Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама реално подобро ќе беше да можеше да одиме на Алианц Арена па и да се радуваш на победа и голови на Баерн.А ваму кај смееш кога Баерн ќе да е гол да се радуваш.Ќе биде ко на рекламана:
Nije sve jedno,кога го разлупаа тој дечкото што навиваше за противниците

svejedno je само да се оди и да се гледа во живо БАЕРН МИНХЕН, само на маракана се многу далеку трибините ама нема веза, можеби ќе има шанса да седнеме со навивачи од Германија тоа би било супер мада тешко остварливо, а за одењето преку тур. агенција ако има некој инфо нека пише обавезно :helou:

Соса се вратил на тренинг такада ќе го биде во Белград,Лам се враќа исто на тренинг па и он најверојатно ќе биде у Белград,а и Клосе 99 посто треба да игра против Ц.Звезда,такада единтствена предност на србиве ќе им биде публиката која е феноменална сите ние сме се увериле во тоа.Во другиот дел едноставно немаат шанса

svejedno je само да се оди и да се гледа во живо БАЕРН МИНХЕН, само на маракана се многу далеку трибините ама нема веза, можеби ќе има шанса да седнеме со навивачи од Германија тоа би било супер мада тешко остварливо, а за одењето преку тур. агенција ако има некој инфо нека пише обавезно :helou:
neznam koja koja tur.agencija bi ti pomognala da sednes so navivacite na minhen neznam vo kolkav br ke dojdat na marakana ama edno znam glas nema da im se cue nitu edna navivacka grupa nemoze da gi nadglasi delije sever a do karta tesko mn tesko ke se doaga

ajmooo jas privatno odam so eden drugar i eden prijatel toj e od srbija ke najt karti.
taka ubo ke e so navivaci od bayern da sme ama tesko izlea cela tribina ke mu ja daett ko so napraja ovde so bolton.
I EDNO DA ZNAJTE TAMU KO KE DAJT BAYERN GOL NEMAT RADVENJE ZS POSLE ZIVI NE IZLEGVIME
HAHA]

Оваа сезона е историска за Баерн.Го сменија тимот од корен и изгледа фантастично,најдобри сме во Германија,Уефа Куп не ни бега,а и популарноста на баварците нагло порасна,догодина само една цел-освојување на Лига на Шампиони!

:vozbud:

Оваа сезона е историска за Баерн.Го сменија тимот од корен и изгледа фантастично,најдобри сме во Германија,Уефа Куп не ни бега,а и популарноста на баварците нагло порасна,догодина само една цел-освојување на Лига на Шампиони!

:vozbud:

Stvarno ste nedopirlivi godinava vo germanija.Cestitki za dobrite rezultati godinava.Samo edno me maci od godina ce ja imate naj golemata konkurencija t.e. naj dobrite na site vreminja Forza Juventus

hehe najdobrite juventus ke gi imate vo konekurencija ne ke mojte da gi tepate hahaha ako ne gi tepa baern juventus neka se vrlat igracine

Наслов на Dnevni Sportski List:

DOLAZI STRAŠNI BAJERN

Се врати стариот респект кој го имаше Баерн,а го изгуби на некој начин последните две сезони.Колку е топ кога некој те гледа со почит и страв

Наслов на Dnevni Sportski List:

DOLAZI STRAŠNI BAJERN

Се врати стариот респект кој го имаше Баерн,а го изгуби на некој начин последните две сезони.Колку е топ кога некој те гледа со почит и страв

Greska si golema stvarno go postovam Baern a ostanuva da se vidime narednata godina.

stom zasiluvanje na juve bese nepotrebniot vo bayern m. salihamidjich ne treba muabet da pravime pojke:)

brazzo e ikona vo baern be!

komentarot na effenberg najdobro zbori. uste prvata ili vtorata sezona koga zaedno igraa vo baern effe rece "brazzo e interesno tipce... celo vreme igra kako da mu e prstot pikna vo stekjer" :pos2: osvoi se sto mozese so nas, imase nekolku fenomenalni sezoni a i koga ne odese stalno trcase ko budala!

respekt za brazzo.

ali vremeto mu pomina a altintop e i povekje od dostojna zamena!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom