Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Па моето видување за вчерашниот натпревар!

Мислам слаба игра пред се и во нападот и во одбраната.!.
На Швајни да ми излезит пред мене ќе му го скршам носот.Ако не го победат Спортинг одам за Минхен и планирам атентат!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не ја гледав утакмицата.По подолго време првпат да не гледам некоја утакмица на Баерн,ама од оправдани причини беше.
Во секој случај од прочитаното и од инсерти што гледав нешто,можам да заклучам дека повторно ни се случил истиот проблем како и во многу наврати кога сме биле блиску до пораз или кога сме биле поразени.
Дупки во одбраната,киксови,немање на креативност,немање решение,и таа болест од која патиме а би ја нарекол Риберизам,а која се манифестира со постојано барање на еден човек кој се вика Франк Рибери,а со никнејм Исус Христос во Баерн.Значи се додека играчите како Швајнштајгер Ван Бомел Лел не престанат ама буквално постојано да се креативно блокирани и само да се бара Рибери,се до моментот кога ке се ослободат од таа блокадата,ние пак ке се срамотиме ко со Херта.
Нема доволно креативност,нема ширина во играта,се стискаме само на левата страна,наместо да одат течни и долги акции.Денес го гледав дербито Интер-Милан.Значи таквии акции одамна немам видено,а да не зборам за Баерн.Течни долги акции со брзи потези по целиот терен,од лево од десно,од средина,буквално до секаде.Тоа ни треба.
Пазите, доволно е само да се запре Лам или Зе Роберто,и таа врска по лево се прекинува.Тогаш сме во големи срања.
Немаме план Б.Целиот план се вика Франк Рибери.Тоа е жалосно стварно.Со тоа само го гушиме него како играч,и така само побрзо ќе не напушти.
Незнам што да речам,глупо е више сите да се повторуваме.Ама веќе и на малите деца им е јасно дека НИ ТРЕБААТ КВАЛИТЕТНИ ЗАСИЛУВАЊА,а не гратис дедовци по 30 години ко Олиќ.Тимошчук е добро засилување,ама треба уште.Сто пати више кажав на кои позиции сме слаби.Само незнам Хенес и Руменига кога ке сватат.Веројатно кога пак ке бидеме 4ти на табела во Бундеслига.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
43.998
Абе дупки не дупки Баерн е Најголемиот клуб во Германија,каков Вердер,каков Шалке...Баерм има и фонеменални играчи Филип Лам,Бастиан Швајнштајнгер,Франк Рибери...Ај да не ги набројувам сите знаеме дека БАЕРН ПАК ЌЕ ЈА ОСВОИ ТИТУЛАТА ВО ГЕРМАНИЈА!!Респект за Хофемхајм,но не можат прво па мушко...Мислам дека Спортинг ќе го победите во гости 1,2 разлика а дома ќе го растурите...
Ај со среќа нека ви е и да се сретнеме во Полу-Финале..(жалам ама финалето ни е резервирано за Барса):smir::smir::smir:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Абе дупки не дупки Баерн е Најголемиот клуб во Германија,каков Вердер,каков Шалке...Баерм има и фонеменални играчи Филип Лам,Бастиан Швајнштајнгер,Франк Рибери...Ај да не ги набројувам сите знаеме дека БАЕРН ПАК ЌЕ ЈА ОСВОИ ТИТУЛАТА ВО ГЕРМАНИЈА!!Респект за Хофемхајм,но не можат прво па мушко...Мислам дека Спортинг ќе го победите во гости 1,2 разлика а дома ќе го растурите...
Ај со среќа нека ви е и да се сретнеме во Полу-Финале..(жалам ама финалето ни е резервирано за Барса):smir::smir::smir:
Дека е најголем тим во Германија,тоа е факт,но моментната форма на Баерн е катастрофа.Се се игра на сила.Кога нема да успеат добрите акции,одма на сила,сите во напад,долги топки и единствено така паѓа гол.Не се станува шампион на сила.Треба малку и убавина во играта со исклучок на играта на Рибери.

M

Mario Gómez

Гостин
Јас и не се нервирам многу со Бундес лигава.Таа е зајакната оваа година и не може на гостинско дерби да се очекува 100% победа.

ама јас очекувам и сакам барем полуфинале оваа година во ЛШ,од сегааа викам дека ако не падне Спортинг ќе ме нема од оваа тема 1 месец!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.312
Тимошчук стави прекрасен гол против Штутгарт. Навистина јако засилување за Баерн ќе биде.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ајде да не се лажеме, најдобрите игри се прикажуваат максимум до 31-32 година. Ај направете споредба како играше Клосе пред 3 сезони како игра сега. Најмногу ме нервира, повеќе пати го иам кажано тоа, Баерн се повеќе и повеќе наликува на Милан :(
Ми се плаче :((((

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.312
Не си во право. Види го Зе Роберто, човекот има 34 години а игра ко 20 годишен! Значи еден професионален играч без проблеми може да игра до 34 години на највисоко ниво.

Види ги Nistelrooy (32), Raul (31), Ballack (32), Deco (31), Giggs (35), Gattuso (31) и многу други...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Не си во право. Види го Зе Роберто, човекот има 34 години а игра ко 20 годишен! Значи еден професионален играч без проблеми може да игра до 34 години на највисоко ниво.

Види ги Nistelrooy (32), Raul (31), Ballack (32), Deco (31), Giggs (35), Gattuso (31) и многу други...
Ок, сега сите овие што ги наброја спореди ги со Кристијано Роналдо, Рибери, Меси, Кака... И ќе видиш за што ти зборувам јас. Со пензионери ни титула во Германија нема да може да освојат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom