Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
На Баерн им треба голман, и еден до двајца централни играчи во одбраната, тогаш ке имаат и тим од калибар на моментални Барса и Реал.
Јас никогаш нема да ја сватам логиката на тимот што дозволи Лусио да замине од екипата, една од најголемите грешки на Баерн, нормално, најголема им беше онаа од лани, кога по еден Кан ставија аматер ко Рајзинг на гол :), грев им беше таа одлука.
Тотално се согласувам, за голмат со овој ќе ја дотераме сезоната но вгодина мора итно да се тргне по Нојер, одличен голман е иако има само 22 години, прими само еден гол на првенството до 21 година.

А дефитивно друг централен треба да се зема, некој докажан. Ем брз ем добар со глава, сигурен сум дека вгодина минимум еден ќе се купуе во одбрана.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Еве за плачковците од Фиорентина...

Не бе, не беше офсајд... :kesa:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Тој Робен ви е Бог,треба споменик да му изградат во Минхен:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Место да фрлат пари за споменик, нека вложат во медицина, односно во делот од истата наречен клонирање, во случајов, колена. :)

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Како што читав по медиумите денешнава елиминација на уште еден италијански тим од германски значи дека од наредната година 4 тима од Германија ќе играат во ЛШ...:vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
Гомеж искинат мускул, отприлика месец во аут!:(

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Еве го голот на моќниот, незапирливиот, изродот, чудовиштето, ѕверот, монструмот и по малку себичниот Робен

I

InF3cTeD

Гостин
И значи ако после "одличната" игра денеска на одбраната првите луѓе на Баерн не се освестат дека треба да се менува нешто,тогаш незнам кога.Бујтен денеска беше тотално изгубен,на негови грешки примивме голови,Алаба изигра феноменално за негови години,Лам како и секогаш незаменлив напред назад,конечно ја видов онаа игра што ја сакам од Ван Бомел и Швајни,борбено до крај,и се разбира,кога ќе се разиграат Рибери и Робен едноставно нема одбрана,колку сакаат нека ги покриваат НЕМА ОДБРАНА против нив,жал ми е за Гомеж ама можеби и време е да паузира малце,не е во форма,не се бори,а како шо видов Клосе се враќаше и поназад да прими топка...се на се одличен натпревар за гледање.:bayern::bayern:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Добро,тоа е тоа!

Сега утре,со ладна глава треба добро да се проучиат недостатоците,мора да се направи некоја корекција,за да не си дозволуваме така ефтини голови.Особено ми е драго што покажавме карактер.Човек на натпреварот е капитенот Ван Бомел,кој буквално здиве кога најмногу требаше.Бевме по храбри,игравме далеку поотворено,и на крај тоа се исплатеше.Сепак секој нареден противник ќе биде посилен од ова,и ќе мора да ја подигнеме играта во одбрана на повисоко ниво.

M

Mario Gómez

Гостин

baern:eek:lee::eek:lee:baern

Се гледаме утре дечки, добра ноќ, ќе се обидам да заспијам иако неможам!:pos2:

Н

'Никола'

Гостин
Мислам дека ќе се свестат, и колку што знам Ноер секако треба да дојде кај нас.:toe: Уште сум во еуфорија, не можам да пишувам. Криво ми е за Гомез, му посакувам најбрзо враќање на терените. Не бива со италијански екипи коа играме да не ни пратат некој на лечење, ебаму "фудбалерите".

I

InF3cTeD

Гостин
Еве го голот на моќниот, незапирливиот, изродот, чудовиштето, ѕверот, монструмот и по малку себичниот Робен

:vozbud::vozbud::drk::drk::drk::zver::cuc::cuc:ЅВЕРОТИЊА,а Фреј после голов :pred:

firenza_fan напиша:
да, и јас не бев нешто посебно импресиониран од играта на баерн, само робен игра, на пример шванстајгер е изгубен како дефанзивен среден играч. немаат некоја посебна игра, само индивидуалци два-тројца, а одбраната им е сирење, али тоа можеби пошто станува збор за германска лига, не се обрнува толку внимание на одбрана. рибери е тотално аут, а тренеров нивни поима нема како да ги интегрира во тимот, па затоа претпоставувам и дека ќе си оди.
овој поима нема шо зборува,излеа сеуште е возбуден од голот на Робен,и дефинитивно поима нема од фудбал :tapp:

Н

'Никола'

Гостин
Ај бе оставете ги нека си пишуваат што сакаат, нека си се тешат таму кај нив, глеам цела Италија се собрала да им ги брише солзите. Уживајте си во пласманот, сите знаеме кој бил, кој е и кој ќе биде Баерн Минхен во европскиот фудбал.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Па доообро... барем го видоа Минхен... прекрасен град... Ќе им пратиме разгледница и од 1/4 финалето ако тоа ги теши... да се осеќаат подобро и бонбомчиња може да им пратиме и палома марамчиња...

Како и да е...

BAAAAAAAAAAAAAAYERN MÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNCHEN

:fcb: :fcb3: :fcb3: :fcb3: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :fcb3: :fcb3: :fcb3: :fcb:

Кој е следен? gimli:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom