако Реал беше поразен ќе јадеше гомна на кило (не дека сега не јадеш) а кога твојот Манчестер ќе изгуби во пријателски одма се правдаш дека тоа било само пријателска, и резултатот и играта не се битни.

И не сме на пенали јаки, Касиљас е јак само, докажа дека моментално е број еден.

Иначе фанови на Баерн, добар натпревар, сличен како оној со Интер во финалето, со многу тактичко надмудрување на средината од теренот. Ван Гал се реши да испробува нови сили, Мурињо се реши да го уигрува играчите кој претежно наредната сезона ќе играат прв состав, па од тука и не можевме да очекуваме и двата тима да играат со 100% заангажираност. Се надевам ќе се сретнеме во ЛШ, па ќе можеме повторно да си ги одмериме силите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom