Невиноста

~MadaGascAR~

Yeah..Whatever...
Член од
23 јули 2006
Мислења
90
Поени од реакции
1
Pa ne znam, jas seksot go sfakam kako vrv na e dna ljubov u smisla nesto koe go spodeluvas samo so onoj koj sto go sakas, pokraj svojata dusa i teloto... Zabelezuvam deka mn luge ( bez navreda ) se smetaat sebe si mn moderni i napredni so toa sto se predavaat samo na seksualniot nagon...mn prosto go sfakaat seksot..izvinete ama za mene toa e primitivizam na nekoj nacin, me potseka na zivotnite!
Od tuka msilam deka e jasno kako gledam na nevinosta, kako maskata, taka i zenskata..prviot pat treba da bide so nekoj koj sto go sakas, ti znaci..Togas se predavas nekomu, a eve da recam i podaruvas nesto na licnosta. NEsto sto ne si go imal so nikoj drug!
Ne veruvam deka treba da ima nekoja odredena starosna granica, kaj sekogo e razlicno! Megutoa mozebi najrazumno bi bilo da ne se sluci toa pred 18 god. Do togas ne sme ni polovo zreli!

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Marina_P напиша:
A sto ako nekoja devojka e rodena bez himen i nikogas ne moze da ja pocustvuva privilegijata da ja podari svojata nevinost na onoj na koj sto taa saka? I sto ako taa ne znaela deka e taka rodena se dodeka ne go doziveala prviot odnos? Aj na ova nekoj neka mi odgovori!!!!!!!!!!!!
Привилегијата на подарување на невиноста на саканиот човек, не се состои во хименот,туку во чувството и доживувањето.
Знаеш,девојката може да има и еластичен химен,па да мисли дека го нема,а дечкото да помисли дека не е невина.И?

Член од
3 септември 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Ej super tema. Demek da se izjasnam i jas. Izvinete me, ama ako vo deneshno vreme ima nekoja devojka koja e seushte nevina posle 17-ta godina (shto e maksimalna starost, pazete!!!) e togash neshto MNOOOOOOGU ne e vo red so nea. Fizichki, ili psihichki seedno. Kako shto rekov moe mislenje e proshtevajte, ako nekoj(a) se oseti pogodena!
Inaku i za momcite isto vazhi, ama za momcite nekako zavisno od devojkite doagja, neli? Ako ne dava sea sho da praish... Ustvari batali ja kuchkata i prodiuzhi dalje, sho kje praish...
so ova totalno ne se soglasuvam...demek loso e da si nevina po 17 god?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
so ova totalno ne se soglasuvam...demek loso e da si nevina po 17 god?
Остај ти не се разбираш , тоа нова фора им е :
После 17 ако е невина е ненормална.
А пред 17 ако има секс е дроља.

:tapp:

Член од
3 септември 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
hahaha epa aj od sea ke gubime nevinost strogo na 17 godini ni povise ni pomalce inace ke bideme ili kurvi ili mentalki

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
После 17 ако е невина е ненормална.
:tapp:
Е ова колку ме нервирааа!
Или не дај Боже кога ќе чуе некој дека има девојки што и на 19 години се невини, одма прават фаци, не веруваат, како да девојката ако немала секс е монструм, не знам каква, не знам ваква!
Боже како ме нервираат тие квалификации. Кога ќе ја изгуби девојката невиноста е нејзин и само нејзин избор. Никој нема право да пресудува дали девојката е нормална или не ако немала секс на 17 години. Затоа има и девојки кои губат невиност, само зашто тоа е мода или зашто слушале од другите дека тогаш мора да изгуби невиност и се оптоваруваат со тоа на колку години ќе биде.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Невиноста е надрагоцениот подарок за саканиот,со тоа му се поклонувате себеси,вашето тело и вашиот дух.Тоа е доказ дека понатаму цел живот ќе работите за да ја заслужите неговата почит,неговото внимание и љубов.Тој свет момент треба да го чувате и цел живот покрај истата особа да евоцирате спомени,како било првиот пат.
(пазете да не ви е откриен газот додека читате)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
О, невиноста.
О, тоа парче химен што еден ден од чиста светица ќе те направи валкана курва.
О, Боже време е да се сменат времињата и перцепцијата на луѓето.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Невиноста е надрагоцениот подарок за саканиот,со тоа му се поклонувате себеси,вашето тело и вашиот дух.Тоа е доказ дека понатаму цел живот ќе работите за да ја заслужите неговата почит,неговото внимание и љубов.Тој свет момент треба да го чувате и цел живот покрај истата особа да евоцирате спомени,како било првиот пат.
(пазете да не ви е откриен газот додека читате)
Jaс повеќе сакам поклонот да е во плик

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
секако со панделка
панделката не ја фрлам може да се искористи зза нешто.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..а зашо невиноста као проклество треба некоај да го смета??? :nesvest:

Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
У право се овие нагоре... Денес е многу нормално до 17 години да изгубиш невиност и имаат изгубено околу 70% од девојчињата на таа возраст. :wink::toe:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Секој со свое мислење. Фрустрациите настрана сега. Невиноста на девојчината некој ја третира како демек "Mала, ајде дај ми вечерва да те скинам, нишо не е ова, многу девојчина на твоја возраст се веќе скинати и ти немора да бидеш исклучок:vozbud:" Oва се реченици на некои простаци шо мислат ова така е, плукни - залепи. Според мене девојки над 17 години не се ни стари моми ни ништо. А девојки скинати на 14 години се дрољи. Па не се ништо позрели од тие на 17 години ако се скинат и се из*баат со секој што ке стигнат. Демек ние сме многу "НАПРЕДНИ"...! Ах, златна средина си е најубо ;) Енивеј, зависи од девојката и до карактерот нејзин...

Kajgana Shop

На врв Bottom