Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Не е 1.0 туку 1.1 и тоа надоле само може да дигне 160

дај 200 денара стави бензин на автопат излагаме ако не крене 160 НА ПРАВО земи го за тебе !!! - не е двогрли карбуратор - ЕДНОГРЛЕН ОБИЧЕН!!!

инаку ремонтиран е 2ра специјала ако нешто мења....

едит: таа брзина ја постигнав на обиколницата од бутел према стајковци додека не беше пуштен во употреба автопатот!!!

Член од
5 август 2007
Мислења
113
Поени од реакции
5
со калибра 200km/h. на петровец помошната писта шо ја викаат, може и повеќе да иде али морав да се исклучувам и намалив :icon_conf

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
дај 200 денара стави бензин на автопат излагаме ако не крене 160 НА ПРАВО земи го за тебе !!! - не е двогрли карбуратор - ЕДНОГРЛЕН ОБИЧЕН!!!

едит: таа брзина ја постигнав на обиколницата од бутел према стајковци додека не беше пуштен во употреба автопатот!!!
И мене исто ми јадеа гомна дека голф 1.4 неможе да иде 200. Реков за кладба од 1000 евра дека иде и се усраа, нигде ги нема.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247

.од бутел према стајковци додека не беше пуштен во употреба автопатот!!!
Оди 160 км/х по брзиномерот на колата (Телеоптик)

Најбрзи 101 кои било когаш излегоа од Застава се Специал 1300 кој беше направен само во 1500 примерока. Моторот е 1300 кубика со специјална остра брегаста, 4-2-1 издувна и Weber40 двогрлен карбуратор. Дури и оваа серија постигнуваше РЕАЛНИ 155км/х

Biker_boy89

Driver
Член од
17 јануари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
0
Оти бе голф 1.4 не може крене 200.Јас со акцент 1.3 го имам возено 195 и тоа со 4 у колата.Кој сака да се кладиме у шо сака да даде јас да го возам голфот за да се увери дека ке крене 200.

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
за Голфов малку ми се верува, ама за Акцентов не ме фаќа око некако 1.3+четворица внатре:nenene::nenene:

Biker_boy89

Driver
Член од
17 јануари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
0
за Голфов малку ми се верува, ама за Акцентов не ме фаќа око некако 1.3+четворица внатре:nenene::nenene:
Ај бе ке се кладиме ако не крене ти ја давам одма а ако крене ти да ми ја дадеш твојата. може?

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
почнавте филмови да си праите со брзиниве, за некој ден ќе испадне некој со трактор 170км/ч шо возел

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Volkswagen се толку скромна компанија, што декларираат помала брзина отколку што колата може да постигне. Па и со право се скромни, кога каква кола и да извадат, секогаш се наоѓа некој што ги купува.
Сите вие што лажете и што зборите... Голф ова, Голф она - дури и откако ќе ви се објасни зошто имате грешка во сфаќањето, не само во Македонија, општо на Балканот во врска со Голфот и останатите VW автомобили (ама особено за Голф), успеавте да ме згрозите од таа ебана фирма што не би ми текнало да купам Голф, за да не ме сметаат повеќето луѓе за сељак.
Да не се разбереме погрешно, Голфот си е супер кола, ама преценета и скапа. А тебе ако ти оди 200km/h со 1.4 моторот, оди трк до Германија или негде подалеку од овде, ќе добиеш далеку повеќе од 1000 евра на кладба. :wink:

Edit: А и уште нешто да напоменам кога веќе сум тука. Мерак ви е да качувате по 200+km/h бре луѓе? Стварно не сте ми јасни. Ајде интересно е на права делница и тоа да трае пола минута, ама при таа брзина ситница е потребна да направите беља... Памет во глава и двете раце на волан. :) Ама од искуство се учи, кога ќе видите сообраќајка „во живо“, ќе подразмислите следен пат или не дај боже вие да се најдете во некоја гадна ситуација. Ај доста паламудев за денес.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Оти бе голф 1.4 не може крене 200.Јас со акцент 1.3 го имам возено 195 и тоа со 4 у колата.Кој сака да се кладиме у шо сака да даде јас да го возам голфот за да се увери дека ке крене 200.
Акцент 97’ год.1.3 Куманово - Скопје сум го возел со 170 полу пијан со 2ца другари:vozbud: и мислам дека тоа е максимумот што го мозе, а за ова 195, не ми изгледа реално друзе:helou: Ипак мозно е

skywallker77

realen pragmaticar
Член од
1 октомври 2009
Мислења
223
Поени од реакции
28
240km\h so yamaha r1 vozev jas licno,a kako sopatnik se imam vozeno i pobrzo.

Kajgana Shop

На врв Bottom