Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Второ полувреме катастрофа. Најкриво ми е што се прекина серијата. Па што потег беше она бе, го вади Робен на полувреме го става Алтинтоп, не ми е јасно, освен ако не се повредил нешто Робен.:toe: Леле како му ја фати на Гомез онаа чист гол беше. Иначе мора нешто да се стори во најскоро време, оти вака само надолу одиме.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Формата очигледно паѓа што беше и за очекување,не може нон стоп да игра во јака форма, таа Гомез како му ја фатија упм. Па и тој Милер таа на крај ко бетон у копачките да има не може едноставна топка да смири.:kesa:
Утре 90% сум убеден дека Леверкузен ќе изгуби од Вердер:toe:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Враќа Господ,за Фиорентина..:pipi:

А што има на нас да ни враќа???Колку што знам судиите и линиски и главни ги поставува УЕФА а не Баерн Минхен.Такада дај размислете прво пред да напишете нешто....

Н

'Никола'

Гостин
А што има на нас да ни враќа???Колку што знам судиите и линиски и главни ги поставува УЕФА а не Баерн Минхен.Такада дај размислете прво пред да напишете нешто....
Остави, некој ужива да треси глупости. Па и уште кога ќе видиш за кого навиваат...:jaj: Само да се кажело нешто.
Он топик : Прочитав дека вГаал е задоволен од прикажаното, и дека ова било едно од подобрите изданија на Баерн сезонава. Исто дека е премалку што се вративме само со бод, но што е тука е. И стварно заслуживме да тепаме, со оглед на прикажаното. Но, ова не смее да ги демотивира играчите, туку едно да речам доразбудување, покрај тоа во ЛШ, да се свестат дека мора поконцентрирано да играат и најважно да не прават почетнички грешки од кои примаат голови. Тоа да се среди, несомнено ќе се редат титули, го имаме квалитетот, ги имаме поединците, и што е најважно го имаме ТИМОТ.

naum-bavar4e

Баварец до гроб
Член од
16 јули 2008
Мислења
61
Поени од реакции
9
Дали знаевте дека на Отл и на Брено се уште Баерн има дава плати, за да не се троши Нирнберг, дек имале некоја криза и за да опстанат...
Оваа информација многу добро го опишува и конечниот резултат од денешниов натпревар....

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Враќа Господ,за Фиорентина..:pipi:
Dobro be batka so sem krivi nie moze da mi kazes?????????
Priznafmo deka ofsajt bilo prizna Klose da pojce so sakas da praime:toe:
Gospot ni dal pamet a nie ako ne go iskoristime toa e druga prikazna (sudiata):toe:

Дали знаевте дека на Отл и на Брено се уште Баерн има дава плати, за да не се троши Нирнберг, дек имале некоја криза и за да опстанат...
Оваа информација многу добро го опишува и конечниот резултат од денешниов натпревар....
Ova e mnogu tocno nasiot Huli Henes e mnogu human sum procitan deka i na mnogu drugi ekipi im pomagal finansiski no i so igraci (na Bundesligaskite ekipi so se borat za opstanok)
I ako ste primetile koga igrame so beli dresoj nikako ne ni ide

M

Mario Gómez

Гостин
Сумљиво е многу, штом го вади Робен и одкога направија 1:1 ниту се мрднавме да дадеме гол, плус Милер на крајот ја остави таа топката. Мислам дека им подаривме бод за опстанок, само тие два бода да не не коштаат титулата, ама и време беше да се спуштат на земја играчите. Последниве натпревари не се на ниво.

I

InF3cTeD

Гостин
Боби[Мкд];3331633 напиша:
Сумљиво е многу, штом го вади Робен и одкога направија 1:1 ниту се мрднавме да дадеме гол, плус Милер на крајот ја остави таа топката. Мислам дека им подаривме бод за опстанок, само тие два бода да не не коштаат титулата, ама и време беше да се спуштат на земја играчите. Последниве натпревари не се на ниво.
па и ја тоа реков....само ја подаваа топкаа,вртеа околу шеснаесетник како да нејќеа гол да дадат,Гомеж сам со голманот во него ја плесна....ако и денеска Леверкузен испадне нерешено или загубат сумљиво коло ќе ми биде овоа...

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ....

2-2

Браво мајстори (ги наместивте и двете утакмици) :)

Н

'Никола'

Гостин
Добро е, сеуште сме во иста позиција со Леверкузен..Браво за Мертесакер..Не ми се верува дека се местени, туку старото она - во Германија се игра дури не свирне судијата за крај.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Хахаха тооооо Мертесакер:vozbud::vozbud::vozbud:,иако ја имав 1 играно ми е гајле,а и Графите ги реши Шалке и полека се одделуваме со Лузеркузен на табелата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom