Кој фудбалер ве нервира?

С

сашенко

Гостин
БАЛОТЕЛИ само.Тој е невиден простак.Треба да научи како се се понаша прво па после да излезе на терен фудбал да игра.Ми изјавие пред некој ден сакал да биде пример за младината хахха:pos2::pos2::pos2:.Тешко на младината ако на него гледаат ако пример..

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Шумуликовски,човек кој нема појма од фудбал,кој се сопнува на топка:tapp:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
К.Роналдо ко прво незнам мајкаму копиљката што го направила толку педерастичен да е и да прима курац од секој втор а и да пуши многу сака сега ќе му го испуши на Адија црн ко за него мамето да му го ебам..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Глаучот црногорски ВУЧИНИЧ..мамата негова смрдена поомразен фудбалер немам..(лани милан двојка ја чекав(за сериоозна сума) 2-2 со рома овој недокваканиот два гола идиотски ги даде,кога игравме против црнагора митревски направи фал над него..нашиот му се извинува..овај насила туку оди сите ги крена на нозе(а пријателска утакмица)..)ебаму простакот....друг така БАЛОТЕЛИ ѓуптинот(шо се замислува бе кој к.р фактор е тој да бара прва постава да игра и онака да се понаша..абе да сум како морати го шиткам за 15-20 милинои и џенем нека фати),...лепотанот Дирк КУЈТ(подовратен играч неам видено)..друг така не ми текнуваи порано го мразев ефенберг(буљаш невиден)

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Владе Лазарески- излеа затоа што игра многу "добро" коа и да видам дека игра ми се згадува од фудбалот:tapp:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Марко Матераци (Тешко сељачиште)
Кристијано Роналдо (Тешко педериште)
Марк Ван Бомел (Боље неговите карате да го запишале кога бил предшколска возраст)
Џони Еванс (Крвта да му ја е*ам)
Вејн Руни (Самата фаца коњска грда кога ќе му ја видиш ти се повраќа)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Дрогба - грда,црна,коњска фаца и само паѓат и се карат со судиине...
Торес - жениште...
Тевез - заради то шо кењаше за Ферги од ко си замина....

Н

'Никола'

Гостин
Моментално ме нервираат :

Лам.....вБајтен...Бадштубер....Прањиќ
............вБомел......Швајни...............
Милер.....Кроос..............Олиќ
.........Клосе.....................

бидејќи не играат како што знаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom