Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Боби[Мкд];3471794 напиша:
Добро може за Флечер забегав, ама само го пофалив.:toe:

А за РВП има и многу шпекулации, и веруј дека за холанџани не е проблем, Ван Гал е популарен и во одлични односи со сите. Ако Ван Перси не биде стартер со доаѓањето на Шамах, Баерн би му бил прва дестинација.

А за пари има, несекирај се.:wink:
I dont think so:) За ова другово се согласувам.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Така е,коа се праиш многу паметен,на крајот остануваш со прашалници.

Од секогаш ме нервирал овој Магат,ама сега посебно.Зашто е таков дволичен.Најмерак ќе ми биде коа ќе си остане на 2 место,2 бода од нас,онака толку блиску а ептен далеку!

Член од
26 мај 2009
Мислења
75
Поени од реакции
8
so golemo zadocnuvanje da im cestitam na site fanovi na bayern munchen za ocekuvaniot plasman vo polufinale FORZA BAYERN MUNCHEN:vozbud:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
За Голман.....Пре би го остаил Бут,него да го зееме Ноер.Слаб е уште.Од одлични партии,до ретардирани киксови.
Па што сакаш од голман чиј што идол бил и уште е Леман?:pos2:

Може Босингва бе!

Вие нас Швајни и Крос,ние вас Босингва и 10 милиони.
:tapp::tapp:
Ти као менаџер па ќе ги склучуваш зделкиве или...?

Н

'Никола'

Гостин
so golemo zadocnuvanje da im cestitam na site fanovi na bayern munchen za ocekuvaniot plasman vo polufinale FORZA BAYERN MUNCHEN:vozbud:
Да почекаше уште некоја недела, барем да честиташе и влез во финале наеднаш, да не се трошиш вака на двапати да пишуваш.:):smir:(мала шала)
Абе луѓе, Вангаловски не планира долго да го води Баерн или јас имам погрешен впечаток добиено? Не знам кога беше пред некое време читав дека сакал да земе некоја репрезентација, да ја одведи на Светско, а еве и вчера со изјавата дека ако освои се годинава, ќе си оди. Јесте да на шала го кажал тоа, ама ме интересира што планови има за во иднина.
Најискрено, не сакам да си оди за брзо време, стварно го крена тимот сезонава, и сакам тоа да продолжи, а не повторно за година, две, да бараме нов тренер и повторно од почеток, привикнување на играчите, па тактики и што ли уште не.

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
Да почекаше уште некоја недела, барем да честиташе и влез во финале наеднаш, да не се трошиш вака на двапати да пишуваш.:):smir:(мала шала)
Абе луѓе, Вангаловски не планира долго да го води Баерн или јас имам погрешен впечаток добиено? Не знам кога беше пред некое време читав дека сакал да земе некоја репрезентација, да ја одведи на Светско, а еве и вчера со изјавата дека ако освои се годинава, ќе си оди. Јесте да на шала го кажал тоа, ама ме интересира што планови има за во иднина.
Најискрено, не сакам да си оди за брзо време, стварно го крена тимот сезонава, и сакам тоа да продолжи, а не повторно за година, две, да бараме нов тренер и повторно од почеток, привикнување на играчите, па тактики и што ли уште не.
taka e, taka e vo pravo si :tv::eek:lee:

Член од
26 мај 2009
Мислења
75
Поени од реакции
8
brat bev na straza ali nema vrska sega toa bitno ideme u polufinale. MERTESAKER ZA USI DA SE DONESE NA ALIANZ ARENA

Н

'Никола'

Гостин
brat bev na straza ali nema vrska sega toa bitno ideme u polufinale. MERTESAKER ZA USI DA SE DONESE NA ALIANZ ARENA
Мислам дека Бади е помлада и подобра варијанта од него. Секако кога игра централен. А еве ако земиме бек летово ( а ќе земиме), Бади се префрла централно и нема да има потреба од Мертесакер.:toe:

Член од
26 мај 2009
Мислења
75
Поени од реакции
8
abe kakov badi neka sozree malku moze da ni se desi kako so rafael vo mancester

Н

'Никола'

Гостин
abe kakov badi neka sozree malku moze da ni se desi kako so rafael vo mancester
Не велам не, али сепак друга е ситуацијата со Бадштубер и со Рафаел. Бадштубер кај нас игра константно цела сезона, мислам дека нема пропуштено натпревар, а башка и прва сезона му е во професионалци и се покажа супер (нормално, како за прва). Рафаел колку што знам јас, ретко кога заиграл за Манчестер, а камоли по цели натпревари да ги играл.:toe:
А за нашиов дека треба, треба и тоа како уште созревање, но со играње стекнува искуство, и слушај ми го зборов, ќе биде незаменлив во тимот за година-две.

Член од
26 мај 2009
Мислења
75
Поени од реакции
8
za toa se slozuvam ama bayern ne e arsenal ili nekoj drug vtoroligas pa da si pravime eksperimenti ni treba stabilna odbrana so iskusni defanzivci na primer vidic terry puyol

Н

'Никола'

Гостин
za toa se slozuvam ama bayern ne e arsenal ili nekoj drug vtoroligas pa da si pravime eksperimenti ni treba stabilna odbrana so iskusni defanzivci na primer vidic terry puyol
Да да и ние сите цело време расправаме дека треба да се донесе некој квалитетен позадинец:). Ајде сигурен сум дека Хенес и компанија ќе го одврзат добро кесето, па во согласност со вГаал ќе ја средат одбраната за в година.

Член од
26 мај 2009
Мислења
75
Поени од реакции
8
ili metselder da si go vratime vo germanija i zaedno so van vajten ke bidat kineski sid a za dzeko mislam timoshcuk klose rensing i ottl i plus 20 milioni neka dadat samo toj covek da igra za bayern top neviden e dosta e so ovaa odbrana mi slabee srceto koga gi gledam ke go tuzam bayern ako mi se desi nesto

Н

'Никола'

Гостин
Хахаха, да го тужевме сите досега за тоа што ни го направи, барам оваа сезона, сите милионери ќе станевме.:)
А Мецлдер не е повреден, или само не го играат во Реал? Јас многу одамна го немам видено (не дека ги следам многу).
За Џеко, секако тој е извонреден играч и би било супер да дојде, ама барем до кај 40 милиони најмногу да се плати за него. Повеќе ако дадат, ќе оди на сметка на одбраната, а тоа е примарно.
Еј, Џеко и Гомез, би биле убиствен тандем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom