Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ич не ми е право за лам. еден од најдобри крилни бекови во свет е
:( ама не сум изгубил надеж- и со сањол беше многу слично демек готово со јуве а на крај остана.

ама ако запнал нека бега- можа да напраиме еден шопинг во шалке и да им ги собереме пандер или рафиња- зверови се двајцата.

а за пандев не ми се пишува ама брајтнер демантираше секаков интерес :nesum: финта или не... не знам :toe:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па тоа околу Пандев најверојанто ќе да било финта не само на Баерн,него и на Реал.Пандев беше многу популарен во тој период,па за да направат маркетинишки трик,се попалија за Пандев со неверојатни суми.Сепак ептен ќе ми биде мерак ако го купат.Но со оглед дека Подолски се враќа во форма,тешко.Него ти кај прочита дека Брајтнер демантирал?

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Слушам нешто дека Милан се заинтересирани за Подолски ...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Овој Подолски не знам ... сосема непотребен играч е. Требаше да си остане во Колоње :pipi:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ja neznam uste kolku sansi kje dobie tipot vo baern... i taksi kje mu platam za milano ako go zemete.

e togas milan kje go ima najtapiot napad u svet= gilla+poldi :pos2:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
РИМСКИОТ ВЕСНИК "ИЛ МЕСАЏЕРО" ОТКРИВА:
Пандев во Баерн до 2011 година!?
*За сума од 18.000.0000 евра Баварците се договориле со тимот од Рим
Му ги бројат деновите на Горан Пандев во Рим. Вчера најнова "бомба" поврзана со нашиот најдобар фудбалер кој поради повреда не е со националниот тим во Израел. Весникот "Ил Месаџери" објавува дека Пандев ќе потпише договор со Баерн Минхен со важност до 2011 година и дека за сума од 18.0000.000 евра тимот од Германија ќе го купи најдобриот играч на Лацио.

"И јас ги прочитав овие најави и зачуден сум. Уште нема ништо конкретно. Преговорите се во тек, но јас не сум информиран за овие податоци", изјавува Пандев за натписите кои се појавија по весниците во Италија.

Од она што може да се прочите слободно може да се заклучи дека има голема разлика во цифрата. Првата понуда на тимот од Минхен беше 30.000.000 евра, а сега речиси двојно помала. Во првата варијанта Пандев требаше да потпише договор на 6 години, а сега тој треба да биде на 3,5 години.

"Има време. Преодниот рок почнува во јануари. Имам уште натпревари во дресот на Лацио", порачува Пандев за шпекулациите околу неговиот трансфер.

Таман мислев ништо не испаднало,ми го направија меракот ептен!!!!Според ова веќе нема калкулации Пандев на Алианц Арена во Јануар.Како не се стрпив да купам оригинал дрес од него,ја земав од Тони!

Инаку трансферот на Брено треба да биде комплетиран неделава според изјавата која тој ја дал за бразилските медиуми!!!!!
Ѕвер е дечкото!!!!!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Или Волфсбург ќе го јаде 3,4:0 или ја ЧЕНТО да не се викам!

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
Ако доаѓа Пандев, ке треба да си оди еден од напаѓачите, или Пандев би ја прегреал клупата.
Подолски во моментов е во одлична форма и мислам дека нема да го пуштат така лесно. А Пандев да игра пред Тони и Клосе не верувам. И доколку си оди Подолски, Пандев би бил на листата на чекање...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ако доаѓа Пандев, ке треба да си оди еден од напаѓачите, или Пандев би ја прегреал клупата.
Подолски во моментов е во одлична форма и мислам дека нема да го пуштат така лесно. А Пандев да игра пред Тони и Клосе не верувам. И доколку си оди Подолски, Пандев би бил на листата на чекање...

Вака.Доаѓа Пандев,Подолски си оди.Пандев ќе игра полушпиц позади тони и клосе еве вака.

..................Ренсинг....................
Сањол...Лусио..Демикелис...Јансен
..................В.Бомел....................
Швајнштајгер......................Рибери
..................Пандев.....................
............Клосе..........Тони............

Догодина Зе РОберто и така ќе има 34 год има нема да може да игра.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
ТОП ќе ви биде составов , може Баерн да им го даде Подолски на Лацио и да доплати некоја сума и да го земат Пандев ...
а зошто Лам не си го ставил во стартниот состав , не мислиш ваљда дека ќе иде во Барса....

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ТОП ќе ви биде составов , може Баерн да им го даде Подолски на Лацио и да доплати некоја сума и да го земат Пандев ...
а зошто Лам не си го ставил во стартниот состав , не мислиш ваљда дека ќе иде во Барса....
Па не би ме изненадило да оди во Барса при крајот на сезоната.Плус сеа и Брено го купивме а дечкото е ѕвер,им плус самиот Лам изрази желба да игра за Барса

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ахам, најнова шпекулација е дека најблиску до услугите на Брено е Фиорентина. Според мене, Брено ке направи трансфер во Јули...кога ке го продадат за поголема цена.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Слушам нешто дека Милан се заинтересирани за Подолски ...

Per Milan se zainteresirani za site fudbaleri u svet.Ama na kraj Emerson,BA cekaj kazete koj e nad 33god toj ke vi go zemaat..od kaj nas Kanavaro e na red..od Barsa Zambrota ama mlad e i toj

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom