Н
'Никола'
Гостин
А вБајтен ќе го чуваме за преведувач да му биде на Рибс?
Еееј маме му негово и јас ќе преведувам за некои 50-100 илјади годишно овој милиони зема..
Ако треба за тие пари и јас уште од утре почнувам да учам германски, се запишувам на таа школата што беше кај Валијант.:pos2:
И ја сакам,ама еден од тие две места во централната дефанзива е на Бадштубер.Ван Гал сигурно ќе го гура него.Така останува уште едно место за новиот централен.А нема логика и Демикелис и Ван Бајтен и Брено да идат на клупа.Еден ќе треба да напушти.Најлогично е тоа да биде Демикелис,пошто Ван Бајтен сега го продолжи договорот,а Брено изгледа ќе се враќа.Е сеа ако не се врати Брено може и двајцата да останат.....
По мене,најдобро е Демикелис и тој новиот централен да си бидат,со тоа што Бадштубер често ќе добива шанса во Бундеслига,Купот...
Ама за ЛШ си треба искуство!
Незнам,ќе видиме што ќе биде....
И јас така некако слично мислење делам. Ама вака мислам : Да земеме лев бек, не десен, Лам предобро се уиграа со Робен, не треба да се растура тоа, да се остави Лам десно. Значи земаме некој класа лев бек, Мичо и/или Бади и/или "играчот Х" да ги искомбинира кои ќе се вклопат најдобро. После за на средина, Швајни и вБомел, со таа разлика што почесто да го менува вБомел со Тимошчук, Кроос пред нив, убиствените крила Робери и Гомез/Олиќ/Милер, кој ќе се покаже најдобро в година ќе видиме. Се надевам Гомез ќе биде незапирлив в година, доста му е прилагодување.