Goddess of Chaos
Nixe Nox
У сите правци прсти измешав, ама некое време веќе gothic, doom & death ми се најблиски и најќеф ми праат, мм.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kakov be metal glavata da me zabole od nego , ne znam sto vidovte ubavo vo metalot

а бтњ имаше нешо за GUT дека се Англичани...е па Германци се као шо ја знам:helou:не слушам мек метал... од типот на Heavy,Thrash,Power.... но ако не слушам мек метал не значи дека немам респект кон некои бендови од тој правец...
повеке преферирам Black i Death metal...
а кога сакам да се опуштам малце повеке... фурам и Doom metal... особено кога ме маваат бедови фурам Katatonia![]()
. Земи слушај Testament, Slayer, Sepultura стари албуми. Дет металот колку што знае да биде тежок за слушање, толку знае да биде и смешен со тоа што некои бендови звучат премногу набилдано со true brutal death metal патетикос
. Има само добра и лоша музика, нема лесна или тешка. На пример не значи дека еден power бенд е геј поради мелодијата која провејува низ текот на цела песна, или па прикаските за змејови ги прават смешни а?

ne razlikuvamPa gi sakam najvekje
Nu-metal
Trash metal
Heavy metal
Ne mozam da podnesam toa doom metal mn. mi e zdriganje mesto peenje![]()