Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е проблем, чудо може да се случи, но што и ако се случи?
Дали чудото ќе го промени тоа што Баерн два пати изгуби од некои бот машини од Бордо? На времето бевме рамо до рамо со Манчестер, Реал, Барса... а сега сме и под некои француски лузери... Не може поради неиграњето на двајца клучни играчи тимот да губи, па ова не е некој третокласен тим... :nerv: Толку пари фрлија на ништо...

kolku samo ve sakav nekoe vreme,koa go tepavte R madrid denje noke,sto stana od toj poznat Bayern,za zal ni B od Bayern.Vi posakuvam uspeh i vrakanje na starite pateki,vo bliska idnina:smir:

kolku samo ve sakav nekoe vreme,koa go tepavte R madrid denje noke,sto stana od toj poznat Bayern,za zal ni B od Bayern.Vi posakuvam uspeh i vrakanje na starite pateki,vo bliska idnina:smir:
Оди бе не ги замарај луѓево,не победувал баерн,се гледа кој има повеќе титули во минатото, да не ги измеша Реал и Барса,до нив знам дека се поуспешни.:tapp:

Оди бе не ги замарај луѓево,не победувал баерн,се гледа кој има повеќе титули во минатото, да не ги измеша Реал и Барса,до нив знам дека се поуспешни.:tapp:
Toj ne vika kolku titule imate toj kazue kolku puta ste go jale od nas:pusk:

sekoj saka pobeda no so trenerov malu tesko ca igrame poftorno so luka toni vo napad kako so procitav a toj nejcem da go gledam vo timov dobro bese vo 3 liga no za zal i tamu izgubi :pos2:

Жална слика е тимот без Рибери. Само Робен гледам нешто пробува да направи, некоја ситуација за шанса. Со оваа игра, или гол на среќа или ќе остане 1:1. Жално.

:tapp: Taка ќе ја коментирам играта во последниов период. Не си трошам тастатурата за дрва кои го брукаат светото име на Баерн.
attachment.php

:wub: Времиња.

И после ова ако не го избркаат Гал..

За у вторникот, ме оставија без сон мамата им ебам. Вакви антиталенти нема ни во македонска трета лига. Да се стрелаат, Прањич и Брафхајд, кај ги најдоа да ги земат овие. Се надевам побргу ќе го заборавам овој дебакл, испаѓање од ЛШ.

За денеска, излезе со Бадштубер како бек, а после Лам го префрли на лево и се видоа неговите способности, Робен беше повеќе ратно расположен отколку за играње. Имавме шанси ама сепак, како може да игра и со Тимо и со Бан Бомел, ние мора да земаме играч од типот на Диего, а Швајни нека се разбуди малце.

Тоа е тоа, разочарување :(

Не го глеав мечот... ама судејќи по резултативе во последно време, овие ни во втора македонска лига нема да бидат први... :tapp:

денеска сакам ПОБЕДА и нишо фазла оти ќе има маање

Поздрав
многу сакам нели...па да ти ебам дрвата дрвосани..кога нашиве напаѓачи ако може така да ги наречам ќе дадат еден посран гол,која екипа е овоа каде одбранбен играч е најдобар стрелец..овоа го нема ни во Израелска лига(ако има таква).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom