Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Daniel van Buyten, who was forced out of the action on 80 minutes of the 2-1 defeat to Frankfurt on Saturday, has been given the all-clear after being diagnosed with nothing more serious than facial bruising. The Belgian is sporting a black eye, but is not in danger of missing the cup showdown in Gelsenkirchen.

Franck Ribéry and Ivica Olic may also be fit in time to feature in the battle for a place in the cup final. Ribéry, sidelined for the last two matches with an ankle injury, is expected to resume the squad training programme on Monday. The same applies to Olic, a late withdrawal from the Frankfurt trip after bruising a calf in the final pre-match training workout.

There was also positive news of Mario Gomez on Sunday. Some two weeks after rupturing a muscle in his calf, the Germany international has been cleared to go running on Monday. Martin Demichelis is already a step ahead, as the Argentine defender completed the first part of the squad session on Sunday. Micho hopes to resume the full programme after the midweek cup tie.
Новости за повредите.

Инаку фала Руд!

Н

'Никола'

Гостин
И лејдис анд џентлмен, си останавме први, но со само еден бод пред Шалкевци. Имавме голема среќа викендов, и покрај поразот. Не смееме сега наредниве да ги кикснеме.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ова се вика среќа во газот :kesa: Кога другиве не сакаат ние може да си останеме први нема проблем...

А за натпреварот малку каснам со коментар - кога цела сезона играш со по 3-4 20 годишни во екипа вакво срање кога-тогаш мора да се случи. Секоја чест на талентот на Алаба, Контенто, Екичи па и Милер и Бади само 5 млади фудбалери во една сезона да промовираш во професионалци, од тие 5 двајца да се стандардни првотимци а двајца да се први замени дури и за ЛШ тоа е екстрем. Догодина и Кроос не е нешто постар... Мисам дека е доволно млада крв - сега треба да се види кој како ќе се претстави на среден рок.

Инаку офф топик малку:

За кај Филе ни треба горе-доле точна бројка. Затоа сите што се сигурно дека доаѓаат на 30ти Март да потврдат тука. Ако носите некој со вас исто пишете (само нека се фанови на Баерн нормално). Тие што не се од Скопје ако има некаков проблем нека пишат па ќе пробаме да средиме. Ќе се договориме 3-4 дена пред натпреварот каде точно ќе се чекаме :helou:

I

InF3cTeD

Гостин
Јас се пријавувам со уште 4 баварци со мене од Велес,ќе дојдеме најверојатно со кола до Ск а за таму ќе се најдеме некако сите заедно...ќе ја наредиме :bayern:

Н

'Никола'

Гостин
Инаку офф топик малку:

За кај Филе ни треба горе-доле точна бројка. Затоа сите што се сигурно дека доаѓаат на 30ти Март да потврдат тука. Ако носите некој со вас исто пишете (само нека се фанови на Баерн нормално). Тие што не се од Скопје ако има некаков проблем нека пишат па ќе пробаме да средиме. Ќе се договориме 3-4 дена пред натпреварот каде точно ќе се чекаме :helou:
Горе долу се знаеме кој сме. И кажав на Фрос, ќе направи список, али ајде пак од овде да се видме уште еднаш. Значи да почнам

1.Никола_пп

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Горе долу се знаеме кој сме. И кажав на Фрос, ќе направи список, али ајде пак од овде да се видме уште еднаш. Значи да почнам

1.Никола_пп

Хаха абе не се однесуваше ова на тие што ве знам али нема везе :smir:

5 од Велес тоа е веќе нешто... Велес, Виница, Прилеп, Дебар, Охрид... богами убава дисперзија на навивачи имаме :helou:

I

InF3cTeD

Гостин
абе има од Велес повеќе ама не се во можност сите да идат :tapp:

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
и од Градско имате, ако се договориме ја и лорд брендон :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Па дај договорете се и пишете кога ќе сте сигурни. Не сте тооооолку далеку :smir: Може и некое комбо да праите со превозот со Велешаните...

Н

'Никола'

Гостин
и од Градско имате, ако се договориме ја и лорд брендон :D
Мене Лордот:) ми кажа дека сигурно доаѓа, вчера ми потврди на мсн 100%.

Па дај договорете се и пишете кога ќе сте сигурни. Не сте тооооолку далеку :smir:
А кај си ти да пишеш до сега. Или чекаше да се осигураме на прво место па да се појавиш во јавност.:pos2::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom