Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Хероин брат.
И не знам зошто толку викате ве изненадил.Имаше он криза од неколку месеци иначе претходно исто вака добро играше.Редно беше да се врати во старата форма.

Иначе да до маската е(ко Џим Кери у филмот The Mask,добива некои моќи)
Demichelis pred nekoja sezona bese player of the year vo Bayern samo sto so povredive edno drugo nekako ja izgubi formata.

Lord Brandon

I came-I saw-I conquered!
Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Шо е со Ван Бајтен? Ќе игра ли у среда ?

P

PoisonLady

Гостин
Хероин брат.
И не знам зошто толку викате ве изненадил.Имаше он криза од неколку месеци иначе претходно исто вака добро играше.Редно беше да се врати во старата форма.

Иначе да до маската е(ко Џим Кери у филмот The Mask,добива некои моќи)
ете конечно еден паметен да се сети дека Мартин е ѕвер од секогаш :pipi:

Ццц... за момент не бев сигурем која ни е „новава“ навивачка ама откако внимателно го разгледав постов ми стана јасно :smir:

Ама без заебанции Михо последниве две ги изигра „екстази филм ви прикажува“ :vozbud:
да да,јас сум нова навивачка :pos2:

Н

'Никола'

Гостин
ете конечно еден паметен да се сети дека Мартин е ѕвер од секогаш :pipi:

да да,јас сум нова навивачка :pos2:
ООООО, некој си го пронашол пасвордот од профилот на форумов.:pos2: Абе Мичо ѕвер е, ќе го тепам тој што ќе каже поинаку.:) The Mask of MIcho.:pos2::pos2:

Боби[Мкд];3449490 напиша:
http://www.gettyimages.com/detail/98228262/Bongarts
http://www.gettyimages.com/detail/98228320/DDP
http://www.gettyimages.com/detail/98228202/Bongarts
http://www.gettyimages.com/detail/98228348/Bongarts

Рибери откако го даде голот покажуваше кон трибините кон Хенес и Румениге, дали тоа значи дека сака да остане.:wink:?
Е од сликиве не се гледа дека кон нив покажува, али ако си видел на тв ок е.:smir: Абе не е будала да си оди, од ваков тим, кој е на повидок да освои се годинава.:)

P

PoisonLady

Гостин
ООООО, некој си го пронашол пасвордот од профилот на форумов.:pos2: Абе Мичо ѕвер е, ќе го тепам тој што ќе каже поинаку.:) The Mask of MIcho.:pos2::pos2:
КОНЕЧНО мислам хахаха.Од сеа ќе бидам многу активна:pipi:
а за Мартин т.е. за цела екипа за денешниов меч имам само пофални зборови...многу сум горда :pos2:

добро дојде во нашиот фан клуб
абе не сум нова...јас сум лидерката :pipi:

I

InF3cTeD

Гостин
а за Мартин т.е. за цела екипа за денешниов меч имам само пофални зборови...многу сум горда :pos2:

абе не сум нова...јас сум лидерката :pipi:
:pop: а да не не го виде спојлерот подоле во мојот пост....:pos2::pos2:

Н

'Никола'

Гостин
Епа редно беше. Мило ми е што ќе бидиме почестени од сега со твоето присуство. (да зеам да разбарувам наназад, да си ги избришам мислењата кај што сум кажувал лошо за Мичо, да не ми е страв да ти се појавам пред очи во среда.):pos2:

Значи, некој да ми речеше на почетокот на сезоната, коа бевме тапи, ко се уируваа играчиве и ко се навикнуваа на новата филозофија на Вангаловски, ќе му речев оди лечи се. А сега имаме добри шанси и Бундес, и Покал, и ЛШ.:)

Едит:
пробувам
:)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Епа редно беше. Мило ми е што ќе бидиме почестени од сега со твоето присуство. (да зеам да разбарувам наназад, да си ги избришам мислењата кај што сум кажувал лошо за Мичо, да не ми е страв да ти се појавам пред очи во среда.):pos2:

Значи, некој да ми речеше на почетокот на сезоната, коа бевме тапи, ко се уируваа играчиве и ко се навикнуваа на новата филозофија на Вангаловски, ќе му речев оди лечи се. А сега имаме добри шанси и Бундес, и Покал, и ЛШ.:)

САМО ОВА МЕ ИНТЕРЕСИРА!!!!!!!!

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Честито победа Баварци..:wink:
И очекувам да ги поминете Јунајтед во ЛШ!!

M

Mario Gómez

Гостин
Море плазмата, фрижидерот и скутерот ги давам за тој горе.:tv:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Еј фрижидерот? А пивото после кај? :пиво

Статус