Екипата не се гради на еден играч, ама мора да се има еден играч кој ќе знае да повлече игра. Милан го има Кака и Роналдињо, Барса го има Меси, Манчестер го има Кристијано Роналдо, Баерн го има Рибери. Некои играчи не смее да се продадат, без разлика за која сума. Рибери за разлика од Лука Тони, Клосе, Олиќ и компанија е млад и на него треба да се потпре иднината на Баерн. Рибери дефинитивно е најдобриот играч што Баерн го купил во последните 5-6 години, а вреди колку 10 квалитетни играчи. Да беше вистински фан на Баерн ќе се сложеше со мене дека нема сума за која Рибери смее да се продаде. Лесно го пуштија Балак и видовме каков дебакл ни се случи наредната сезона. Ако го пуштат лесно и Рибери тоа ќе биде најголемиот срам на оваа управа. А за трансферите, наместо да купуваат играчи од прва класа повторно се вратија на трето-класни играчи. За Олиќ се џабе фрлени парите, тој никогаш нема да се избори за место во тимот на Баерн.Znam ne se soglasuvas so moeto mislenje,ama jas mislam deka e loso ekipata da se gradi na eden igrac so ogled na drugite ekipi!Q!!!:pos2::pos2:
Мое мислење е дека Рибери е за мала класа подобар од Кака, за кого нудат ненормални суми, така да Рибери не смее да се продаде за било која цена барем следниве 2-3 години. Со донесување на две ѕвезди во тимот од следната сезона јас лично го гледам Баерн за еден од главните претенденти за освојување на Л.Ш.
Според мене треба да се доведе некој квалитетен фудбалер од централната средина со кој би се стабилизирала средината.Тешко би било да се купи некој квалитетен фудбалер од посилните лиги,бидејќи не сакаат многу да играат во бундес лигата.Според мене можни засилувања се Велосо(Спортинг Лисабон),Тулалан(Лион),Гуркуф(Бордо(позајмен од Милан)).Некој од предложениве фудбалери верувам дека може да се купи ако се отвори џебот.За сума од 25-30 милиони евра може да се купат.Јас најмногу би сакал да го видам Велосо во Баерн,бидејќи е млад фудбалер со голем потенцијал кој знае да ја стабилизира средината.Ќе го видиме како ќе игра против Баерн во февруари.
П.С. Јас сум да го гледаме натпреварот заедно против Хамбург.Пишете ако има нешто ново.
Ако ви се даваат околу 25 милиона, слободно купувајте играчи од ЛионЌе го гледаме,изглеа на кеј негде,али тоа накнадно ќе се договориме.На 30ти е во осум ипол.Па таман ќе се собереме сите баварци на куп!!!
Иначе околу играчиве,ја сум за Тулалан да се донесе,а може и Велосо иако малце потешко,зошто има голема конкуренција за него.Во секој случај летово ќе мора да се засилиме!!!И ко што изјави Бекенбауер,мора да се изедначи десната со левата страна,со оглед дека десната е далеку послаба.Мора да се засили!!!