Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
1-1

Тоа е. Имавме контрола врз играта колку толку, ама немавме среќа :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Другови тоа е!Имавме шанси,имавме акции,имавме контрола ама ја немавме таа е*ана среќа.Тони имаше две чисти шанси за гол,плус многу други шанси.Мразам да наоѓам изговори ама мора да се признае дечките на само два дена пред утакмицата се вратија од натпреварите за своите репрезентации.Тони полуповреден,Јансен полуповреден,Лусио исто,Демикелис мртов уморен,Зе Роберто од Америка се врати,Рибери имаше истоштувачки настап за Франција и накрајот 1-1 и не е толку страшно.Дечките дадоа се од себе.Речиси се комплетираа од сите повреди,и оваа недела пред следниот натпревар ќе биде добра шанса повторно да се уиграат и да рушат ко првите 3 утакмици.

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
srekja za bayern, vtorata polovina i bese na schalke i mozea da gi rasturat!a golot za bayern, se prasuvam sto foul vide sudijata......

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
се чуваа за ЛШ тоа е сигурно, а да ве прашам на која телевизија гледавте, пошто кај нас има само една албанска, а до порано на Канал 5 даваа сеа нема. :)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
се чуваа за ЛШ тоа е сигурно, а да ве прашам на која телевизија гледавте, пошто кај нас има само една албанска, а до порано на Канал 5 даваа сеа нема. :)
Даваат на АлсатМ! Баерн не се чуваа за лига на Шампиони, бидејќи лани не се пласираа во лига на Шампиони, можеби се чуваа за УЕФА Куп:P

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Пишувајте кај може да се гледа Баерн-Белененсес,само глејте да е негде на ТВ,а не на интернет

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
na pro7 a posto jas sum baksuz neviden pred dve nedeli mi iskluci ja pro7 za rtl :tapp:

za tie sto nemaan pro7 a imaat dsl kje stavam link na blogot koga(ako) kje otkrijam live stream.

samo najverojatno kje vi treba TVU player ili sop cast...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
КОНЕЧНО СВАТИЈА.
Дека без да вложиш во квалитет ништо не бива.
Еве го новото мото на клубот: ‘A new star every year’.
Прочитајте го ова обавезно:

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=418951

Иначе утакмицата со Белененсес ќе ја нема на кабловска а?

edit:Абе уствари таа Про 7 ја има на кабловска така? сеа ми текна!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Само едно ќе кажам! Ѕверови! Тоа е тоа! Баерн шампион!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom