Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Прањиќ супер последниве натпревари, или тој или Алтинтоп ќе стартуваат со Манчестер сигурно. Гомеж накрај сам останување ама се покажа тоа дека е трактор, леле кога ко закачи на Нојер, реков го уби детето.

Добро што не играше Робен денес,многу паметно,сооглед дека сигурно ќе се повредеше.Тешки копачи се фудбалерите на Шалке!
Да ти кажам денес и ние ги откопавме добро, не заостанувавме зад нив. Се надевам без ниеден отсутен играч ќе играме против Манчестер.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];3449302 напиша:
Прањиќ супер последниве натпревари, или тој или Алтинтоп ќе стартуваат со Манчестер сигурно. Гомеж накрај сам останување ама се покажа тоа дека е трактор, леле кога ко закачи на Нојер, реков го уби детето.

Гомез како конституција е опасен тенк.

И има одлична стартна сила,што му дава можност лесно да ги поминува играчите,кога ќе влезе во трк.

Можеше денес при крајот да брцне некој гол,ама ја почитуваше тактиката,да игра трпеливо и без ризик,што е за почит!

п.с.

Рибери=Чак Норис.

Маестрален гол даде,ми го напраи ќејфот!!!

Одличен полу-волеј!

Н

'Никола'

Гостин
Не се знае за Ван Бајтен,ама по неговата реакција не е сериозна повредата.Доби удар во бутот со колено,и мислам повеќе беше моментална болка од ударот,зошто беше на незгодно место,отколку некоја сериозна повреда.

На крај краева,Демикелис е маестрален последниве 2 утакмици.Просто не личи на себе!

И Прањиќ ми го праи ќејфот,човек од задача,и игра на ниво стварно!

Добро што не играше Робен денес,многу паметно,сооглед дека сигурно ќе се повредеше.Тешки копачи се фудбалерите на Шалке!
Сигурно има нешто тука маската, нема друго објаснување. Некои моќи добива од неа, тоа е нашиот супер херој.:pos2::pos2::pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Шалке се радничка класа... Магат у рудници во Рур ги тренира ебате копачите...

Инаку не се сеќирам за вБајтен - не е сериозно сигурно а за во среда за Бербатов доволни се Михо и Бади. Контенто ако вака игра и во Среда... hail:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Шалке се радничка класа... Магат у рудници во Рур ги тренира ебате копачите...

Инаку не се сеќирам за вБајтен - не е сериозно сигурно а за во среда за Бербатов доволни се Михо и Бади. Контенто ако вака игра и во Среда... hail:

Контенто многу ме потсеќа на Замброта,во најдобрите години.Плус италијанче е,такашто ќе добиеме екстра бек за во иднина.

За со Манчестер мислам дека нема да има проблем за Ван Бајтен.Не беше ништо сериозно.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Контенто многу ме потсеќа на Замброта,во најдобрите години.Плус италијанче е,такашто ќе добиеме екстра бек за во иднина.

За со Манчестер мислам дека нема да има проблем за Ван Бајтен.Не беше ништо сериозно.
Ne be nisto nema vBojten da bese Roben :angel1:
Nemam sborovi za Contento mozem samo imeto da go kazam zatoa sto ce znaete za kakov klasa igrac zboruvam

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Посебно ме радува што и Прањич и Алтинтоп (со исклучок на црвениот - ама зата асистираше во акцијата за еден гол) и Контенто супер се покажуваат кога ќе добијат шанса. Се плашев да не заебат кога ќе мора да ги стави во игра Луис зошто цела сезона ги нема играно ама добро е.

Милер одигра феноменално во одбрана денес! Се враќаше дури до нашиот шеснаесетник да помогне. Рибери се враќа. Можеби во среда ќе го видиме првиот натпревар каде Рибс и Робен ќе одиграат ѕверски заедно после подолго време.

Гледав денес и Манчестер нешто - искрено само Нани ми остави впечаток. Другите врска немаа. Што не мора да е никаков показател за во среда... ЛШ си има свои правила - мора 100% концентрирано да влеземе, борбено како последниве две, со ладна глава, ефикасно и цврсто и одиме понатака. Да се плашиме не мора од никого!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Честито победа, сега ако не го минете Јунајтед незнам кога. :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Најдовте highlights,сакам пак да ги видам головите???

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Посебно ме радува што и Прањич и Алтинтоп (со исклучок на црвениот - ама зата асистираше во акцијата за еден гол) и Контенто супер се покажуваат кога ќе добијат шанса. Се плашев да не заебат кога ќе мора да ги стави во игра Луис зошто цела сезона ги нема играно ама добро е.

Милер одигра феноменално во одбрана денес! Се враќаше дури до нашиот шеснаесетник да помогне. Рибери се враќа. Можеби во среда ќе го видиме првиот натпревар каде Рибс и Робен ќе одиграат ѕверски заедно после подолго време.

Гледав денес и Манчестер нешто - искрено само Нани ми остави впечаток. Другите врска немаа. Што не мора да е никаков показател за во среда... ЛШ си има свои правила - мора 100% концентрирано да влеземе, борбено како последниве две, со ладна глава, ефикасно и цврсто и одиме понатака. Да се плашиме не мора од никого!

Сосема е поинаку ЛШ.Ако изиграа лошо денес,сепак ништо немора да значи.
Ние од друга страна,мора исто така концентрано да влеземе,како на првата утакмица,но и уште повеќе внимателно,и подобро дефанзивно.

Денес на пример одлично се движеа сите,и овој модел на дефанзива може да биде супер против Манчестер.

Добро е што ќе игра Швајни и Робен,тоа е голем плус,но и дефанзивата мора да ни биде екстра,мора да биде цврста.

Не смее да ни се случат киксови никако.Сепак добро е за нас што секој наш гол таму,се брои како 2!

P

PoisonLady

Гостин
Сигурно има нешто тука маската, нема друго објаснување. Некои моќи добива од неа, тоа е нашиот супер херој.:pos2::pos2::pos2:
Абе не е до маската.Он од секогаш си бил човек на место а тоа што сите вие касно го сфативте тоа...јас не сум ви крива:baeh:. Ама арен е со маскава а? Убавец!!!:pipi:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе не е до маската.Он од секогаш си бил човек на место а тоа што сите вие касно го сфативте тоа...јас не сум ви крива:baeh:. Ама арен е со маскава а? Убавец!!!:pipi:

Да да,каде каде поише можеш да го гледаш у фаца кога е со маска......Просто зрачи сега!:pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ццц... за момент не бев сигурем која ни е „новава“ навивачка ама откако внимателно го разгледав постов ми стана јасно :smir:

Ама без заебанции Михо последниве две ги изигра „екстази филм ви прикажува“ :vozbud:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ццц... за момент не бев сигурем која ни е „новава“ навивачка ама откако внимателно го разгледав постов ми стана јасно :smir:

Ама без заебанции Михо последниве две ги изигра „екстази филм ви прикажува“ :vozbud:
Хероин брат.
И не знам зошто толку викате ве изненадил.Имаше он криза од неколку месеци иначе претходно исто вака добро играше.Редно беше да се врати во старата форма.

Иначе да до маската е(ко Џим Кери у филмот The Mask,добива некои моќи)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom