Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
50 милиони, за играч кој има уште една година од договорот. Ја би рекол 25-30 максимум.

Мислам дека ќе може да се даде за 30 мил и + некој играч во наша насока.
Иако не ми се прави кефот да си оди,ама ко запнал пари да праи нека иде:toe:

Ќе пробаат максимум да му извадат тоа бидете сигурни.......

Па ај реално да глеаме.Сезонава освен неколку утакмици,ништо немаше од него.Се што постигнавме беше без него, а со голема заслуга на целата екипа,и нормално Робен.Такашто не гледам зашто не би го дале.Сезонава сме супер и без него.

Мислам дека Озил,ќе биде одлично решение.......

Плус уште дефанизивата и играч за врска,и плус Кроос,и имаме хаос екипа!!!1

....................................Ноер.........................................
Лам...........Мертесакер....................Aлекс...........Контено
...........Сисоко/Кедира/Тулалан.........Швајнштајгер...........
.....................................Тони Крос................................
Робен...................................................................Озил
....................................Гомез.......................................

Само кога ја гледам листата горе и тоа со даноците не ми е јасно колку повеќе очекува... :toe: Нашиве најдобри играчи не се баш за жалење со плати во просек од 7,5 мил па колку мисли дека ќе добие на друго место? Во регионот на Ибра и Мистер Фешн (10+) нема шанса а ние наводно 10 и сме му понудиле... :toe:

Само кога ја гледам листата горе и тоа со даноците не ми е јасно колку повеќе очекува... :toe: Нашиве најдобри играчи не се баш за жалење со плати во просек од 7,5 мил па колку мисли дека ќе добие на друго место? Во регионот на Ибра и Мистер Фешн (10+) нема шанса а ние наводно 10 и сме му понудиле... :toe:

Не бе,што и да му понудат,мислам дека е решено да си иде.......

Абе тоа се појасно ми станува ама не разбирам што очекува на друго место? Најплатен во свет сака да стане? :toe:

Па ај реално да глеаме.Сезонава освен неколку утакмици,ништо немаше од него.Се што постигнавме беше без него, а со голема заслуга на целата екипа,и нормално Робен.Такашто не гледам зашто не би го дале.Сезонава сме супер и без него.

....................................Ноер.........................................
....................................Гомез.......................................

Кај да потпишам за овој состав? :tv: Мерте е одвишак ќе преживеам и без него само со Алекс. Бади е тука исто и Милер и вБомел, Клосе и Олиќ.

Вака би тепале се,Рибери може да го продадат и да му земат убави пари и онака не играше последниве натпребари а они тепаа .:tv:

баталете темата со Рибери гледајте ги Вердер улавите...Тим Визе како "одлично" брани :nesum::tapp:

Абе тоа се појасно ми станува ама не разбирам што очекува на друго место? Најплатен во свет сака да стане? :toe:

Кај да потпишам за овој состав? :tv: Мерте е одвишак ќе преживеам и без него само со Алекс. Бади е тука исто и Милер и вБомел, Клосе и Олиќ.

Измени:

Клосе
Олиќ
Милер
Алаба
Ван Бомел
Алтинтоп
Тимо
Бадштубер
Прањиќ

Тимо или Алтинтоп,еден од нив ќе си иде,но во секој случај ќе имаме екстра јака екипа...........

Ќе земеме одличен деструктивец,Швајни е феноменален на таа позиција.Крос ќе биде мозокот,нашиот Чави,човекот кој доста ни фали сеа.
Робен и Озил ќе бушат стандарно по крилата,а Гомез ќе пика само у гол.
Одбраната добро ќе ја зајакнеме,а наместо еден човек,добиваме ЛШ Екипа

баталете темата со Рибери гледајте ги Вердер улавите...Тим Визе како "одлично" брани :nesum::tapp:

Се сеќава некој на Јуве-Вердер од пред некои 4 сезони? :headbang:

Измени:

Клосе
Олиќ
Милер
Алаба
Ван Бомел
Алтинтоп
Тимо
Бадштубер
Прањиќ

Тимо или Алтинтоп,еден од нив ќе си иде,но во секој случај ќе имаме екстра јака екипа...........

Ќе земеме одличен деструктивец,Швајни е феноменален на таа позиција.Крос ќе биде мозокот,нашиот Чави,човекот кој доста ни фали сеа.
Робен и Озил ќе бушат стандарно по крилата,а Гомез ќе пика само у гол.
Одбраната добро ќе ја зајакнеме,а наместо еден човек,добиваме ЛШ Екипа

Двајцата ќе си одат Тимо и Хамит веројатно ама тоа ништо не менува. ЛШ екипа е дефинитивно. Само ќе помине малку до се воигра гарант првиот дел од сезоната би бил тапа.

Единствено би додал како шт пишав претходната страна евентуално уште еден крилен бек - Иванович, Босингва, Жирков (као пофлексибилен ем крило ем бек може) Рафиња, Гентнер... Ок е Контенто ама сепак место Мерте порадо еден крилен бек би имал.

Се сеќава некој на Јуве-Вердер од пред некои 4 сезони? :headbang:

Двајцата ќе си одат Тимо и Хамит веројатно ама тоа ништо не менува. ЛШ екипа е дефинитивно. Само ќе помине малку до се воигра гарант првиот дел од сезоната би бил тапа.

Единствено би додал како шт пишав претходната страна евентуално уште еден крилен бек - Иванович, Босингва, Жирков (као пофлексибилен ем крило ем бек може) Рафиња, Гентнер... Ок е Контенто ама сепак место Мерте порадо еден крилен бек би имал.

Мора да се оди со светска класа централен бек.По секоја цена....

Такви во моментов се:Бруно Алвеш(Порто),Видиќ(Манчестер),Алекс(Челзи),Мексес(Рома),Даниел Агер(Ливерпул),Мертесакер(Вердер)......и уште некои.

Може по крај централениот да се земе и тој Бонучи италијанецот,22 години,кои го сметаат за огромен талент.Или да се оди на некој бек(Рафиња и слично....)

И обавезно деструктивец........

Позната личност сум станал овде:P
Се зезам ..:)

А утре ке дават некаде на некоја програма кој ке се пагат?? :)

Еуроспорт? :toe: Обично тие даваат. Ако не на нет мора да има :salut:

abe kakov mertesacker ic ne mi se sviga treba nekoj poagilen i pobrz a ne mertesacker

И еве ме конечно (борба водевме со ЕВН, ни ја исклучија струјата:)). Како што читам уназад, составот на Ченто е супер со некои мои исправки. Мислам дека дрвенана глава на вГаал нема шанси да ги тргне од прва постава Бади и Милер, верувајте, што до некаде и мене ми се бендисува тоа. Друго, топола како Мертесакер не сакам да гледам кај нас, воопшто не ме бендисува, има мнооооогу подобри централни од него, како што наведе и Bavarec. А од кај сте толку сигурни дека Озил ќе го земеме, има нешто шпекулации или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom