Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Робен беше многу себичен... можеше барем два пати да асистира за чисти погодоци... А Рибери, е 10 пати подобар играч од него, нека не ве лажат овие неколку мечеви, сите знаеме што се правеше Рибери пред една година.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
А за фаулот на Клосе зш ништо не спомна тоа беше за чист црвен му влезе со цела копачка:toe:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
А за фаулот на Клосе зш ништо не спомна тоа беше за чист црвен ми влезе со цела копачка:toe:

Сега даваа не вести,ударна вест....Кире Интер е назначен за судија,и утре свечено ќе му биде доделена лиценцата од УЕФА во просториите на ФФМ.Честитам!

Добро значи што замараш.Што глумиш сеа Мајка Тереза.Зашто вие кога ќе дадете гол или кога треба да добиете црвен некако се мењаат правилата.Ондал е регуларно!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Сега даваа не вести,ударна вест....Кире Интер е назначен за судија,и утре свечено ќе му биде доделена лиценцата од УЕФА во просториите на ФФМ.Честитам!

Добро значи што замараш.Што глумиш сеа Мајка Тереза.Зашто вие кога ќе дадете гол или кога треба да добиете црвен некако се мењаат правилата.Ондал е регуларно!
Друже реално правам муабет ниту ги мразам Баерн ниту фиорентина ама судијата ги уништи :toe: Вас да ве оштетат и ти ке бидеш нервозен не сакам да замислам дека мозе нешто на интер вакво да му досудат ке полудам дома:toe:

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8

да супер се дечките што гледаат Италијанско првенство, барем за продужетци ќе немаме мака :D 10-15 мин не ни бегат

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Друже реално правам муабет ниту ги мразам Баерн ниту фиорентина ама судијата ги уништи :toe: Вас да ве оштетат и ти ке бидеш нервозен не сакам да замислам дека мозе нешто на интер вакво да му досудат ке полудам дома:toe:

Добро еве се согласувам со тебе.И сеа?????Шо да праиме.Не го назначи Баерн судијата.Не ги поставува Баерн судиите во УЕФА па да не кривиш нас.Стварно не ве разбирам.Што да праиме ние ако судијата е ќор????Што треба да речат играчите,слушај извинете ние не си го признаваме голот.......ЈЕбига тоа е реалноста,други нека му ја мислат за овие грешки,што да праиме сеа.Плус статистички бевме доста појјаки,моеж да видиш тоа.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Добро еве се согласувам со тебе.И сеа?????Шо да праиме.Не го назначи Баерн судијата.Не ги поставува Баерн судиите во УЕФА па да не кривиш нас.Стварно не ве разбирам.Што да праиме ние ако судијата е ќор????Што треба да речат играчите,слушај извинете ние не си го признаваме голот.......ЈЕбига тоа е реалноста,други нека му ја мислат за овие грешки,што да праиме сеа.Плус статистички бевме доста појјаки,моеж да видиш тоа.
Па добро можеш да пишеш убаво тепавме со гол од офсјад и бевме подобри,а ти си пишал абе сеа глеам телетекст и баерн тепал 2-1 малце провоцираш али ја не се замарам толку по што сум фан на интер:toe:

Н

'Никола'

Гостин
Офсајд, не офсајд, црвен, не црвен, судија педер, не педер, краен резултат стои и ќе стои засекогаш 2 : 1 во корист на Баерн Минхен. Не е ни првпат (за Баерн прв пат е), не е ни крај на светот, а сигурно нема да биде ни последен пат, луѓе судат, не се роботи што не прават грешки. Има уште една утакмица, не е завршено, во неа треба поконцентрирано да влеземе, не смееме гол да примиме.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па добро можеш да пишеш убаво тепавме со гол од офсјад и бевме подобри,а ти си пишал абе сеа глеам телетекст и баерн тепал 2-1 малце провоцираш али ја не се замарам толку по што сум фан на интер:toe:

Па ја првиот пост што го пишав,моеж да провериш,е дека подадов рука за добрата игра и се тоа.И аждаиве се џитнаа ко мислиш Јуда да го виделе.И нормално дека ќе го бранам мојот клуб!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Па ја првиот пост што го пишав,моеж да провериш,е дека подадов рука за добрата игра и се тоа.И аждаиве се џитнаа ко мислиш Јуда да го виделе.И нормално дека ќе го бранам мојот клуб!
Хехе ај не те карам веќе по што ги избацивте јуве а нив ги мразам највеќе :wink:затоа простувам хехе

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
неможам сеа да го барам видеото ама офсајд очигледно е ако Олич стоеше позади виолетовите ако бил понапред ондак не е офсајт:uvo:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
неможам сеа да го барам видеото ама офсајд очигледно е ако Олич стоеше позади виолетовите ако бил понапред ондак не е офсајт:uvo:
i ja toa razlgeduvam nekoi vikaat deka taaka e praviloto nekoj deka ne ako Olic vo momentot na dodavanjeto e pred igracite na fiorentina nekoi vikaat deka toa ne e ofsajd treba da se proveri ubavo valjda ke ima nekoja izjava od uefa ili neso

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
i ja toa razlgeduvam nekoi vikaat deka taaka e praviloto nekoj deka ne ako Olic vo momentot na dodavanjeto e pred igracite na fiorentina nekoi vikaat deka toa ne e ofsajd treba da se proveri ubavo valjda ke ima nekoja izjava od uefa ili neso
сигурно е така бе сеа судијата колку гледа тоа е друга работа ти викам и ја не видов кај баш стоеше Олич милиметри беа во прашање пребрзо се одви акцијата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom