Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
I

InF3cTeD

Гостин
кај сте бе,како сме,арни доббббрииии :vozbud::vozbud:ја сеуште неможам да сватам шо тоа Робен им нанесе,па тоа болело многу бе,а ем му реков да не ја пука од 16 метри :pos2:ај честито 1/2 финалето.ОДИМЕ ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :bayern::bayern:

D

D_NazGUL

Гостин
Фита фита

Одлично. Е сега може да се каже дека се фита фита за 1999г. Вратено е поштено. Браво баварци ми го обеливте денот вчера и така ми беше цел за никаде.
Што се однесува до самата игра, Манчестер стандардно со пресинг си ги налупа головите на старт (свака част за тоа), но повторно забораваат дека играат против бабо Швабо! Германија и секој германски тим се најнезгодно нешто што може да ти паде у група, ем ги дискфалификуваш као ете за никаде се ем си губиш од нив. :baeh:

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Здраво момци нов сум на форумот ова е мој прв пост но ќе има повеќе , а ќе заборавев голем фан сум на баварците , i love bayern :salut:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ќе ги замолам сите што сакаат да изиграваат експерти на фан клубов,да не поштедат од нивната стручна и прецизна експертиза,
пошто стварно све погодија до сега,ба не би сакал да ми биде досаден останатиот дел од ЛШ!

До кога бе ќе се праите стручњаци???? Еден треба гол да трча низ собрание и влада ако е поштен.......Вие другиве мислете нешто попаметно!

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Ај и од мене честитки ! очекувам да велзете и во финале :helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
А шо рече толку лошо, за да дојш ти до тој закључок?
Бтв Честито Баварци!

"11 man no problem"??? Бродот почна да тоне со 11 на 11.

„They got him sent off. Typical Germans“??? WTF psy: Ти го стави тоа неискусно дете да игра со Рибери. Па јбг стар лисец секако ќе го насамари за црвен, ти си тренер мисли на тоа, посебно после првиот жолт.

Did the better team win over the two legs? „No i don't think so“ Жити се ако ова не е да си лош губитник... И на крај овој да „плаче“ дека немал среќа тоа е врв...

Толку ли, и после толку години како тренер, не научил да пружи рака, честита, признае дека и он ја усрал работава во добра мера (замените во Минхен, младиот тој со Рибери што го пушти, ризикот со Руни...)... Али неее „немавме среќа“ и „судијата не заеба“ се далеку подобри изговори... :tapp:

M

Mario Gómez

Гостин
LVG on SAF:
"I thought England was noted for fairness,'' Van Gaal said. "I have been confronted with three comments. It is not what I call fair play. I do not share Sir Alex's opinion. Control is part of being a professional footballer. Every player must know his job.
"If you pick up one yellow card, a second means a sending off. Every player should know that and it was a yellow card offence. It was the player who made the foul. As for United winning with 11, we will never know that, neither Sir Alex nor me, because this game will not be played again.
"It is easy to say these things after a loss.''
По изведувањето на преживарот САФ на интервјуто.

И да, навијачите наши ѕверој.

Аривидерчи Јубе...:helou:
Аривидерчи Фиола...:helou:
бај бај Манчестер...:helou:
Орвуар Лион...:helou:
деспедида Барса/Аривидерчи Интер...:helou:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
E sega malu posmireno da komentiram ednas da pocnam so kritiki kon Batstuber normalno i do vGaal
Abe cuece jas neznam so treba da napravi Contento povece za da e vo 1sostav protiv Shalke izigra maestralno milion puta e podobar od Badi (zborot mie za bek)
vBomel koga zede zolt se userev rekov ce nema nervi da nezeme uste eden no toa tie iskustvo:toe:
Miler katastrofa pretera vGaal pa podobro da igravme so Altintop siguren sum deka ne bismeprimile tolku rano 3 gola
But ka sekoas kako ce mu tekne ce brani malu panicno osven 1gol nemase drugra greska
Shfajni prvo pol katastrofa no vo 2 pocna da rabota motorot
Roben :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ribery neizigra kako sto znae no nebese ni mnogu los Rafael go izvadi...
Olic i ovja isto kako Roben:vozbud:
vBajten i Zzz dobro izigraa mislam deka nebea krivi tia so gi primifme golovite
Badi bese kriv za 2 i 3 gol

Sega netreba da gi potcenime Lion se pokazaa kolku se silni isto taka mozem komotno da recem deka Lion ima momentalno najdobra odbrana
Prviot natprevar pak li doma FK no ajde ni poslo ovaa sezona :helou:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде честито нека ви и од мене, па се надевам дека ке се видиме во финале:)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Се сложувам со тебе 90%...

Бут --- грешка при првиот гол, уште една несигурна интервенција кога ја избоксира кај Нани во нога и овој за малку не даде гол... се на се слаб синоќа.

вБајтен и Михо --- пијани кокошки први 20мин. После колку толку се стабилизираа. Ама џабе кога два гола мора да одат и на нивна душа - сами си се шетаа напаѓачите на МанЈу во наш шеснаесетник а и скара можеа да си направат... слабо...

Лам и Бади --- Бади катастрофа, Валенсија го изеде. НИ ТРЕБА ЛЕВ БЕК!!! Бади е за во средина не за по страни кај што брзи крила може да го изедат. Лам далеку под просек, еден од најслабите негови натпревари оваа сезона.

вБомел и Швајни - тука мислам и згреши вГаал што не го пушти Хамит од прва па да имавме и ние тројца на средина со нивните тројца. Некако преофанзивно почнавме формациски... Мислам дека Швајни беше меѓу најдобрите синоќа а вБомел право капитенски изигра.

Рибс и Робен - што да кажам... ги нема, ги нема, па доаѓа еден момент на генијалност и може да си одиме дома... тоа е тоа...

Олиќ - :fcb3:
Гомез - солидно неговиот дел си го одигра.

Милер - катастрофа заедно со Бади. Колку само акции заеба во првите 35 минути Милер... ко за Манчестер да играше... :kesa: Мора на клупа да оди малку... Гомез, Прањо или Алтинтоп зависи од противникот во прва за него...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

После таква утакмица,ја ракија би мавнал......

Софрава не е лоша.....

Претседателот задоволен.

Хаха,Роџендан!!!

Како е се добро кога ќе победиш......Мераци!

Секоја чест за момците,лавовски исчекор до финалето.Но прво ќе поминеме до Франција,и таму ќе биде опасно!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
П.С: едно топ видео тазе што најдов на јутуб. Има голови од последниве година-година и пол + алијанц арена во полн сјај + нешто постаро... закон е...

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
D ab vcera mu bil rodenden na RIBERY 27 godini si napuni :star::pos2: pa cestito majstore
Se nadevam da go prdolzi dogovorot auuuuuuuu kako ubavo bi doslo posle ov a

M

Mario Gómez

Гостин
Kритики за Ван Гал милион има, ама среќата го служи мамицата негова.:pos2:

Незнам кога ќе прекине со оваа 4-2-4, формација, мене срцево у петици ми отиде кога го видов Руни и нашава претерано напаѓачка формација.

Бадштубер никогаш бек да игра, повеќе, премогу е спор и Валенсија го уби вчера, на почетокот и Мичо и Бујтен недобро покриваа, Лам сепак добар беше дефанзивно, Милер имаше неколку добри акции со Олиќ мајсторот.

Швајни ѕвер, секаде го имаше, лево и десно, напред и назад. Бомел истотака одлично изигра, Гомеж внесе свежина во нападот и ги задржи нивните штопери внатре со шестнаесетник.

Вчера ме уби натпреварот, ми се тресеа нозете, неможев ни на столица да седам последните минути. После се опив и се смирив, иако не заспав до пет сатот.:pos2:

Против Лион;

-Butt-
Lahm-Buyten-Micho-Contento-
-Altintop-Schweini-Pranjic-
Robben-Olic/Gomez-Ribery

:)baern

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom