Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.629
Поени од реакции
22.365
Sosa ke bi iznajmen na Espanyol Barcelona a izgleda deka Sagnol mora da ja zavrsi karierata poradi povreda. Navistina golema steta za nego i za Bayern.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Znam ne se soglasuvas so moeto mislenje,ama jas mislam deka e loso ekipata da se gradi na eden igrac so ogled na drugite ekipi!Q!!!:pos2::pos2:
Екипата не се гради на еден играч, ама мора да се има еден играч кој ќе знае да повлече игра. Милан го има Кака и Роналдињо, Барса го има Меси, Манчестер го има Кристијано Роналдо, Баерн го има Рибери. Некои играчи не смее да се продадат, без разлика за која сума. Рибери за разлика од Лука Тони, Клосе, Олиќ и компанија е млад и на него треба да се потпре иднината на Баерн. Рибери дефинитивно е најдобриот играч што Баерн го купил во последните 5-6 години, а вреди колку 10 квалитетни играчи. Да беше вистински фан на Баерн ќе се сложеше со мене дека нема сума за која Рибери смее да се продаде. Лесно го пуштија Балак и видовме каков дебакл ни се случи наредната сезона. Ако го пуштат лесно и Рибери тоа ќе биде најголемиот срам на оваа управа. А за трансферите, наместо да купуваат играчи од прва класа повторно се вратија на трето-класни играчи. За Олиќ се џабе фрлени парите, тој никогаш нема да се избори за место во тимот на Баерн.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
РИБЕРИ НЕ СМЕЕ ДА БИДЕ ПРОДАДЕН ПОД НИЕДЕН РАЗЛОГ,БАР ДО КРАЈОТ НА НЕГОВИОТ ДОГОВОР!!!!

Мислам дека тоа е повеќе од јасно,бидејќи со негова продажба ќе се сруши се она што Баерн го градеше последниве 2 години,откако се смени целата структура во Баерн.Рибери е можеби најважната алка во тимот,и негова замена тешко ќе се најде,не мислам само на фудбалските квалитети туку општо како човек.Он се изгради како икона на навивачите,и негово заминување би било погубно за Баерн.

п.с.

Понудата на Милан е смешна,во однос на тоа колку пари за Кака би инкасирале,мислам дека уопште не треба да се разговара за таа понуда.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Мое мислење е дека Рибери е за мала класа подобар од Кака, за кого нудат ненормални суми, така да Рибери не смее да се продаде за било која цена барем следниве 2-3 години. Со донесување на две ѕвезди во тимот од следната сезона јас лично го гледам Баерн за еден од главните претенденти за освојување на Л.Ш.

M

Mario Gómez

Гостин
Absolutno se soglasuvam so site ama mislam deka ne mora igrac da se cuva za nenormalna suma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Мое мислење е дека Рибери е за мала класа подобар од Кака, за кого нудат ненормални суми, така да Рибери не смее да се продаде за било која цена барем следниве 2-3 години. Со донесување на две ѕвезди во тимот од следната сезона јас лично го гледам Баерн за еден од главните претенденти за освојување на Л.Ш.

Грешка која што ја направи управата на Баерн е тоа што после дебакалот лани во уефа куп,летово мораа да превземат мерки и да донесат макар една звезда,со што уште оваа сезона ќе бевми спремни за трофеј во лш,ама тоа е,не смее да се чека следната година или таа после,мора да се реагира веднаш,зошто не знаеш што ке се случи,како во овој момент.Не дај боже, може Рибери да сака да си оди,па тек тогаш може комотно да се сликаме сите заедно!!!

Иначе според билд.де Баерн го комплетирал трансферот на Александар Баумјохан од Борусија Менхенгладбах,кој на крајот на сезоната доаѓа за без пари.Има 21 година,и е голем талент,игра како attacking midfielder,па ќе видиме како ќе се покаже,добро е да се има млади во тимот,само што не сум воодушевен знаејќи ја ситуацијата со Тони Кроос.
На еуроспорт преска Хенес во интервју изјави дека Рибери не е на продажба!!!!

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Според мене треба да се доведе некој квалитетен фудбалер од централната средина со кој би се стабилизирала средината.Тешко би било да се купи некој квалитетен фудбалер од посилните лиги,бидејќи не сакаат многу да играат во бундес лигата.Според мене можни засилувања се Велосо(Спортинг Лисабон),Тулалан(Лион),Гуркуф(Бордо(позајмен од Милан)).Некој од предложениве фудбалери верувам дека може да се купи ако се отвори џебот.За сума од 25-30 милиони евра може да се купат.Јас најмногу би сакал да го видам Велосо во Баерн,бидејќи е млад фудбалер со голем потенцијал кој знае да ја стабилизира средината.Ќе го видиме како ќе игра против Баерн во февруари.

П.С. Јас сум да го гледаме натпреварот заедно против Хамбург.Пишете ако има нешто ново.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Според мене треба да се доведе некој квалитетен фудбалер од централната средина со кој би се стабилизирала средината.Тешко би било да се купи некој квалитетен фудбалер од посилните лиги,бидејќи не сакаат многу да играат во бундес лигата.Според мене можни засилувања се Велосо(Спортинг Лисабон),Тулалан(Лион),Гуркуф(Бордо(позајмен од Милан)).Некој од предложениве фудбалери верувам дека може да се купи ако се отвори џебот.За сума од 25-30 милиони евра може да се купат.Јас најмногу би сакал да го видам Велосо во Баерн,бидејќи е млад фудбалер со голем потенцијал кој знае да ја стабилизира средината.Ќе го видиме како ќе игра против Баерн во февруари.

П.С. Јас сум да го гледаме натпреварот заедно против Хамбург.Пишете ако има нешто ново.

Ќе го гледаме,изглеа на кеј негде,али тоа накнадно ќе се договориме.На 30ти е во осум ипол.Па таман ќе се собереме сите баварци на куп!!!
Иначе околу играчиве,ја сум за Тулалан да се донесе,а може и Велосо иако малце потешко,зошто има голема конкуренција за него.Во секој случај летово ќе мора да се засилиме!!!И ко што изјави Бекенбауер,мора да се изедначи десната со левата страна,со оглед дека десната е далеку послаба.Мора да се засили!!!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Од играчиве не сум за никој, зошто не се ништо посебно. Многу сакам Диего да дојде, ама не ми се верува Вердер баш на Баерн да го продаде.

А за собиров ке се договориме деновиве дефинитивно што како и каде.:smir:

M

Mario Gómez

Гостин
hehehe...ubavo da si pominete i jas isto kako da sum so vas...napred baern!!!!!!!!:helou::helou::helou:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ќе го гледаме,изглеа на кеј негде,али тоа накнадно ќе се договориме.На 30ти е во осум ипол.Па таман ќе се собереме сите баварци на куп!!!
Иначе околу играчиве,ја сум за Тулалан да се донесе,а може и Велосо иако малце потешко,зошто има голема конкуренција за него.Во секој случај летово ќе мора да се засилиме!!!И ко што изјави Бекенбауер,мора да се изедначи десната со левата страна,со оглед дека десната е далеку послаба.Мора да се засили!!!
Ако ви се даваат околу 25 милиона, слободно купувајте играчи од Лион:), ама и Велосо вреди толку...

Сте го треснале Маинц во пријателска 0-5, Тони 1, Клосе 1, Швајни 1 и Донован 2.Ете го Донован бе;)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
M

Mario Gómez

Гостин
леле супер е,10000000000пати подобро од ОлиЌ.Да се оствари ова Баерн ќе има најдобри напаѓачи во светот,а со уште 2 во средината би се остварил мојот сон за идеална екипа на баерн..Донован е одличен засега , за сите што не веруваа во него!!!!:vozbud::vozbud:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ауууууууууу, дај Боже овој пат да успее. Само он и ништо друго не треба. Абе треба ама така си викам од пуста желба да го видам Гоки во Баерн.:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom