Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Има да,и тоа дека нудат околу 20 милиони евра,што е и повеќе од одлично,со оглед на парите за кои го купивме.Исто и Рома и Фиорентина се заинтересирани!

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Факт е дека Подолски не се снајде баш најдобро во Баерн, а добар играч е. Кога игра за Германија како да е друга личност. Можеби најдобро за него би било да замине, ама не знам колку ќе може да се изнаигра во Реал. Ако сака да игра постојано подобро да отиде во некој поскромен тим.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе Подолски најдобро да иде во Реал,а најверојатно таму ќе иде,пошти и тренерот е немац,а и плус нудат 20 милиони.Само глеам и Манчестер Сити се доста сериозни,а они како што ни е познато можат да понудат 20 милиони,ама во фунти такада ќе имаме дупли ќар.Од друга страна планот на Баерн околу Подолски според германските спортски весници и медиуми е дека сакаат како замена за Подолски да го донесат Аршавин,кој најверојатно ќе се оди во зимскиот преоден рок,па со парите од Подолски,и уште нешто плус,да го земеме Аршавин,што мене искрено многу ме радува!!!

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Многу се нервирам за ова со Рибери.Само некои шпекулации слушам како ќе се врател или тренирал.Требаше да се врати на почетокот на новата сезона,а веќе поминаа 3 кола.Подобро нека се врати покасно,но здрав да се врати.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Официјално Рибери се враќа за натпреварот од првото коло на ЛШ против Стеауа,такада не се сеќирајте,ќе го имаме кога ќе биде најпотребен!!!:helou:
Ајде сеа во Сабота,да ја нанижиме првата победа,па да се искачиме на врвот!!!

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Официјално Рибери се враќа за натпреварот од првото коло на ЛШ против Стеауа,такада не се сеќирајте,ќе го имаме кога ќе биде најпотребен!!!:helou:
Ајде сеа во Сабота,да ја нанижиме првата победа,па да се искачиме на врвот!!!
Мислиш на гости,така?Инаку не верувам дека ќе се искачиме на врвот и по ова коло поради тоа што има неколку тима пред нас.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Klinsmann: Podolski bi mogao jako dugo grijati klupu za pričuve
Lukas Podolski vrlo rijetko dobiva priliku u Bayernu, učestalije je na klupi za pričuve, a da bi ondje mogao ostati još jako dugo kazuje trener momčadi Jürgen Klinsmann...

- Lukas je u ulozi napadača koji prijeti da istine vodeći dvojac iz prve postave, no još uvijek mi nije dokazao da je bolji od njih - rekao je Klinsmann, misleći na Lucu Tonija i Miroslava Klosea.

- Mora me uvjeriti da je kvalitetniji, a to je dugotrajan proces koji može označavati period od nekoliko mjeseci, pa i do nekoliko godina - poslao je Klinsmann jasnu poruku svom trećem napadaču, koji ionako traži izlazna vrata kluba.

- Želim se maknuti iz Bayerna. Ovdje ću postati loš nogometaš, jer trunem na klupi. Nema smisla da mi vrijeme ovako prolazi, a ja ne igram - kazao je nedavno Podolski, za kojeg interes pokazuje niz europskih klubova među kojima su Manchester City, Roma, Fiorentina i Real Madrid.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Уште потешко ќе биде за Подолски да добие шанса по хет-трикот на Клосе за Германија викендов. Клосе е во подобра форма од него.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Уште потешко ќе биде за Подолски да добие шанса по хет-трикот на Клосе за Германија викендов. Клосе е во подобра форма од него.
Мислам,дека поради огромниот притисок од германската јавност кон Клинсман,кој не го оправдувам,но така е во Германија,Клинсман ќе биде приморан да му даде шанса на Полди,иако не мора да значи,сепак мислам дека Тони ќе одмара прво полувреме,а ќе почнат Клосе и Подолски.Од друга страна па ми е драго што ситуацијата и решена и Подолски ќе си оди зимава,такада никој нема повеќе да мора да се измачува.Сега е важно само до Јануар да се најде добра замена,а јас навивам за Аршавин и Гомез,или пак Хунтелар место Гомез.Ќе видиме!Утре очекувам сигурна победа над Келн,иако нема да биде воопшто лесно,сепак не би требало да имаме големи проблеми!!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
И оваасезона Баерн М. не би требало да има посериозни проблеми во Бундес Лигата , но во ЛШ малку морген.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Денес би требало да извојуваме лесна победа.Подолски да даде голови против поранешниот тим.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Келн - Баерн 0 - 3
Одлична игра на избраниците на Клинсман.Дефинитивно ова е тактиката со која ќе растураме.Скоро сите фудбалери беа на потребното ниво и дојдовме до рутинска победа.Единствено ме изненадува колку кондиција има Зе Роберто.На цел натпревар го имаше насекаде и ги одигра 90-те минути.Солидно деби имаше и Одо кој верувам дека добро ќе се снајде во Баерн.
Од целиот натпревар најмногу ме радува голот на Подолски.:vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Новата тактика за Клинсман повторно победничка за Баерн!!!Рутинска победа од 3:0 на гости кај Келн.Два гола на Тони,и гол на Подолски!!!!!
Напред Баерн!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom