M
Mario Gómez
Гостин
Butt; Jülich, Van Buyten, Badstuber, Contento; Van Bommel, Pranjic, Sosa, Ribéry; Müller y Klose
Кој е овој Јулич бе? :S:S :O
Кој е овој Јулич бе? :S:S :O
Еве сеа пак одлична шанса на Роналдо при грешката на Бадштубер.Лелееееее,Баерн се класи и класи подобри ама оној Икер ги спасува цело време...
П.С. и друг пат да ми го фалите Бадштубер како он е добар ,солиден бла бла бла.Реал имаа 2 шанси за гол (ама стварно добри) и тоа благодарение на глупостите кои Бадштугер ги правеше во соработка со другар му Контенто.Иначе Ван Бајтен денес е играчиште.
Да,ама не е само тоа.Ете и при изведувањето на пенал-серијата,голот го даде едвај со доза на среќа бидејќи Икер пак го прочита.Еве сеа пак одлична шанса на Роналдо при грешката на Бадштубер.![]()
Итно но не некои аматери да ми донесат!!! ...Ама видовте без Мартин што се случува со одбраната??? Видовте ли?Боби[Мкд];3720340 напиша:Ме нервира Ван Гал шо стави онакви аматери во второ полувреме, знам дека е пријателска ама мора да се победи. Види и пехар даваат.
ЦЦ ц Брафхајд, 100% бев сигурен дека ќе промаши. Ама како и ги одбра аматерите да шутираат пенали, ејјј. Осеќам дека за џабе си трошев нетот, за да си игра курот Гал ни на Швајни ни на МИлер не им даде да шутнат пенал.
Глупости бе, Швајни го стави крило да игра.
Како и да е, подобра припремна неможевме да добиеме, мило ми е што Рибери е пак во форма, и заедно со Робен ќе растураат на крилата.
Швајни најдобар DM, Лам најдобар бек, Милер најдобар млад играч.Конечно имаме и плејмејкр и задоволен сум во тимот иако не ќе беше лошо да се подобри одбраната. Ајде има уште 2-3 недели до истекот на трансфер рокот.
О Чомбе патетико тешка, кое црно криење на топка, сигурно второ полувреме си глеал Бандини. Никој не ни се замара со мечов, ти најде да мудруваш тука, и ако Реал беше поразен ќе јадеше гомна на кило (не дека сега не јадеш) а кога твојот Манчестер ќе изгуби во пријателски одма се правдаш дека тоа било само пријателска, и резултатот и играта не се битни.Тоа е, ваквите педерски екипи ако не ги победиш регуларно, вака на пенали се јаки!
Важно им ја скривте топката, не знаеја кај тераат!