Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Најскап трансфер во историјата на клубот, огромното засилување од Штудгард, супер Марио Гомез...:kesa:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
И јас мислам дек некои добри 80% од проблемот се во менаџерот на Рибс... лакоми копилиња кур ги боли за играчот само провизијата е битна. Респекат за Робен - татко му му е менаџер.

Имам постирано листа на најплатени фудбалери бајаги страни наназад - што се однесува до плата не може некоја којзнае колку голема разлика да очекува. Најплатен нема да го направат нигде тоа сум сигурен (не може да се тупнеш во Реал и оп - да земаш повеќе од манекенот или во Барса од Меси или во МанЈу од Руни).

Е сега во игра се оние договори со спонзори кои знаат да бидат и 200% од платите и кои веројатно се најголеми во Англија и Шпанија. Ама ако освои човеков со нас ЛШ не гледам зш Кока Кола и компанија да не истурат пари на него...

Е сега ако мисли да му конкурира на Мистер Фешн во Реал со нов парфем „Рибс7“ или нова модна линија Есен/Зима 2010 РибСтајл тоа е веќе друго (за среќа не е таков тип Рибс :smir:)

Ахам Ред Бул им дава криљаааа

Па може да конкурира ако си најде манекенки да му го рекламираат,пошто со таа велелепна фаца и зуби неможе ни палома марамици да продава а не парфем.

Иначе тоа е дефнитивно.Лакомиот гз на менаџерите праат проблеми.Татко му на Робен му рекол на Румениге,камо син ми пред 3 години да потпишеше за Баерн,а не сега!!!!!

Има две работи сигурни:

Годинава праиме историја!!!!

Догодина праиме фантазија!!!!

Боби[Мкд];3479923 напиша:
Најскап трансфер во историјата на клубот, огромното засилување од Штудгард, супер Марио Гомез...:kesa:

Абе а фин беше кога даваше на 8 утакмици 8 гола во периодот од Ноември и после Нова Година????

Тогаш се ложеше на него,а сега кога отсуствуваше извесен период ради повреда и нормално е да е излезе од ритам,сега не чини а???

:pos2:

Ај може ќе сфатиш некогаш.....

Не викам дека е незнам каков,по однос на цената,ама има 24 години и смешно е така да менувате мислења.Не е ова Плејстешјн,ова е реален свет.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Па богами имавме неколку ЕПИК натпревари годинава - Јуве не губи секој ден 4:1 дома (коментари „ама Јуве за кур не ги бива“ не се признаваат - 3 дена пред да играат со нас ги тепаа Интер, кризата вистински им почна после натпреварот со нас), Манчестер двата се за историја, не беше лош ни тој со Фиоре на гости... :smir:

Догодина да ни се паднат Реал во 1/8 за онака... чисто... онака де... :pipi:

P

PoisonLady

Гостин
Е сега ако мисли да му конкурира на Мистер Фешн во Реал со нов парфем „Рибс7“ или нова модна линија Есен/Зима 2010 РибСтајл тоа е веќе друго (за среќа не е таков тип Рибс :smir:)
Ахахаха. Леле колку само си го замислувам Рибери во Реал...:toe:...а следствено на тоа и на промоција на некој парфем на чие шишенце ќе биде неговиот (гаден) лик:pos2::pos2:
Лелееее,ќе не остави педерот. Осеќам!

Па што к.. ти толку го напаѓаш Гомез? Ок,можеби во досегашниот дел од сезоната во целост не ги врати вложените финансиски средства,но неговиот придонес за екипата и тоа како е значаен.Тоа што на секој меч не дава по 2 гола,не значи дека треба да го избркаат...мене лично баш ми е ок и верувам дека следната сезона неговата ефикасност (онаа голгетерската) ќе биде на едно повисоко ниво.:baeh:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ахахаха. Леле колку само си го замислувам Рибери во Реал...:toe:...а следствено на тоа и на промоција на некој парфем на чие шишенце ќе биде неговиот (гаден) лик:pos2::pos2:
Лелееее,ќе не остави педерот. Осеќам!

Ќе видиме ништо не викам веќе...

Инаку проблемот е што на Кики Роналдо поефтино му се фаќаат модните ревии - он си е сам манекен... и манекенка...

Рибс ќе мора да плаќа луѓе бе... сирото тоа... :back:

24 години - затоа беа тие 35мил. Искрено и мене ми беа премногу (го ценев на 25 некаде) ама сигурен сум ќе ги врати зошто има многу сезони во наш дрес да го гледаме.

Навикни се и ти :smir: А се кладам дека догодина ова време ќе имаш друго мислење за Гомез само че ме мрзи да ти барам цитате твој :pipi:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Oва беа времиња.......:vozbud:

И сеа како да го пуштиш да си оди.ЅВЕР!!!

M

Mario Gómez

Гостин
кога даваш 30 м играч, очекуеш многу од него, нас штудгард не ограби, отсекогаш го нејќеф гомез, и несакам да игра за нас, но сепак ќе го подржуем додека игра за нас, се надевам не уште долго.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Пазарната цена на играчите зависи од мал милион фактори - Робен за 25 невер евер ќе го добиеш ако Реал не се изглупира и не лупна 250мил. Освен тоа зависи и какви цени има на пазарот тој период - ако Абракадабрамович реши да оди на шопинг отидоа во вис цените.

Зависи и колку многу сакаш да имаш одреден играч - СЕГА! Ако Рисб на пример не потпише а некој сака да го добие наредна сезона ќе плати тоа што Баерн бара (Баерн не кризира за пари). Ако не мисли дека Рибс е токлу битен за една сезона тогаш ќе чека да му истече договорот.

Староста на играчот е исто битна, перспективата, колку фама дигаат околу него... се си игра улога...

Уште еднаш - Гомез си врати дел од парите годинава (15 гола, 8 асистенции, многу важниот момент во акцијата со Манчестер...) и ќе продолжи да ги враќа и понатаму.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Пазарната цена на играчите зависи од мал милион фактори - Робен за 25 невер евер ќе го добиеш ако Реал не се изглупира и не лупна 250мил. Освен тоа зависи и какви цени има на пазарот тој период - ако Абракадабрамович реши да оди на шопинг отидоа во вис цените.

Зависи и колку многу сакаш да имаш одреден играч - СЕГА! Ако Рисб на пример не потпише а некој сака да го добие наредна сезона ќе плати тоа што Баерн бара (Баерн не кризира за пари). Ако не мисли дека Рибс е токлу битен за една сезона тогаш ќе чека да му истече договорот.

Староста на играчот е исто битна, перспективата, колку фама дигаат околу него... се си игра улога...

Уште еднаш - Гомез си врати дел од парите годинава (15 гола, 8 асистенции, многу важниот момент во акцијата со Манчестер...) и ќе продолжи да ги враќа и понатаму.

Во најбитните моменти Гомез даваше голови.Кога најмногу ни требаше во бундеслигата со Олиќ рокаа петарди на Херта, Бохум , со Хановер,Менхенгладбах итн.....

Кога се одлучуваше за ЛШ Гомез го даде голот за 3:1 и ја реши утакмицата.

Со Манчестер во Минхен Гомез 80% го одработи голот,а Олиќ само заби.

На Олд Трафорд беше одличен,имаше една статива,и многу акции.

Многу поважни ми се овие податоци,и овие голови кои дефакто не донесоа до тука сезонава,отколку да дава 50 гола и цела екипа да дреме,и да освајаме германско само ко пензионери....

Н

'Никола'

Гостин
Да не слушнам лош збор за Гомез. Да не се повторувам со колегиве над мене, се си кажаа, значи тој и тоа како влијае на тимот, на играта, на соиграчите. Сега ко беше повреден многу се осети падот на играта на тимот. Не е се до головите.

А за парфемот на Рибс, одма ќе го купам, само нека излези.:pos2::pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Мора да се докаже Гомез во последните натпревари, мора да покаже дека може да фунционира со Рибери и Робен напред и дека вреди да се чува, дека може да решава натпревари и не само да забива одбиени топки и во празни голови.

Инаку според кикер сеуште се размислува за Џеко а за Клосе е поверојатно дека ќе си оти, така да новиот напаѓач , кој и да е, ќе му го зеде стартното место како што му го зеде Олиќ.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Bobi Dzeko zabrajgo nie moze da zememe nekoj napagac no Dzeko nikat
Okolu Gomez ne mi se zbori mnogu zatoa sto Gomez si e igrac klasa

I

InF3cTeD

Гостин
аман бе Бобан,го дрвеше со Марин сеа па за Џеко се фана...одмори малце

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Абе а фин беше кога даваше на 8 утакмици 8 гола во периодот од Ноември и после Нова Година????

Тогаш се ложеше на него,а сега кога отсуствуваше извесен период ради повреда и нормално е да е излезе од ритам,сега не чини а???

:pos2:
Доказ :smir:
Боби[Мкд];3138075 напиша:
З

Супер тргнавме, Гомеж одличен гол, повлекувам се што сум рекол лошо за него...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Хахах логикава.
Ако Рибс не потпише Баерн ќе добие колку ќе бара. Да, сигруно. Ако Рибс не потпише Баерн ќе биде во подредена ситуација да добие колку толку пошто другата година ќе оди фри.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom