~MadaGascAR~
Yeah..Whatever...
- Член од
- 23 јули 2006
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 1
Pa ne znam, jas seksot go sfakam kako vrv na e dna ljubov u smisla nesto koe go spodeluvas samo so onoj koj sto go sakas, pokraj svojata dusa i teloto... Zabelezuvam deka mn luge ( bez navreda ) se smetaat sebe si mn moderni i napredni so toa sto se predavaat samo na seksualniot nagon...mn prosto go sfakaat seksot..izvinete ama za mene toa e primitivizam na nekoj nacin, me potseka na zivotnite!
Od tuka msilam deka e jasno kako gledam na nevinosta, kako maskata, taka i zenskata..prviot pat treba da bide so nekoj koj sto go sakas, ti znaci..Togas se predavas nekomu, a eve da recam i podaruvas nesto na licnosta. NEsto sto ne si go imal so nikoj drug!
Ne veruvam deka treba da ima nekoja odredena starosna granica, kaj sekogo e razlicno! Megutoa mozebi najrazumno bi bilo da ne se sluci toa pred 18 god. Do togas ne sme ni polovo zreli!
Od tuka msilam deka e jasno kako gledam na nevinosta, kako maskata, taka i zenskata..prviot pat treba da bide so nekoj koj sto go sakas, ti znaci..Togas se predavas nekomu, a eve da recam i podaruvas nesto na licnosta. NEsto sto ne si go imal so nikoj drug!
Ne veruvam deka treba da ima nekoja odredena starosna granica, kaj sekogo e razlicno! Megutoa mozebi najrazumno bi bilo da ne se sluci toa pred 18 god. Do togas ne sme ni polovo zreli!