Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како бе таков малер сме,Рибери се повреди и нема да игра против Вердер!Ептен се изнервирав,таман сакав во полн состав да бидеме,ама и вака и така ќе ги згазиме!

Како бе таков малер сме,Рибери се повреди и нема да игра против Вердер!Ептен се изнервирав,таман сакав во полн состав да бидеме,ама и вака и така ќе ги згазиме!
Богами колку слабо играат Вердер не би било изненадување и со втор состав да ги тепаме.Рибери е моторот на тимот,но има и други добри фудбалери во Баерн!!

Богами колку слабо играат Вердер не би било изненадување и со втор состав да ги тепаме.Рибери е моторот на тимот,но има и други добри фудбалери во Баерн!!

Во право си!Мора да знаат да играат и без Рибери,не може целиот товар на него да падне,околу организација на играта.Само догодина,ако сакаме успех во ЛШ мора да имаме макар уште еден со квалитетите на Рибери!

Ке биде добра утакмица.Мислам дека ке биде натпреварот на сезоната,по кој многу работи ќе се знаат.Уствари ќе видиме колку реално Вердер ни се најголеми ривали!Првата утакмица ги згазивме 4:0,и во купот 4:1.Ќе биде добро да падне петарда!

Него откако го напишав постов,читам повреди кај Вердер пријавиле:Фрингс,Воме,Фритц,Боениш,Ниемајер,Боровски,Пасанен,Диего,Класнич и Хунт.Налдо исто нема да игра поради суспензија,а и Саного кој е на АКН.Некои од поврдените може ке играат,некои не и ова уште толку потврдува дека ќе ги газиме!!!!

Па овие се без тим бе.Цела средина не им игра,а и други добри фудбалери не им играат

Ке биде добра утакмица.Мислам дека ке биде натпреварот на сезоната,по кој многу работи ќе се знаат.Уствари ќе видиме колку реално Вердер ни се најголеми ривали!Првата утакмица ги згазивме 4:0,и во купот 4:1.Ќе биде добро да падне петарда!

Него откако го напишав постов,читам повреди кај Вердер пријавиле:Фрингс,Воме,Фритц,Боениш,Ниемајер,Боровски,Пасанен,Диего,Класнич и Хунт.Налдо исто нема да игра поради суспензија,а и Саного кој е на АКН.Некои од поврдените може ке играат,некои не и ова уште толку потврдува дека ќе ги газиме!!!!

Ако не им играат овие што ги кажа, поарно да ја предадат службено :pos:

Глеј,ја прочитав дека овие пријавиле повреди,е сеа може некој ке се опорави до Недела,ќе видиме,у секој случај ќе бидат осакатени,ама нема везе!

Ако не ја предадат ќе има некој посрамотен на теренот:pos2: Би требало да се вратат доста од тие фудбалери.Сигурно Вердер сака да направи некој трик за да играчите на Баерн се опуштат и со тоа Вердер да искористи

Диего вчера играше за бразил на пријателската...

Па Диего најверојатно ке настапи.Абе ја виакм боље нека играат со фул состав.Пак ќе ги тепаме.Тогаш бар нема да можат да бараат оправдувања!
Иначе во германските медиуми(прочитав на еуроспорт)се шпекулира дека при честите доаѓа во меѓувреме на Клинсман и средбите со Хенес,се договарало за евентуален трансфер на Пер Мертесакер заедно со Тим Боровски налето во Баерн!Поради фактот што В.Бајтен најверојатно ќе напушти,а и Лусио договорот му е до 2010!Осеќам Клинсман ќе напраи топ состав!

Мене не ми се допаѓа играта на Мертесакер.Висок е,но нема голем потенцијал за да игра во Баерн.Плус Баерн има доста добра одбрана,дури и да си замине ван бајтен.Мислам дека треба да го развиваат Брено!!

Мене не ми се допаѓа играта на Мертесакер.Висок е,но нема голем потенцијал за да игра во Баерн.Плус Баерн има доста добра одбрана,дури и да си замине ван бајтен.Мислам дека треба да го развиваат Брено!!

Ама не е ни сигурно дека Лусио ќе остане и идната сезона.На лето све може да се случи.Иначе се слагам околу Брено,ама ако сакаат да успеат во ЛШ не може да се потпрат на него.Според мене Мертесакер е најдобриот централен дефанзивец во Германија!

Вчера играа нерешено Леверкузен и Хамбург!Тој резултат ни одговара нам.Денес Денес со победа над Вердер ќе им избегаме многу на конкурентите!

Леле бе не ми се верува!!!!!
1:1?
Незнам како можеше.Тони заеба работа малце!Утна пенал,му поништија чист гол и на крај беше еден еден со голамнот и пак утна!
Абе Вердер топка не фати второ полувреме,ама коа нема реализација џабе!Јебига,све си останува исто на табела!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom