Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Moра некој да понесе одговорност!!!!Мора да се превземе нешто пред да биде прекасно!!!

Незнам што да кажам само дека денес ми беше страм што навивам за нив.Иако не го сфаќам ова како трагедија ќе треба да почекаме и да видеме што ќе каже времето.Треба еден ултиматум до Клинсман за да победи сега во сабота со кого и да играме.

Незнам што да кажам само дека денес ми беше страм што навивам за нив.Иако не го сфаќам ова како трагедија ќе треба да почекаме и да видеме што ќе каже времето.Треба еден ултиматум до Клинсман за да победи сега во сабота со кого и да играме.

07.03.2009 15:30 Bayern Munich v Hannover 96
Да се надеваме на победа, а за натпреварот вечерва NO COMMENT.
Против Клинсман сум уште од кога беше селектор на германската репрезентација. Тој НЕ Е за тренер на Баерн.

мислам дека победата над спортинг им удри во глава!

Мислам дека управата може слободно да оди у пи*ку матер заедно со пензионерите што ги има во тимот. Леле не ми се верува, до пред година-две им се смеев на оние кои навиваа за Милан, сега и Баерн станува пензионерски дом.

Тие ќе летаат а други ќе идат и тоа се повеќе личе на МИЛАН..

Хехе,така е :pos2:
Баерн нема токлу стари играчи,има полно тимовишто играчите им се пред “умирање“ и нико му ништо.Ама рекордот на МИлан никогаш нема да се сруши.Во просек еден играч има околу 29.8 години.:pos2::pos2::pos2:

Баерн нема токлу стари играчи,има полно тимовишто играчите им се пред “умирање“ и нико му ништо.Ама рекордот на МИлан никогаш нема да се сруши.Во просек еден играч има околу 29.8 години.:pos2::pos2::pos2:
Дедовци сите хаха :pos2:

па не е ептен стар просеко но близу 30 години е!му треба мало освежување!

па не е ептен стар просеко но близу 30 години е!му треба мало освежување!
Па се зборува дека Зе Роберто сака последната сезона да ја изигра во Бразил,ама пак за него замена гледаат во Тимошчук од Зенит кој исто така има близу 30 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom